fbpx

Het moderne leven van tegenwoordig zorg voor veel bewerkte voeding en stress. Dit geeft een verstoring in de vetzuurbalans. Met als gevolg: Vermoeidheid, stemmingswisselingen, moeilijker zwanger worden, afvalstoffen die in je lichaam opgeslagen blijven en een actief immuunsysteem.

Als ik nog maar één supplement de rest van mijn leven mag gebruiken is dat visolie

Omega3 is van levensbelang. Omega6 maakt ontstekingen in je lichaam. Dat is nodig want als er een virus in je lichaam komt moet deze verdreven worden. Daarvoor gebruikt je lichaam omega6. Maar als het virus verdreven is moet de ontsteking stoppen en dat kan alleen met omega3.

De verhouding omega6:omega3 moet gelijk zijn. Helaas is de realiteit dat de meeste tot wel 20x meer omega6 in hun lichaam hebben ten opzichte van omega 3. Met veel lichamelijke klachten van dien.

Omega3 is een must voor iedereen. Het is de voeding van je hersenen, ogen, hart & bloedvaten en het remt het immuunsysteem wat een sleutel kan zijn naar het oplossen van  je acné of eczeem.

Visolie moet altijd vloeibaar zijn. Deze mag namelijk niet warm worden. Gebruik je een caspule? Dan is deze dichtgebrand en is de olie warm geworden wat er voor zorgt dat deze minder goed opneembaar is voor je lichaam en zelfs toxisch kan zijn.

Heb je wel eens zo’n vieze nasmaak als je omega3 capsules hebt geslikt? Dat is een teken dat het oude olie is. Je mag geen vissmaak hebben.

Hieronder staat de visolie van Eqology. In mijn ogen de beste visolie. Met de schoonste olie en duurzaam omdat het gemaakt wordt van de afvalresten van vissen die gevangen worden voor restaurants.

Vul hieronder je gegevens in, dan meld mijn team je aan en wordt de olie binnen 8-10 dagen bij je thuis bezorgd.

Eqology visolie | Pure Artic OilAccounts

Eqology Artic Oil 6 maanden

€ 74,00

eerste maand daarna 37€ per maand

Je start de eerste maand met 2 flessen a 36€ om je cellen snel aan te vullen, daarna ontvang je elke maand automatisch 1 fles olie voor minimaal 6 maanden. De verzendkosten bedragen 4,90€ per zending. 
Kies je voor de energy booster of vitamine D3 erbij dan vervallen de verzendkosten.

Je kunt kiezen voor de smaak citroen of sinaasappel


Eqology Artic Oil 6 maanden + omega 3 bloedtest 

€ 116,00

eerste maand daarna 37€ per maand

Je start de eerste maand met 2 flessen a 36€ om je cellen snel aan te vullen, en je ontvangt bij de start een omega 3 bloedtest om deze test bij jezelf af te nemen en uit te laten voeren door een laboratorium in Duitsland. Daarna ontvang je elke maand automatisch 1 fles olie voor minimaal 6 maanden. In de 5e maand ontvang je weer een omega 3 bloedtest die je uitvoert en naar het laboratorium verzend. Je kunt dan precies zien wat de verbetering in jouw bloed is. De verzendkosten bedragen 4,90€ per zending. 

Je kunt kiezen voor de smaak citroen of sinaasappel

Artic Oil Kids

€ 27,00

per maand

Deze visolie is speciaal voor kinderen. Met de forest fruit smaak, ruikt en smaakt deze naar gummybeertjes.


Wil je de kindervisolie icm de volwassenen visolie dan kan er een valuepack van gemaakt worden en wordt het iets goedkoper. Dit is even afhankelijk hoe groot de familypack wordt (hoeveel volwassenen) hoeveel korting het is. Geef dat onderaan aan, dan geven wij je de prijs door.


De verzendkosten bedragen 4,90€ per zending. In combinatie met de volwassen visolie vervallen de verzendkosten

Energy Booster

€ 36,00
Per maand

Magnesium in combinatie met B-vitamines, vitamine C, koper, jodium, selenium en zink.


Dit supplement zorgt voor ontspanning, je schildklier en het immuunsysteem


 De verzendkosten bedragen 4,90€ per zending. In combinatie met de visolie vervallen de verzendkosten


Vitamine K2 & D3

€ 28,00

per maand

Hooggedoseerde vitamine D3 en K2


De verzendkosten bedragen 4,90€ per zending. In combinatie met de visolie vervallen de verzendkosten