Brigitte van der Wielen

Orthomoleculair therapeut

Hoe staat jou gezondheid er voor? Doe de EMB Bloedtest

Ga zelfstandig aan de slag

Wil jij graag weten hoe jij je weer fitter kunt voelen en de leukste versie van jezelf wordt? Maar wil je graag zelfstandig aan de slag om dit te bereiken? Dan is de EMB Bloedtest + plan van aanpak iets voor jou!

Samen aan de slag

Wil jij er graag alles doen om weer die leuke fitte & gezellige mama en vrouw te worden die je in je gedachte bent? Dat kan! Samen gaan we aan de slag in een coachingstraject. Na de EMB bloedtest start het coachingstraject waarin ik jou 4 maanden coach naar de fijnste versie van jezelf te worden.

Super

Ik ben bij birgitte gekomen nadat ik t zat was om jaren lang stress in mn lichaam te hebben en altijd moe te zijn.. veel meegemaakt de laatste paar jaar waardoor ik echt lichamelijk klachten had van de stress, en daar weer paniekaanvallen van kreeg..ik heb de EMB test gedaan en kreeg hele duidelijke adviezen van Brigitte wat er aan de hand was en wat ik er tegen kom doen.. nu n maand verder en begin beetje bij beetje op te knappen, ik ben er nog niet(moest ook wel van heel ver komen;-)) maar ik begin al goed verschil te voelen, pijnlijke klachten zijn weg en ik begin steeds rustiger in mn hoofd te worden! En s’ochtends sta ik n stuk fitter op wat ook fijn is met 3 kids! Ik zou Brigitte zeker aanraden vooral aan moeders die weinig energie hebben die zich soms echt door de dag heen moeten slepen..
- Vlijmen

Zo blij dat ik bij Brigitte terecht ben gekomen!

Via Instagram kwam ik in contact met Brigitte. Zij geeft daar al ontzettend veel goede tips en tricks en ik herkende me in heel veel dingen. Zij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden en wantrouwen weg te nemen (de zorg heeft me veel geld gekost de afgelopen jaren). Brigitte is ontzettend professioneel, behulpzaam, vriendelijk en ze neemt echt de tijd voor je. Onze gesprekken gingen via Zoom en die heb ik als heel fijn ervaren. Brigitte weet ontzettend veel over de werking van het lichaam en neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Ook nadat ik de EMB bloedtest had gedaan beantwoorde ze alle vragen heel open, professioneel en kundig. Hieruit kwamen toch een hoop dingen waar ik mee aan de slag kan. Ik kreeg een heel uitgebreid plan van aanpak met daarin alle stappen die goed zijn voor me om te zetten op het gebied van voeding, supplementen en levensstijl. Ook gaf ze me veel passende tips voor meer rust, ontspanning en energie opladen. Brigitte blijft ook tussendoor enorm betrokken. Ik heb het gevoel nu echt weer vooruit te kunnen. Ik merk nu al bijvoorbeeld enorme vooruitgang in slapen en overprikkeling. Ik raad iedereen met (vage) klachten aan om naar Brigitte te gaan, terugkerende klachten zijn niet normaal en hoef je geen genoegen mee te nemen. Ik weet zeker dat Brigitte je kan helpen!
- Wijk en Aalburg

Zeker de moeite waard om een consult te boeken.

Brigitte neemt de tijd en met de vragenlijsten die je van tevoren in moet vullen, kan ze direct tijdens je intake al aan de slag met advies. Ik kamp met oestrogeen dominantie en teveel stress hormonen wat voor veel klachten zorgt. Brigitte heeft advies gegeven voor supplementen en ook voor de voeding. Nu twee weken later merk ik al verschil in hoe ik me voel. Ik slaap beter, word fitter wakker en heb ook minder honger overdag door het aanpassen van mijn voeding. Ik beveel Brigitte absoluut van harte aan!
- Den Haag

Duidelijke diagnose waar ik verder mee kan

In februari dit jaar kwam ik in het ziekenhuis terecht met uitvals verschijselen en de verdenking dat ik een tia had gehad. Het enige wat werd geconstateerd was een te hoog cholesterolgehalte. Zelf dacht ik dat er iets anders aan de hand was, maar werd behandeld met bloedverdunners en statines om mijn cholesterol omlaag te krijgen. Ik ben bij Brigitte terecht gekomen en zij heeft een EMB test afgenomen waaruit bleek dat ik een ernstig tekort had aan vitamine A B1, B12 en vitamine D Voordat ik in het ziekenhuis terecht kwam had ik al een tijd last van duizeligheid, wazig zien, dubbel zien en kon moeilijk geluid en prikkels verdragen. Na de uitslag van het bloedonderzoek wist ik zeker dat ik geen tia had gehad en ik heb van Brigitte uitgebreide voedings adviezen gekregen, aangevuld met supplementen om mijn tekorten aan te vullen. Ik voelde na een paar weken al een verbetering, maar ik ben qua energie nog niet de oude. Daar is het natuurlijk ook nog te vroeg voor, alle tekorten zijn nog niet aangevuld na 5 weken. Dus ik hou vol en ben overtuigt van een goed herstel. Ik raad iedereen die vage klachten heeft of er regulier niet achter komt wat er aan de hand is aan om eens bij Brigitte langs te gaan voor gesprek, advies en zonodig een bloedtest. Zo'n uitgebreide bloedtest krijg je bij de reguliere artsen niet voor elkaar. Je weet meteen waar de kneep zit en er kan met juiste voeding aangevuld met supplementen veel bereikt worden. Ik ben haar erg dankbaar voor het hartelijk onvangen, advies en gesprekken.
- Kesteren

