Jij verdient een GEZOND LICHAAM als stevige basis voor de rest van je leven

Met jouw ambitie bereik jij je doelen
zonder al te veel struggles

Maar die volle agenda waar je ooit zo trots op was, eist zijn tol voor jouw lichaam.

Toen jij begon met jouw carrière, droomde je van de vrijheid, de flexibiliteit en het fijne leven dat het je zou opleveren. De realiteit is echter dat je meestal onrust in je lichaam en je hoofd voelt.

In plaats van twee weken voor je menstruatie down te zijn, nergens zin in te hebben en chagrijnig te zijn, wil je juist barsten van de energie en écht lekker in je vel zitten. Je wilt blij zijn met je lichaam, want als jij lekker in je vel zit, heeft dat ook een positieve uitwerking op je partner, kinderen en je bedrijf.

Ik begrijp waar je vandaan komt. Ook ik als ondernemer wilde succesvol zijn, maar ik kwam er al snel achter dat dat niet ten koste mag gaan van mijn eigen gezondheid.

Het kan een strijd zijn om een succesvol bedrijf of een carrière op te bouwen én goed voor jezelf te zorgen. Je bent onderweg wellicht de verbinding met je lichaam kwijtgeraakt. Belangrijke en soms spannende keuzes die je hebt gemaakt, hebben ervoor gezorgd dat je het luisteren naar je gevoel hebt uitgeschakeld en vooral naar je hoofd bent gaan luisteren.

Het is tijd om in actie te komen en naar je lichaam te luisteren.

Met jouw ongekende
doorzettingsvermogen
en vastberadenheid
kun je de wereld veroveren,
zonder concessies te doen
aan je gezondheid

Jij hebt een doorzettersmentaliteit. Als je iets wilt, ga je er vol voor.

Je zit boordevol ideeën, werkt hard -en veel- en je gaat tot het uiterste om het beste resultaat te behalen. Die ambitie zit in je. Je houdt graag de controle en stelt hoge eisen aan jezelf.

Maar er is ook een keerzijde aan dit alles.

Deze eigenschappen van jou zijn bewonderenswaardig, maar ze veroorzaken veel stress voor jezelf. Waarschijnlijk doe je dit al je hele leven, omdat je nu eenmaal zo bent. Het gevolg is dat je niet weet hoe het is om echt te ontspannen. Je hebt nooit rust gekend in je hoofd en lichaam. Eigenlijk geloof je niet eens dat het mogelijk is. Je hebt weleens geprobeerd te mediteren, maar dat past niet bij je, omdat je die innerlijke rust niet ervaart. Je neemt ook geen tijd om een boek te lezen. Wanneer je eindelijk niet aan het werk bent, roepen de twee volle wasmanden je.

Ik herken dit allemaal. Ik nam nooit de tijd om overdag even te gaan zitten, want er was altijd wel werk te doen. En wat zouden anderen wel niet denken als ze me overdag gewoon op de bank zouden zien zitten? “Die is lui!”

Maar nu kan ik met zekerheid zeggen dat het écht mogelijk is om een rustig hoofd te hebben. Iets wat ik 34 jaar lang niet heb gehad en dus nooit geloofde, tot ik NEI ontdekte.

En dat gun ik jou ook. Na een burn-out, verlammingsverschijnselen, niet kunnen afvallen, heftige menstruaties en tot slot lipoedeem, weet ik uit eigen ervaring dat altijd maar doorgaan en “aan” staan niet het beste is voor je lichaam. Ik was hardleers – en soms nog steeds – omdat het ook in mijn aard zit. Maar het kan anders, en daar ga ik je bij helpen.

Je lichaam is je pensioen. We hebben allemaal grote dromen, willen veel geld verdienen zodat we meer vrijheid hebben en meer tijd voor onszelf, het gezin en vaker op vakantie kunnen. Ondertussen breken we ons lichaam af. Je krijgt steeds meer klachten. maar wat heb je aan die omzet of riant salaris, als je ’s avonds uitgeput op de bank ploft en daar dus helemaal niet van kan genieten? Het is fijn als je een financiële buffer hebt opgebouwd, maar dat heeft geen waarde als je elke dag moet worstelen met vermoeidheid, pijn en vage klachten.

Ik geloof dat het mogelijk is om een succesvolle carrière of bedrijf te runnen én goed voor jezelf te zorgen. Jij bent een essentieel onderdeel. Als het goed met jou gaat en je volop energie hebt, dan stroomt je creativiteit weer, stroomt je energie weer, en daarmee trek je de juiste klanten aan.

Prioriteit

geven aan jezelf is geen luxe,

maar een essentiële investering

IN SUCCES.

