27 – 28 – 29 maart 2024

 

Kickstart jouw lichaam
Start de lente met meer energie

 

Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen

Is jouw energie een beetje op? Dat is niet zo gek. 
De winter is al even bezig, we hebben veel donkere en natte dagen gehad. We hunkeren allemaal naar de zon en energie.

Heb jij het idee dat jouw lichaam de controle over neemt? Het is fijn dat het steeds vroeger licht is in de ochtend, maar toch vind je het lastig om je bed uit te komen.
In de avond plof je uitgeteld op de bank. Blij dat de kinderen op bed liggen, nu even tijd voor jezelf. Maar je hebt nergens meer puf voor dus het wordt een Netflixserie aan zodat je nergens aan hoeft te denken en gewoon even helemaal niets hoeft.

Wil je weten waarom jij je zo voelt?

Wat jij kan doen om weer meer energie te krijgen? Want geloof me, de zon gaat je helpen maar daarmee verdwijnt niet ineens de complete vermoeidheid en alle pijntjes.

Op 27, 28 en 29 maart tijdens de online training: Kickstart jouw lichaam ga je leren wat jouw lichaam nodig heeft om uit de winterslaap te komen zodat jij bruisend van energie kan starten aan het voorjaar.

Wil jij mee doen? 

 

Hoe vind je het om:

$

Elke dag vermoeid te zijn?

$

In de ochtend snel een bakje magere kwark met granola eten. Voor tussendoor pak je de crackers, kipfilet en komkommer die je meeneemt naar je werkt. Ook nog wat tussendoortjes mee want je blijft de hele dag eten.

$

Na een drukke werkdag plof je op de bank en in plaats van een serie te kijken of een boek te lezen, scrol je doelloos door Instagram?

$

Je hebt het altijd koud

$

Je bent niet blij met jezelf. Je bent altijd bezig met afvallen, calorieën tellen, sporten en dit levert je veel stress op maar niet het droomlichaam.

$

Elke avond na het eten lijk je hoogzwanger en doet je buik ook pijn, zo opgezet dat je buik is.

 

Schrijf je in voor de training:
Kickstart jouw lichaam!

Je leert in deze drie dagen precies wat jouw lichaam nodig heeft. 

 

€ 12,10

 

Ik heb de Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!

Maaike

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!

Kim

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!

Anne-Mieke

Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!

Eva

Zal ik je eens iets vertellen..?

ik heb zelf een burn-out gehad en daar maak ik geen geheim van. Sterker nog: ik ben onwijs blij dat ik die burn-out heb gehad. Het heeft lang geduurd, voordat ik aan mezelf (en de buitenwereld) durfde toe te geven dat mijn energie helemaal op was, dat ik zo niet langer meer kon doorgaan. Ik dacht dat ik me nooit meer beter zou voelen en dat het onmogelijk was weer meer energie te krijgen. Maar hee, het is gelukt!


‘Hoe dan?’ hoor ik je denken. De huisarts en de psycholoog die ik bezocht, gaven me helaas mijn energie niet terug. Met hulp van een orthomoleculair therapeut ging ik aan de slag met een nieuwe leefstijl waar de focus lag op échte voeding. Zo leerde ik beter voor mezelf zorgen en binnen een paar weken had ik al veel meer energie dan al die maanden daarvoor. Ik was echt verbaasd en tegelijkertijd triggerde het mij: waarom weet niemand dit? Dat is voor mij de reden geweest dat ik me hierin ben gaan verdiepen en er mijn werk van heb gemaakt. Ik ben de opleiding tot orthomoleculair therapeut gaan volgen en heb me gespecialiseerd op het gebied van hormonen en NEI therapie. Als expert kan ik jou helpen jouw hormonen weer in balans te brengen. 

En dat heeft iedere vrouw nodig. Het leven met een drukke baan, in de file aansluiten om vervolgens in de avond laat thuis te komen. Als je kinderen hebt de stress om je kinderen met studiedagen, ziekte maar ook de extra afspraken voor je kinderen omdat ze extra ondersteuning nodig hebben. Daarnaast moeten ze weer op tijd naar bed. Die spits kost zoveel energie. Je cijfert jezelf helemaal weg en als je dan in de avond klaar bent, alles opgeruimd en het huis weer schoon hebt dan is je energie op. 
Je bent blij dat je op de bank kan ploffen en de gedachte om dan nog het huis uit te gaan om iets te ‘moeten’ dat trek je niet meer.

