Stop met het negeren van jezelf

Investeer in je gezondheid en heb meer energie om je bedrijf  te laten groeien.

Ik zie je struggelen

Je hebt zoveel taken en verantwoordelijkheden op je bord liggen, en het voelt alsof er nooit genoeg tijd is om alles gedaan te krijgen. Je haalt snel lunch en eet dit achter je computer op voordat je naar de volgende meeting gaat. Ondertussen krijg je ook nog verschillende vragen van je team, omdat zij druk bezig zijn met jouw nieuw aanbod dat je gaat lanceren.

Er zijn steeds meer lichamelijke klachten die je lange tijd hebt genegeerd door te denken “Ik heb het druk, het gaat vanzelf wel weer over.” Maar ondertussen ervaar je steeds vaker hoofdpijn. Soms ben je één of twee dagen uitgeschakeld tijdens je menstruatie, en wacht even, wanneer was die menstruatie ook alweer? 

Je hebt genoeg energie, maar je begint steeds meer te twijfelen of het niet de adrenaline is waar je op leeft. Zodra je tot rust komt, komen alle klachten eruit en voel je je beroerd.

Maar juist doordat je zo druk bent, zie je geen juist moment om met jouw gezondheid aan de slag te gaan. Maar lieve vrouw, na deze deadline komt er vast weer een nieuwe deadline, toch? Je hoeft niet altijd 24/7 beschikbaar te zijn. Dat verwacht je ook niet van je teamleden. Jij geeft juist het goede voorbeeld aan je teamleden, klanten en vooral aan je kinderen wanneer je wel prioriteit geeft aan jezelf.

Want jouw lichaam is je pensioen, niet de miljoenen op je bankrekening. Daar heb je niets meer aan als je lichaam stop zegt. Dit klinkt misschien hard als ik het zeg, maar je gezondheid is het belangrijkste wat je hebt. Je hebt maar één lichaam, en daar mag je net zo goed voor zorgen als dat je voor je bedrijf en familie doet.

Jij hebt iemand nodig die niet van jou onder de indruk is
en je écht ziet

✧ Waarbij je je kwetsbaar kan opstellen

✧ Bij wie je je veilig voelt

✧ Die ziet wat niet werkt en verbeterd kan worden

 

✧ Die in jou naar boven kan halen wat jij wil en naar verlangt

✧ Die in een oogopslag ziet wat beter kan

✧ Die vastberaden is en stevig naast jou staat zodat jij écht gaat veranderen 

Welkom bij 

Ik doorzie de ambitie in je ogen, de wilskracht in je hart en de vermoeidheid die je stiekem probeert te verbergen.

Je bent fantastisch in het leiden van je bedrijf

Daar ligt jouw goud en je weet hoe je jezelf kunt laten stralen in je onderneming, zodat je optimaal presteert.

Maar wanneer het op jezelf aankomt, merk je dat het nog lastig is. De beperkte tijd die je overhoudt maakt het moeilijk om voldoende tijd vrij te maken voor selfcare en het implementeren van nieuwe gezonde leefstijlgewoonten. Je hebt een manier gevonden om te leven met je klachten en dit lijkt voor nu prima te werken. Maar diep van binnen weet je dat je dit niet jarenlang kunt volhouden.

Toch voel je een weerstand om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Misschien ben je bang dat het te veel tijd zal kosten, dat het ten koste gaat van je bedrijfsresultaten, of dat je niet weet waar je moet beginnen. Het kan ook zijn dat je jezelf voorbij blijft rennen omdat je denkt dat er geen andere optie is.

Maar hier is de waarheid: als je zo doorgaat, loop je het risico dat de vermoeidheid, lichamelijke klachten en emotionele uitputting erger worden tot je lichaam je helemaal stopt. Je beseft dat het tijd is om in actie te komen en voor jezelf te zorgen. Diep van binnen verlang je naar een leven waarin je energie hebt, blij bent en lekker in je vel zit.