Alles in jouw lichaam wordt bepaald door hormonen. Hoe je er van buiten uitziet, hoe jij je gedraagt en hoe jij je voelt. Het lastige is alleen dat ze zichzelf niet in balans brengen.

Blijf je hetzelfde doen als dat je altijd deed, dan zal het niet snel beter gaan. Je klachten kunnen zelfs erger worden. Het mag dus écht anders.

Minder vanuit je hoofd en meer luisteren naar je lichaam.

De connectie tussen ons hoofd en ons lichaam zijn we de laatste jaren steeds meer kwijtgeraakt. Vanuit het hoofd bedenken we dat we van alles willen. Zoals maar door blijven werken, daarnaast de opvoeding van de kinderen, het huishouden runnen, de geweldige vrouw voor je partner zijn, 3x per week sporten én met vriendinnen afspreken. Maar jouw lichaam, dat piept en kraakt als teken dat ze vooral meer rust wil, toe is aan een warm bad vol met heerlijk ruikend badschuim, kaarsjes en een goed boek. Je hoofd begint al te protesteren als je dit leest, maar diep van binnen weet je dit. Je lichaam wil behandeld worden zoals je je business behandelt.

Wil jij meer energie?

Lekkerder in je vel zitten?

Rust ervaren in je lichaam én in je hoofd?

Meer kunnen genieten van het leven zonder beperkingen?

Dat jouw klachten stoppen?

Laten we samen aan de slag gaan!

Jouw klachten zijn niet binnen een week ontstaan, dus die krijgen we ook niet binnen een week weg.

Jammer hè? Maar wel de realiteit. Het liefste wil je dat het gisteren al klaar was. Ik snap je. Maar we gaan zes maanden aan de slag, zodat jij daarna weet hoe jij het beste voor jouw lichaam kan zorgen.

Je kan binnen een paar weken wel al verschil merken. Een lichaam dat van binnen stopt met rennen en vliegen geeft vaak in het begin nog meer klachten. Daar is allemaal ruimte voor.
In kleine stappen werken we naar het eindresultaat toe: Een klachtenvrij lichaam mét energie.

Ik coach je.
Je komt in een veilige omgeving waarin jij helemaal jezelf mag zijn.
Ik haal in jou naar boven waar jij naar verlangt.
Ik motiveer je en ben je stok achter de deur om nu wél die veranderingen door te voeren
Je wordt liefdevol maar eerlijk gecoacht door mij, zodat je stopt met excuses en beperkte overtuigingen en voor echt resultaat kunt gaan..

Praktisch betekent dat:

We werken zes maanden samen:

Ik geloof niet in korte trajecten. Ik leer jou beter kennen waardoor ik de adviezen beter kan afstemmen. Vaak zit het probleem niet in de klacht waarmee je komt, maar zit het dieper. Het kost tijd om dat laagje voor laagje af te breken.

1) 12 Groepsconsulten

Elke maand heb je de mogelijkheid om naar het online consult te komen. In kleine groepen heb ik 1-1 aandacht voor jou.

Superpersoonlijk, want je kunt hier terecht voor als je vragen hebt over jouw proces. Iedereen komt aan de beurt, dus er is altijd ruimte voor jouw vraag. Grote kans dat je daarmee ook de andere vrouwen helpt die dezelfde klachten hebben.

 

Ik zorg voor een veilige setting, zodat je elke vraag durft te stellen over je lichaam. Want geloof me: je bent nooit de enige met specifieke klachten. Ik heb al met zoveel vrouwen zoals jij gewerkt. Ik begeleid je hierin zorgvuldig, met liefde en zonder oordeel. Er is alle ruimte om open te praten over je lichaam.

 

Elke laatste week van de maand krijg je de data van de nieuwe maand door. De consulten zullen plaatsvinden binnen kantooruren.

 

Kun je er niet live bij zijn of kan jouw vraag niet wachten? Stel je vraag in voxer. Ik ben drie keer per week in de community waardoor jouw vraag snel beantwoord wordt.

2) Besloten community

Hoe ouder (en wijzer ;)) ik word, hoe meer ik zie dat we juist zoveel verder en dieper komen als we ons omringen met vrouwen met dezelfde mindset en die ook heel bewust bezig zijn met hun gezondheid. Er rust nog een te groot taboe op (hormonale) klachten waardoor je je eenzaam kan voelen met je klachten. Hier vind je vrouwen die hetzelfde hebben, tegen dezelfde struggles aanlopen met drukte en gezin. Fijn om hier gelijkgestemden te vinden of een nieuw netwerk 😉

3) Toegang tot mijn online videobibliotheek en praktische tools

Met al mijn opleidingen heb ik bizar veel kennis. De basis daarvan heb ik allemaal voor je opgenomen op video, zodat je meteen vanaf het begin al erin kunt duiken. Met die kennis duiken we vervolgens dieper in je klachten en pakken we ze aan bij de kern. Je vindt er nu al 9 modules met meer dan 60 video’s. Zo haal je de theorie uit de video’s en kunnen we de consulten voor de echte coaching, plan van aanpak en advies gebruiken.

