Brigitte van der Wielen

Orthomoleculair therapeut

Hoe staat jou gezondheid er voor? Doe de EMB Bloedtest

Ga zelfstandig aan de slag

Wil jij graag weten hoe jij je weer fitter kunt voelen en de leukste versie van jezelf wordt? Maar wil je graag zelfstandig aan de slag om dit te bereiken? Dan is de EMB Bloedtest + plan van aanpak iets voor jou!

Samen aan de slag

Wil jij er graag alles doen om weer die leuke fitte & gezellige mama en vrouw te worden die je in je gedachte bent? Dat kan! Samen gaan we aan de slag in een coachingstraject. Na de EMB bloedtest start het coachingstraject waarin ik jou 4 maanden coach naar de fijnste versie van jezelf te worden.

Heel veel waardevolle informatie!

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!
- Scharsterbrug

Vier dagen vol eyeopeners

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!
- Tilburg

Prettig, leerzaam en enthousiast

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!
- Waspik

Wat een kennis!!

De titel zegt het al. Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!
- Breda

Geweldig

Aangezien ik al een emb bloedtest heb gedaan en volgende week de uitslag krijg, ben ik me na deze masterclass al heel bewust van een aantal tekorten die ik me tot nu toe niet echt heb gerealiseerd. Hele goede en duidelijke uitleg.
- Opijnen

Heel professioneel

Elke masterclass was heel interessant en goed uitgelegd. Brigitte weet heel veel van het onderwerp af. Het hele programma vond ik ook heel professioneel opgezet.
- Alcalá de Henares

Super leuk, leerzaam en een mooi product!

Heb de cursus als fijn ervaren, ik vond het leuk en leerzaam, goed te volgen en te begrijpen! Alles werd duidelijk verteld. Ook het product vond ik erg mooi en was ook duidelijk wat bereft de mails enz. Brigitte vind ik erg toegankelijk en meedenkend! Super fijn!
- Zaltbommel

Helder, deskundig, cliëntgericht

De afgelopen dagen heb ik de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd. Brigitte is helder in haar uitleg, de video's zijn goed te volgen, prettig stem en ze straalt rust uit. Leuke opdrachten waarbij ze íedereen feedback geeft! Oprechte interesse en betrokkenheid. Leuke training, een aanrader!
- Harderwijk

Inzichten en handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan

Door de opbouw van de training (per dag een onderwerp) kreeg ik stapsgewijs inzicht in welke factoren een rol spelen bij de klachten ik ervaar. En zonder dat het meteen een informatie-overload is. Ik kon iedere dag de informatie laten bezinken en nadenken over hoe ik het geleerde kon toepassen in mijn dagelijkse praktijk door kleine aanpassingen te gaan maken.
- Nijmegen

Interessant

Veel opgestoken. Niet alle informatie rust op mij persoonlijk maar kom wel goed vooruit!
- Oosterhout

Heel blij dat ik gestart ben met het traject !

Ik ben nu ongeveer 2 maanden onder behandeling bij Brigitte en ik ben er heel tevreden over. Ik heb jarenlang gehoord gekregen van doktoren dat er niks te vinden was ondanks dat ik zelf voelde dat er dingen in mijn lichaam niet goed werkte, maar ik voel mij nu binnen 2 maanden al een stuk beter en het blijft vooruit gaan. Ook al ben ik nog lang niet op het punt waar ik wil zijn. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik mij nog veel beter zal gaan voelen. Brigitte heeft heel veel kennis over gezondheid, en denkt goed mee over verschillende opties en ik voel mij gehoord bij haar. Ik beveel haar dus zeker aan bij andere vrouwen ( die onverklaarbare klachten hebben,vermoeidheid zijn ,hormoonklachten etc)
- Breda

Uitstekende ervaring

Na zo'n beetje alles te hebben geprobeerd qua gezondheid kwam ik bij Brigitte uit. Ik kan dit iedereen aanraden zeker als je wat 'vage' klachten/ongemakken hebt. Ikzelf heb een autoimmune ziekte met nogal wat bijkomende klachten. Ik heb nu samen met Brigitte een plan van aanpak met daarbij de benodigde vitamines die ik tekort kwam. Mijn beste uitkomst tot nu is dat mijn jeuk echt zo goed als weg is en dat is een geweldig resultaat al! Super bedankt Brigitte.
- Veghel

