fbpx

Opzoek naar een orthomoleculair therapeut Eindhoven?

Welkom bij orthomoleculair therapeut Eindhoven. Ben jij het zat dat je elke avond uitgeput op de bank ligt? Of elke maand veranderd in een persoon die je liever niet bent? Tijd voor actie! Ik help je graag om de oorzaak van de klachten te achterhalen en samen met jou aan de slag te gaan met voeding, beweging & mindset om weer energiek van het leven te genieten

Ik ben een orthomoleculair therapeut en dat wil zeggen dat ik samen met jou ga puzzelen waar de klachten vandaan komen. Sinds wanneer heb je de klachten? Waarom ben je zo moe? Ligt het aan de voeding of heb je misschien veel stress? Als we dat weten kunnen we de oorzaak aanpakken waardoor de klachten verdwijnen. Klinkt simpel maar kan een flinke puzzel zijn. Daarom starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Beter bekend als de EMB bloedtest en een uitgebreid intakegesprek. Deze combi samen zorgt ervoor dat we gericht aan de slag kunnen en we binnen enkele weken al resultaten halen en jij je fitter voelt.

Orthomoleculair therapeut

Als de uitslag binnen is wil je dan graag zelf met de uitslag aan de slag een soort DIY herstel je lichaam of kies je voor het coachingstraject? Dan gaan we minimaal 4 maanden samen aan de slag. 1 op 1 neem ik je mee in het traject om jou kennis te geven waarom je leefstijl aangepast moet worden en hoe we dat dan doen. Allemaal zodat jij zelf helemaal wegwijs wordt in je nieuwe leefstijl en daarna zonder mij verder kunt.

Waarom je voor mij als orthomoleculair therapeut Eindhoven moet kiezen? Omdat ik jou coach naar een nieuwe leefstijl maar er ook voor wil zorgen dat je deze vol kunt houden doordat ik jou leer waarom je bepaalde keuzes maakt.

Mijn praktijk is gevestigd in Uden, ongeveer 20-25 minuten rijden vanuit Eindhoven. De EMB bloedtest kan bij mij in de praktijk afgenomen worden tijdens de intake. Dan heb ik je ook meteen real life gezien wat ik wel fijn vind voor de allereerste keer om je dingen uit te leggen. Daarna zouden de consulten online plaats kunnen vinden als je dat graag wilt. Maar je bent uiteraard altijd welkom in mijn praktijk.

Orthomoleculair Therapeut

Maak hier meteen online je afspraak bij orthomoleculair therapeut Eindhoven

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jou vragen kunt stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Eindhoven

Orthomoleculair therapeut Eindhoven is gevestigd in Uden, echter kunnen de consulten ook online plaats vinden als je liever niet naar Uden komt

 

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X
Hormoonchecklist Brigitte van der Wielen

Gratis training 27 t/m 29 sept:
Kickstart jouw hormonen

Vermoeidheid, onregelmatige cyclus, acné, opgezette buik, hoofdpijn, niet af kunnen vallen, haaruitval en het altijd koud hebben.
Heel veel vrouwen lopen rond met vage klachten. Grote kans dat je hier al wat aan hebt proberen te doen. Misschien ben je al bij de huisarts geweest en hebben ze al bloed geprikt maar was alles goed.
Je klachten blijven aanhouden en je bent er helemaal klaar mee.

 

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen? Doe dan mee met de gratis driedaagse online training en schrijf je hieronder in

Je bent succesvol ingeschreven, binnen enkele minuten ontvang je meer informatie over de training in je mailbox