Ik voel mij zoveel beter!

Al een hele tijd liep ik met vage klachten rond. Ik sportte veel en had het idee dat ik mijn voeding ook wel redelijk onder controle had. Vorig jaar kwam ik via via bij Brigitte terecht en sinds ik met haar het traject ben ingegaan is er veel veranderd. Ik heb een bloedtest laten doen waar ontzettend veel interessante informatie uitkwam. Dat ik reageerde op lactose/koemelk wist ik al uit het verleden. Maar uit deze test kwam ook dat ik hoog scoorde op gluten.. iets wat ik misschien ergens in mijn achterhoofd wel wist maar liever niet wilde weten. Ook was ik erg vermoeid, ik kon mijn bed nooit uit in de ochtend. En dat was ook terug te zien in mijn uitslag, want ik scoorde erg laag op B12. Sinds ik allerlei supplementen slik, voel ik me ook echt een stuk fitter. Daarnaast heb ik opnieuw de voeding opgepakt. En hier leer ik iedere dag nog in. Brigitte begeleid erg goed! Is duidelijk en weet van aanpakken. Ze reageert snel en weet heel goed waar ze over praat. Ik ben zo blij dat ik die bloedtest en dit traject ben gestart. Ik raad dit dan ook aan iedere vrouw die ook maar wat vage klachten heeft, neem je gezondheid alsjeblieft serieus en denk niet dat gaat wel weer over. Als je weet hoe je het moet aanpakken, geeft dat zoveel rust.
- 's-Hertogenbosch

Dankbaar!

Ik ben ontzettend dankbaar dat Brigitte mij heeft geholpen het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen. Iedere vrouw die het belangrijke vind om zelfverzekerd te zijn, gezond te eten en lekker in haar vel te zitten en het om één of andere reden niet lukt deze drie punten aan te pakken en hier wel in zou willen investeren..................bel Brigitte!
- Schoonebeek

Goed geholpen

Mijn zoon had veel last van darmkrampjes en reflux. Hierdoor huilde hij veel en wilde hij niet in zijn bedje slapen. Na een consult van Brigitte hebben we een paar fijne tips gekregen om hem hierbij te helpen. Zijn reflux is nu bijna weg en zijn krampjes zijn veel minder geworden. We zijn er nog niet helemaal, maar hij kan weer lachen, spelen en slapen (in zijn bedje!) Voor ons is het een groot verschil en we kunnen nu weer genieten van en met onze zoon. Ik kan het moeders aanraden die kinderen hebben met reflux en darmkrampjes.
- Heesch
7 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Wil jij weten waar jou klachten vandaan komen?

Doe een EMB bloedtest en zie hoe jou gezondheid ervoor staat

Met een vingerprik neem ik een klein beetje bloed bij je af. In het laboratorium gaan ze dit uitgebreid onderzoeken en krijg inzichten in vitamine tekorten, mineralen tekorten, energie verstoringen, hoe je darmen ervoor staan en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent.

Vitamine & mineralen tekort

Darmverstoringen

Leververstoringen

Hormoonverstoringen

Stress verstoringenSSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains


Health boost formule

EMB Bloedtest + advies


€ 289,00


Uitgebreide intake 

Bespreken van de EMB Bloedtest 

Op maat gemaakt plan van aanpak adhv de uitslag

Persoonlijk voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

Nu is het jou beurt! Adhv al mijn adviezen ga je aan de slag om je klachten te laten verdwijnen

15% korting op supplementen


 

Wil je toch extra hulp? Dat kan! een los vervolgconsult kost € 85,00 

             

Health boost traject

  4-maanden  coaching traject

€ 997,00


Uitgebreide intake 

4x consult van 45 minuten

24/7 contact met mij mogelijk

 

Per maand plan van aanpak met voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

Persoonlijke voedingsmenu's; ik stel samen met jou menu's samen zodat jij weet wat je het beste kan eten

Wekelijkse informatie via de mail met extra kennis 

Templates, werkboeken en filmpjes om het concreet te maken

Besloten facebookgroep

15% korting op supplementen

Meest gekozen!

Wat is de EMB Bloedtest?

