Het moderne leven van tegenwoordig zorg voor veel bewerkte voeding en stress. Dit geeft een verstoring in de vetzuurbalans. Met als gevolg: Vermoeidheid, stemmingswisselingen, moeilijker zwanger worden, afvalstoffen die in je lichaam opgeslagen blijven en een actief immuunsysteem.

Als ik nog maar één supplement de rest van mijn leven mag gebruiken is dat visolie

Omega3 is van levensbelang. Omega6 maakt ontstekingen in je lichaam. Dat is nodig want als er een virus in je lichaam komt moet deze verdreven worden. Daarvoor gebruikt je lichaam omega6. Maar als het virus verdreven is moet de ontsteking stoppen en dat kan alleen met omega3.

De verhouding omega6:omega3 moet gelijk zijn. Helaas is de realiteit dat de meeste tot wel 20x meer omega6 in hun lichaam hebben ten opzichte van omega 3. Met veel lichamelijke klachten van dien.

Omega3 is een must voor iedereen. Het is de voeding van je hersenen, ogen, hart & bloedvaten en het remt het immuunsysteem wat een sleutel kan zijn naar het oplossen van  je acné of eczeem.

Visolie moet altijd vloeibaar zijn. Deze mag namelijk niet warm worden. Gebruik je een caspule? Dan is deze dichtgebrand en is de olie warm geworden wat er voor zorgt dat deze minder goed opneembaar is voor je lichaam en zelfs toxisch kan zijn.

Heb je wel eens zo’n vieze nasmaak als je omega3 capsules hebt geslikt? Dat is een teken dat het oude olie is. Je mag geen vissmaak hebben.

Hieronder vind je een document waarin ik alle producten en voordeelpakketten van Eqology heb staan. In mijn ogen de beste visolie. Met de schoonste olie en duurzaam omdat het gemaakt wordt van de afvalresten van vissen die gevangen worden voor restaurants. Niets geen zeeën die leeggevist worden om olie van te maken, ook heel fijn!

Open het document om meer informatie over de olie te lezen. Wil je de visolie bestellen? Klik dan op de knop onder het document.
Als je jouw bestelling plaatst, dan melden wij je aan en wordt de olie binnen 8-10 dagen bij je thuis bezorgd.