Hoe ziet het traject van De Hormoon CEO eruit:

Kennismakingsgesprek: We beginnen met een kennismakingsgesprek om te bepalen waar jouw behoeften liggen en om te zien of er een klik is tussen ons. Dit is belangrijk omdat we de komende zes maanden intensief gaan samenwerken.

Startdatum bepalen: Als we beiden een JA voelen na het kennismakingsgesprek, stemmen we af op welke datum we met het traject gaan starten.

Uitgebreid intakegesprek: We beginnen het traject met een uitgebreid intakegesprek. Hierin bespreken we jouw leven zodat we zien waar de triggers zitten. Nemen we bloedtesten af en maken we een eerste opzet van de aanpak die we gaan volgen.

Start van het traject: Nu gaan we echt van start. Ik werk met mijn eigen methode, gebaseerd op voeding, beweging, ontspanning, slaap, mindset en energetisch “het onbewuste”. We passen dit toe op jouw specifieke situatie en behoeften.

Traject op maat: Ik zorg ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Het traject wordt volledig op maat gemaakt, zodat het naadloos aansluit op jouw agenda en levensstijl.

Persoonlijke begeleiding: Ik fungeer als jouw persoonlijke gezondheids PA. Als je dat wilt, kom ik zelfs naar jou toe voor de sessies. Uiteraard is alles ook mogelijk via zoom.

Individuele aandacht: Ik neem maximaal vier vrouwen tegelijkertijd aan in dit intensieve traject. Dit stelt me in staat om voldoende tijd en ruimte te hebben voor jou en om je de individuele aandacht te geven die je nodig hebt.

De prijs voor het traject “De Hormoon CEO” is 1500€ per maand. Dit is de persoonlijke begeleiding, de op maat gemaakte aanpak, alle consulten die nodig zijn en de 24/5 ondersteuning gedurende de hele periode van het traject. Wil je graag dat ik bij je langs kom? Jouw persoonlijke gezondheidsPA? Alles is mogelijk en daarvoor maak ik een offerte op maat voor je.

Mijn gezondheid ging er als ondernemer wéér bijna aan onderdoor

Ik ben opgegroeid met hard werken is gezond voor je

35 jaar geleden ben ik geboren in een klein Brabants dorpje. Mijn ouders hebben mij opgevoed met de mentaliteit ‘hard werken want anders word je lui’ en ‘het gaat vanzelf wel over.’ Daarom heb ik vanaf mijn twaalfde bijbaantjes gehad. Ik werkte hard en veel, en deed mijn HBO accountancy studie er zo’n beetje naast.

Zoveel werken zonder naar mijn lichaam te luisteren ging niet goed. Op mijn 18e en mijn 25e is de helft van mijn lichaam tijdelijk verlamd geweest. In 2018 kreeg ik een burnout. Die burn-out was het moment dat ik dacht misschien moet ik nu wél iets anders gaan doen. Ik zocht hulp bij de huisarts en psycholoog, maar die konden mij niet helpen. Daar begon mijn eigen zoektocht. Een zoektocht naar energie, rust en lekker in mijn vel zitten.

In die zoektocht kwam ik bij een orthomoleculair therapeut. Er ging een wereld voor me open. Ik dacht: ‘waarom weet niemand dat dit bestaat?’ Ik wilde anderen ook op deze manier helpen. Daarom startte ik een opleiding tot orthomoleculair therapeut en zette een eigen praktijk op. Inmiddels heb ik me volledig gespecialiseerd in hormonen en heb ik meer dan 1200 vrouwen (en mannen, kinderen en baby’s) mogen helpen.

Het is mijn missie om vrouwelijke topondernemers hormonaal in balans te brengen zodat je fitter bent, helderder in je hoofd en meer energie hebt om jouw impact te verdubbelen.