Deze EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek je bloed ook nog onder een microscoop bekeken wordt met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten.

Hoeveel bloed moet er afgenomen worden?
Doormiddel van een vingerprik neem ik maar enkele druppels bloed af.
Kan ik de EMB Bloedtest zelf doen?
Ja dit kan! We plannen een online intake in waarin we alles bespreken en ik het aanvraagformulier invul. Daarna stuur ik de bloedtest naar jou op en kan je de EMB bloedtest zelf doen. Ik kijk met je mee op het moment dat je deze uitvoert zodat we zeker weten dat deze juist wordt uitgevoerd

Je kan kiezen om met een wattenstaafje wangslijmvlies af te nemen. Dan worden alle energetische testen uitgevoerd echter is er dan geen levend bloed analyse. Wil je deze wel? Dan kan je er voor kiezen om zelf (of laten doen) bloed te prikken en het buisje te vullen. Je krijgt van mij een filmpje met uitleg en ik kijk met je  mee om te kijken of dit goed gaat.

Doet het pijn?
Het is een klein vingerprikje vergelijkbaar met glucose prikken. De een voelt er niks van en de ander vindt het wel pijnlijk. Over het algemeen voel je het wel maar wordt het niet als pijnlijk ervaren.
Ik heb geen klachten is de EMB Bloedtest dan iets voor mij?
Ja! Ook als je geen klachten hebt is het goed om deze test uit te laten voeren. Sommige klachten zijn we ‘normaal’ gaan vinden omdat je daar al jaren last van hebt. Echter hoeft dit niet normaal te zijn. Daarnaast is het een goede check up om te kijken hoe je je gezondheid kunt verbeteren om gezond ouder te worden.
Ik slik supplementen is de bloedtest dan nog accuraat?
Ja, je mag supplementen slikken tijdens het prikken. Doordat het bloed met het blote oog wordt bekeken ipv dat de waardes genomen worden is duidelijk te zien of er tekorten zijn.

Hoe werkt de EMB bloedtest?

Tijdens het intake consult neem ik met een kleine prikpen een paar druppels bloed af uit je vinger. Dit bloed stuur ik op naar het laboratorium die het voor mij gaan onderzoeken. Na ongeveer 3 weken krijg ik de uitslag. Aan de hand van de uitslag en met mijn kennis als orthomoleculair therapeut zal ik een persoonlijk adviesplan voor je uitwerken waarmee je aan de slag kunt gaan om weer je weer fijn te voelen.

Er komt ongelofelijk veel informatie uit de EMB bloedtest en daarom heb ik het health boost traject. In dit traject coach ik jou 4 maanden om stap voor stap de klachten aan te pakken. Samen kijken we hoe we de veranderingen in jou leven kunnen doorvoeren en dit voor jou in kleine stapjes toepasbaar te maken zodat je niet denkt help?!  hoe ga ik dit doen. Ik denk met je mee, hou rekening met jou gezinssituatie en je werk. We gaan samen opzoek om voor jou de beste versie van jezelf te worden. De klachten verdwijnen en jij vol energie de dag door komt.

Waarom een EMB Bloedtest?

Vaak zijn klachten normaal geworden, horen bepaalde dingen gewoon bij je (denk je) en vergeet je deze te noemen (bijvoorbeeld het altijd koud hebben) Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft daarom voor mij een compleet plaatje naast de uitgebreide intake die we doen.

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat!

Wat kunnen we allemaal testen?

De reguliere waardes die gemeten worden zijn:

 • Trombocyten (bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

De energetische verstoringen die gemeten kunnen worden:

 • Vrije radicale belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasietbelasting
 • Adrenale Status
 • pH balans
 • B12-status (hoeveel B12 heb je in je cel)
 • Vitaminepanel (kom je vitamines tekort)
 • Mineralenpanel (kom je mineralen tekort)
 • Spoorelementenpanel (kom je spoorelementen (bijv: jodium) tekort
 • Toxische belasting (de afvalstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress (bijv; wateraders)
 • Pancreasinsufficiëntie (insulineresistentie)

Over Brigitte

32 jaar, moeder van 2 prachtige kinderen van 0 & 5 jaar en orthomoleculair therapeut.
Door een burn out in 2018 kwam ik in aanraking met orthomoleculair therapie. De huisarts & psycholoog konden me niet verder helpen maar hoe kom ik dan van die burn out af? Via via kwam ik bij een orthomoleculair therapeut terecht en bleek de oorzaak in mijn darmen te zitten.

Door de EMB bloedtest kreeg ik inzicht in mijn klachten en ben ik aan de slag gegaan. Binnen een maand had ik al veel meer energie en kon ik weer aan het werk gaan. Nu wil ik jou graag helpen om ook van je klachten af te komen en de leukste versie van jezelf te worden.

Wil jij vandaag nog aan de slag om van je klachten af te komen?

12 + 5 =