Daarnaast krijg je toegang tot recepten, weekplanner, dagoverzichten zodat je meteen zelf aan de slag kan gaan.

4) 6 Energetische NEI-sessies 

Om de onrust, blokkades en belemmeringen uit je lichaam te halen.

Soms heb je geen idee waarom je ergens last van hebt. Het ‘hoort bij je’ omdat je het al van kleins af aan hebt, maar hoeft dit niet van jou te zijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat stress en trauma’s zich vastzetten in cellen en zo generatie op generatie worden doorgegeven. Met de biotensor gaan we deze opsporen en loslaten zodat jij meer rust in jouw lichaam krijgt. Jij hoeft hier niet voor te praten. Dat doet jouw onderbewuste met de biotensor. 

Bij mij zorgde dit ervoor dat ik groeide van een onzeker persoon naar een zelfverzekerde vrouw, én dit was dé oplossing voor rust in mijn hoofd. Dit zorgt voor de gouden sleutel naar het loslaten van de stresshormonen en kan ik iedereen aanraden. In HormoNEI krijg je zes sessies. Elke maand één om nog beter in je vel te komen. Deze worden uitgevoerd door verschillende Energetische NEI therapeuten binnen mijn team en zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag.

5) Optie: EMB-test

Deze bied ik niet meer los aan. Voor mij zit de kracht namelijk juist in de persoonlijke begeleiding. Je kunt namelijk wel de kennis hebben, maar hoe integreer je die? Je hebt de mogelijkheid om bij Hormonade & HormoNEI de EMB test-toe te voegen. Zo krijg je een persoonlijk plan waar we dan zes maanden mee aan de slag gaan. Geen must, wel fijn als je graag feiten op papier wilt zien met wat er uit je bloed komt.

Zes maanden samenwerken vanaf € 300,- per maand of 1.750€ in één keer

 

 

*Wil je graag eerst persoonlijk contact voor je in stapt? Mail dan even naar hello@brigittevanderwielen.nl dan gaan we dat regelen.

Je gezondheids
verhaal wordt compleet
HER
SCHREVEN

Veelgestelde vragen

Met welke klachten kan ik bij jou terecht?

Hormonale klachten zijn heel erg uitlopend. Ik geef hier een opsomming van klachten die je KAN ervaren. Je hoeft ze niet allemaal te hebben en misschien heb jij wel andere klachten.

Uitblijvende menstruatie, onregelmatige menstruatie, PMS, PCOS, Endometriose, vervroegde overgang, uitblijvende zwangerschapswens, laag libido, haaruitval, opgeblazen buik, vermoeidheid

Ik wil graag 1-1 consulten is dat mogelijk?

NEI-sessies zijn altijd 1 op 1. Hierin stemmen we volledig op jou af en kan er van alles naar boven komen. De orthomoleculaire consulten zijn altijd in een kleine groep. Dit omdat je dan veel meer leert. Je krijgt binnen die consulten 1-1 tijd. Ik coach je dan écht 1-1 maar je gaat je herkennen in de andere vrouwen en vanuit daar kan je ook nog veel extra informatie krijgen. 

Kan ik ook een korter traject volgen dan zes maanden?

Nee dit is niet mogelijk omdat ik uit meer dan duizend ervaringen heb gemerkt dat het tijd nodig heeft om je lichaam te herstellen en een nieuwe leefstijl aan te meten.
Het is een ui die je afpelt. Je lichaam heeft tijd nodig om te herstellen én er kunnen op een later tijdstip andere klachten naar boven komen. Zo hebben we de tijd om alles aan te pakken.

Ik ben geen ondernemer, mag ik dan instappen?

Jazeker! Er zitten veel meer vrouwen in het traject die geen ondernemer zijn. Wel vind ik het belangrijk dat je een ondernemersmentaliteit hebt. Dat betekent voor mij dat jij jezelf aan durft te kijken, jezelf geen slachtoffer voelt maar zelf actie onderneemt. 
Je krijgt van mij advies en dan voel je zelf de verantwoordelijkheid om er een succes van te maken.

Ben je klaar voor LEVENSLANG resultaat? Voel jij een volmondig JA om samen met mij aan de slag te gaan?