Ik doe dat met een persoonlijke aanpak: Praktisch meer ook energetisch door jouw (onbewuste) blokkades op te ruimen. Ik ben een veilige plek én een spiegel voor jou. Tegen mij kun je alles zeggen, ik oordeel niet. Bij mij mag je kwetsbaar zijn en mag je masker af. Zodat we vanuit daar kunnen groeien.

Na de Hormoon CEO

Brigitte van der Wielen | Hormoontherapeut

✧ Stopt jouw lichaam met schreeuwen en weet jij naar jouw lichaam te luisteren 

✧ Durf jij scherpe keuzes te maken in het belang van jezelf én je bedrijf

✧ Zijn jouw innerlijke blokkades, angsten en blinde vlekken die we in het traject hebben aangepakt verdwenen

✧ Heb je effectieve strategieën geleerd om stress te verminderen en innerlijke rust te bewaren

✧ Zijn je hormonen in balans. 

✧ Heb jij het allerbelangrijkste voor je pensioen geregeld: Je gezondheid

Heb je al eens uitgerekend wat het je aan omzet kost als je elke maand een aantal dagen niet kunt functioneren?

Investeer in je gezondheid en zie je bedrijf groeien.

review

Je kan nog meer geld verdienen

Je kan nog meer energie hebben

Je kan nog lekkerder in je vel zitten

Je kan je nog meer genieten

Je kan je nog vrijer voelen

Jij bent de CEO van je leven én je lichaam

Lees hier wat andere topondernemers er van vonden om met mij samen te werken

 

 

 

 

 

 

Een paar maanden geleden ben ik in een 1 op 1 traject gestapt bij Brigitte en dat heeft in een korte tijd al een enorme positieve impact gehad.

Ik stapte in vlak nadat ik was gestopt met de pil en mijn hormonen behoorlijk in de war waren. Mijn gezicht, rug en borst zaten onder de acné, ik kreeg meer haargroei, ik was verslaafd aan suiker, mijn emoties gingen op en neer en mijn menstruatie was alles behalve regelmatig.

De ene keer duurde het 3 weken voordat ik ongesteld werd, dan weer 6…

We zijn begonnen met een EMB bloedtest die me al heel veel waardevolle inzichten gaf. Daarna heeft Brigitte een super uitgebreid persoonlijk plan gemaakt op het gebied van voeding, beweging, supplementen en ontspanning.

Dit geeft mij heel veel houvast en tussendoor is Brigitte er altijd. Om praktisch met je mee te denken. Om je een hart onder de riem te steken. Om je een schop onder je kont te geven. Maar ook om simpelweg naar je te luisteren als je ergens mee zit.

Het hele traject heeft me daarom in korte tijd al enorm veel gebracht. Mijn acné is inmiddels verdwenen, mijn haargroei is weer normaal, mijn emoties zijn een stuk stabieler, mijn suikerbehoefte wordt steeds minder en mijn cyclus wordt ook steeds regelmatiger.

Door het traject met Brigitte ben ik echt gaan beseffen hoeveel invloed onze hormonen op ons hebben. Dat heb ik eerder echt zwaar onderschat.

Mocht je dus fysieke en/of emotionele klachten hebben, gun jezelf een samenwerking met Brigitte. Die vrouw verandert echt je leven!

Tineke Zwart
Business Coach

Kim

 

 

 

 

Ik ben bij Brigitte gestart met een mini-traject: een bloedtest en daarbij een aantal adviesgesprekken. Ik wilde dat omdat ik een immuun aandoening heb (lichen sclerosus) en nog een hele hoop vage klachten.

In het reguliere circuit werd me al jaren verteld dat er verder niks mis met me was. Uit de bloedtest kwam nogal wat. Voor mij de bevestiging dat er wel degelijk wat aan de hand was. Dus we zijn gestart, samen. Ik kreeg supplementen voorgeschreven en ik stopte met gluten en (grotendeels) met lactose, kaas blijft mijn guilty pleasure ?

