Wie is Brigitte?

Orthomoleculair Therapeut

Het is mijn passie om jou weer te zien stralen, vol energie!

Ineens wist ik waar mijn hart sneller van ging kloppen

In 2018 stond mijn leven echt op zijn kop. Ik was al een aantal jaren aan het overleven maar ik wist, nu moet er echt wat veranderen want dit kan ik niet vol blijven houden. Ik kwam in aanraking met orthomoleculaire therapie toen ik echt niet meer verder kon zakken in mijn burn out paste het toe op mijn leven en ik kreeg ineens meer energie, vage klachten als vermoeidheid, haaruitval, altijd koud hebben en somber zijn waar ik al jaren mee rond liep verdwenen en ik voelde me zo fijn!

Ik kreeg hier zoveel energie van dat het mijn missie is geworden om jou als hardwerkende vrouw te coachen om je energie terug te krijgen, je klachten te laten verdwijnen en een goede balans te vinden om alle ballen hoog te houden.

Hoe het allemaal begon

In 2014 werd ik moeder van een prachtige dochter Isabeau. Ik had een leidinggevende funtie en ging 3 dagen in de week werken zodat ik 2 dagen bij mijn dochter kon zijn. Top geregeld dacht ik. Wist ik veel hoeveel impact het moederschap op mij zou krijgen! Hoe prachtig het in mijn gedachte leek, de werkelijkheid bleek toch anders uit te pakken.

Ik zat gestresst op kantoor om mijn werk binnen de werkdagen af te krijgen, langer doorwerken was lastig want ik moest mijn dochter weer van de opvang halen. Toch dan thuis nog maar extra werken. Maar met een dochter die niet wilde slapen en zichzelf ook niet kon vermaken was ik eind 2015 helemaal op. Ik kon niet meer. Maar.. als moeder moet je door. Ik ben dwars door een burn out gegaan (ik kan het je niet aanraden). Compleet genegeerd maar kreeg toen allemaal lichamelijke klachten. Ik heb zelfs in het ziekenhuis gelegen omdat de helft van mijn lichaam was uitgevallen en nog steeds snapte ik het niet. Doktoren konden niks vinden.

Moet ik hier dan mee leren leven?

Hoe toen verder

Ik 2018 kwam ik in aanraking met orthomoleculaire therapie. Mijn probleem was niet (alleen) psychisch maar door de stress en het eten van gluten was o.a. mijn darmwand aangetast en dat had als gevolg dat ik niet goed meer met stress om kon gaan. Ik heb meteen op advies mijn voeding omgegooid. Geen diëten meer van 1000 calorieën, vetarm eten of koolhydraten vermijden maar ik moest mijn lichaam echt gaan voeden. Ook ben ik minder vaak op een dag gaan eten. Binnen enkele weken kreeg ik meer energie en ging ik me beter voelen, de klachten verdwenen. Wauw! Waarom was mij dit niet eerder verteld? waarom weten zo weinig mensen dit?

Ik ben me nog verder gaan verdiepen in wat voeding met je lichaam en klachten doet en ben een opleidingen tot orthomoleculair therapeut gaan volgen. Ik heb ook meteen de specialisatie kinderen gedaan want daar start onze gezondere wereld. Afgelopen september ben ik bevallen van een prachtige zoon en heb ik besloten om mijn eigen praktijk te openen.

En nu..

En nu wil ik jou graag helpen! Het is mijn missie om hardwerkende vrouwen en hun kinderen te coachen. Ik weet dat er zo ontzettend veel moeders hetzelfde probleem hebben als dat ik heb gehad. Samen met jou wil ik aan de slag gaan om jou kennis te vergroten over je lichaam. Wat heeft jouw lichaam nodig aan voeding & ontspanning? Dat is voor iedereen anders en die puzzeltocht geeft mij zoveel energie. Ik kan niet wachten om jou weer te zien stralen vol energie!

Wil jij ook graag weer lekker in je vel zitten? of herken jij je misschien wel in mijn verhaal?
Stuur me dan een berichtje dan maken we een afspraak om te kijken hoe ik jou kan helpen

13 + 4 =

Als je me echt zou kennen dan..

  • Weet je dat ik gek ben op Sushi & Karamel zeezout chocolade
  • Het liefst wandel in de bossen of aan zee
  • Graag naar Spanje (Ibiza) op vakantie ga
  • Vroeger een hekel had aan sporten & nu er echt heel blij van word

Brigitte is 5 woorden;
Inlevingsvermogen | Attent | Luisterend oor | Wijs | Doelgericht

Zoals ik altijd zeg; inlevingsvermogen dat is je grootste goed! En inlevingsvermogen dat heb jij. Je luistert niet alleen naar wat ik zeg, maar je begrijpt ook hoe ik me voel. Ik heb het geluk dat ik jou mijn vriendin mag noemen. We gaan graag samen sporten en daarnaast zeggen we ook geen nee tegen een leuk festival. Met een lach en een traan, ik kan altijd bij je terecht! Ook toen ik worstelde met mijn energieniveau, mocht ik gebruik maken van je kennis en kunde! En het resultaat; ik voel me een stuk beter!
Wat ik mooi vindt aan jou is dat je een doel voor ogen hebt, je daar ook voor gaat!

Karin

Opleidingen:

Immuunsysteem, darmen en voeding

Evocircadian Hormoontherapeut

Evocircadian basis

Behandeling van hormonale aandoeningen

Behandeling van stress, stemming- en slaapproblemen

Behandeling van overgewicht, obesitas en diabetes type 2

Kindervoedingscoach

EMB Bloedtest

Orthomoleculair kindercoach

Orthomoleculair voeding & suppletie adviseur

Lifecoaching

Meditatiecursus

HBO Bedrijfseconomie