Zo wilde ik niet meer leven, en ondanks dat het af en toe nog wel zo is heb ik nu de handvatten om die emmer nooit meer zo vol te laten lopen en beter voor mezelf te zorgen.
Dat wil ik jou ook meegeven. Het is mijn missie om elke vrouw zich lekker in haar vel te laten zitten met energie. Zodat je kan genieten van het leven.

Orthomoleculair therapeut hormoontherapeut

Even praktisch, wat gaan we doen?

Ik wil je op een laagdrempelige manier meenemen en kennis laten maken met de basis wat jouw lichaam nodig heeft. Ik schreef het hierboven al, het is mijn missie om elke vrouw in Nederland hormonaal in balans te brengen. Met deze training kan jij kennis maken met mij en mijn kennis zodat jij daarmee de eerste stappen kan zetten naar meer energie. 

Het is tegenwoorden zo normaal geworden dat we allemaal moe zijn, lichamelijke klachten ervaren en niet lekker in ons vel zitten, maar dat is helemaal niet nodig! Je leert hier het belangrijkste, de basis. De basis die voor elk persoon goed is. Man, vrouw of kind. Je leert naar je lichaam luisteren en het te voeden met gezonde voeding in plaats van te vullen met lege voeding, stress en verplichtingen waar je liever niet naartoe gaat.

Concreet betekent dat:

❀ We trappen op woensdag 27 maart om 11.00u af met een livesessie. Ben je erbij? Dan kan je al jouw vragen stellen. Lukt het niet om erbij te zijn? Geen probleem want je ontvangt de opname achteraf in je mailbox en heb je de hele week om deze terug te kijken.
op donderdag 28 en vrijdag 29 maart is er ook om 11.00u een online training dus schrijf meteen alle drie de tijden in je agenda.

❀ Het weekend vooraf ontvang je van mij de dagmenu’s met de boodschappen zodat jij ruim de tijd hebt om vooraf boodschappen te doen.

❀ Je ontvangt elke dag bij het onderwerp mijn favorieten zodat je een vliegende start kan maken en niet uren hoeft te googlen wat je kan gebruiken.

❀ Je krijgt een week de tijd om alle opnames terug te kijken. 

Meedoen met de
driedaagse training: Kickstart jouw hormonen?

Stap 1

Blokkeer 27 tot en met 29 maart in je agenda!

Elke ochtend om 11.00u is er een live training. Je ontvangt vooraf de link om er live bij te zijn. Superleuk want dan kan je meteen als je vragen aan mij stellen. 
De training duurt ongeveer een uur, maar ik stop niet voor alle vragen beantwoord zijn dus een beetje uitloop kan mogelijk zijn.

Kan je er niet live bij zijn? Na de training ontvang je de replay in je mailbox en kan je deze een week lang terug kijken.

Stap 2

Check je e-mail voor de bevestiging

Stel je voor dat de inschrijving niet goed is gegaan, dan begin je niet echt lekker aan de taining. Zonde. Even goed je mailbox, ook je spam, checken, of je de bevestiging hebt ontvangen.
In het weekend voor de start van de challenge ontvang je alle belangrijke informatie én een boodschappenlijstje.

Stap 3

Deel deze training met je vriendinnen

Want ik weet zeker dat er in jouw vriendenkring nog veel meer vrouwen zitten die hormonale balans willen. Samen zorgen we ervoor dat de wereld een stukje gezonder wordt.
Je hebt de mogelijkheid om affiliate te worden van de training, heb jij mij gezondheid te verspreiden? Dan kan jij de investering van deze training en meer terug verdienen!

Stap 4

Vind je eind maart nog heel ver weg?

Volg me dan op Instagram en ontvang in de aanloop naar de training al extra tips van me. Hier kan je me volgen! Welkom!