Al snel ging het echt heel veel beter; de bult op mijn pols verdween, mijn migraine nam enorm af en ik voelde meer rust. Nu vergeet ik vast nog wat 😉 Door deze resultaten wilde ik meer en ben ik gestart met het Intensive traject. Dat heeft echt voor een enorme boost in mijn gezondheid gezorgd!

Mijn immuunsysteem kwam tot rust, de behandeling van de lichen heb ik in die maanden kunnen halveren, dat had ik nooit voor mogelijk gehouden. Mijn cyclus (die soms maar 22 dagen was) werd weer langer. De migraine bleef (grotendeels) weg. De bult op mijn pols bleef weg. Mijn handklachten verminderden. Mijn slaap werd beter. Mijn stress level daalde. Echt werkelijk alles werd beter ?

Afgelopen maand sloten we het Intensive traject emotioneel af. Dit had ik nooit durven hopen. Nu moet ik het alleen doen en dat kan ik, ik weet wat ik moet doen. Ik heb zoveel meer vertrouwen gekregen in mijn lichaam. Dat pakt niemand me meer af!

Kim van Heijnsbergen
VA+

 

 

 

 

 

Ik ben bij Brigitte gekomen omdat ik veel last had van mijn maandstonden.
Aangezien ik ondernemer ben, kon het echt niet meer dat ik er telkens 1 week uit lag per maand.
Dus ik was op zoek naar een manier om dat patroon te doorbreken.

Ik had enorm last van migraine, algemeen ziek voelen, grieperig, kon amper op mijn benen staan en hevige bloedingen. Ik heb heel wat gehad aan het advies van Brigitte en is die week maandstonden ook drastisch veranderd!

Ik heb amper nog hoofdpijn, de bloedingen zijn veel minder hard en duren ook veel minder lang.
Een totale ommekeer dus, ik kan weer functioneren en daardoor heb ik zoveel meer tijd gecreëerd in mijn business. Echt verrijkend dit traject! Dank je wel Brigitte, er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. ?

Sófie de Bleser
Business Coach

Anouk Smulders

 

 

 

 

Brigitte ontmoette ik tijdens een event. Ze zat voor mij. Toen ze zich voorstelde dacht ik die moet ik hebben. Ondertussen heb ik mijn eerste energetische sessie bij Brigitte gehad….. Wow!!!

Anouk Smulders

De Hormoon CEO is niet voor iedereen. Want dat is moeilijk. En kwetsbaar.

Je kunt het ook niet doen. Je kunt doorgaan met wat je doet.

De leegte vullen met nog meer werk.

Je kop in het zand steken.

Maar diep van binnen weet je wat dat kost: Klanten, omzet, je gezondheid, tijd voor jezelf en je eigen dromen. En die heb je juist zoveel.

Brigitte van der Wielen | Business mentor hormoonspecialist

Vragen?

Wordt iedereen toe gelaten tot de Hormoon CEO?

Nee, daar ben ik heel kort in. Het is heel belangrijk dat jij je veilig voelt bij mij en ik een connectie met jou heb om je op de best mogelijke manier te begeleiden. We gaan voor een lange tijd een commitment aan en die moet voor allebei voor 1000% goed voelen.

Is er een wachtlijst voor de Hormoon CEO?

Ik ondersteun vier ondernemers tegelijkertijd binnen het traject. Elk traject loopt anders. Waardoor er regelmatig een plek vrij komt. Wil jij kijken of wij een match zijn? Plan een call in en dan kan ik je laten weten hoe snel we van start kunnen.

Hoe werkt de onboarding?

Op het moment dat je denkt dat dit traject iets voor jou is dan mag je het aanvraagformulier invullen.
We plannen vervolgens een kennismakingsgesprek om te kijken of wij een juiste match zijn. Vervolgens maak ik een offerte voor jou waarin ik je laat zien wat ik verwacht dat mogelijk is.

Tijdens het uitgebreide intakegesprek nemen we jouw klachten en leefstijl door en gaan we van start met het voor jou op maat gemaakte traject.