Super

Ik ben bij birgitte gekomen nadat ik t zat was om jaren lang stress in mn lichaam te hebben en altijd moe te zijn.. veel meegemaakt de laatste paar jaar waardoor ik echt lichamelijk klachten had van de stress, en daar weer paniekaanvallen van kreeg..ik heb de EMB test gedaan en kreeg hele duidelijke adviezen van Brigitte wat er aan de hand was en wat ik er tegen kom doen.. nu n maand verder en begin beetje bij beetje op te knappen, ik ben er nog niet(moest ook wel van heel ver komen;-)) maar ik begin al goed verschil te voelen, pijnlijke klachten zijn weg en ik begin steeds rustiger in mn hoofd te worden! En s’ochtends sta ik n stuk fitter op wat ook fijn is met 3 kids! Ik zou Brigitte zeker aanraden vooral aan moeders die weinig energie hebben die zich soms echt door de dag heen moeten slepen..
- Vlijmen

Zo blij dat ik bij Brigitte terecht ben gekomen!

Via Instagram kwam ik in contact met Brigitte. Zij geeft daar al ontzettend veel goede tips en tricks en ik herkende me in heel veel dingen. Zij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden en wantrouwen weg te nemen (de zorg heeft me veel geld gekost de afgelopen jaren). Brigitte is ontzettend professioneel, behulpzaam, vriendelijk en ze neemt echt de tijd voor je. Onze gesprekken gingen via Zoom en die heb ik als heel fijn ervaren. Brigitte weet ontzettend veel over de werking van het lichaam en neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Ook nadat ik de EMB bloedtest had gedaan beantwoorde ze alle vragen heel open, professioneel en kundig. Hieruit kwamen toch een hoop dingen waar ik mee aan de slag kan. Ik kreeg een heel uitgebreid plan van aanpak met daarin alle stappen die goed zijn voor me om te zetten op het gebied van voeding, supplementen en levensstijl. Ook gaf ze me veel passende tips voor meer rust, ontspanning en energie opladen. Brigitte blijft ook tussendoor enorm betrokken. Ik heb het gevoel nu echt weer vooruit te kunnen. Ik merk nu al bijvoorbeeld enorme vooruitgang in slapen en overprikkeling. Ik raad iedereen met (vage) klachten aan om naar Brigitte te gaan, terugkerende klachten zijn niet normaal en hoef je geen genoegen mee te nemen. Ik weet zeker dat Brigitte je kan helpen!
- Wijk en Aalburg

Zeker de moeite waard om een consult te boeken.

Brigitte neemt de tijd en met de vragenlijsten die je van tevoren in moet vullen, kan ze direct tijdens je intake al aan de slag met advies. Ik kamp met oestrogeen dominantie en teveel stress hormonen wat voor veel klachten zorgt. Brigitte heeft advies gegeven voor supplementen en ook voor de voeding. Nu twee weken later merk ik al verschil in hoe ik me voel. Ik slaap beter, word fitter wakker en heb ook minder honger overdag door het aanpassen van mijn voeding. Ik beveel Brigitte absoluut van harte aan!
- Den Haag
18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Wil jij weten waar jou klachten vandaan komen?

Doe een EMB bloedtest en zie hoe jou gezondheid ervoor staat

Met een vingerprik neem ik een klein beetje bloed bij je af. In het laboratorium gaan ze dit uitgebreid onderzoeken en krijg inzichten in vitamine tekorten, mineralen tekorten, energie verstoringen, hoe je darmen ervoor staan en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent.

Vitamine & mineralen tekort

Darmverstoringen

Leververstoringen

Hormoonverstoringen

Stress verstoringenSSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains


Health boost formule

EMB Bloedtest + advies


€ 289,00


Uitgebreide intake 

Bespreken van de EMB Bloedtest 

Op maat gemaakt plan van aanpak adhv de uitslag

Persoonlijk voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

Nu is het jou beurt! Adhv al mijn adviezen ga je aan de slag om je klachten te laten verdwijnen

15% korting op supplementen


 

Wil je toch extra hulp? Dat kan! een los vervolgconsult kost € 85,00 

             

Health boost traject

  4-maanden  coaching traject

€ 997,00


Uitgebreide intake 

4x consult van 45 minuten

24/7 contact met mij mogelijk

 

Per maand plan van aanpak met voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

Persoonlijke voedingsmenu's; ik stel samen met jou menu's samen zodat jij weet wat je het beste kan eten

Wekelijkse informatie via de mail met extra kennis 

Templates, werkboeken en filmpjes om het concreet te maken

Besloten facebookgroep

15% korting op supplementen

Meest gekozen!

Wat is de EMB Bloedtest?

Deze EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek je bloed ook nog onder een microscoop bekeken wordt met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten.

Hoeveel bloed moet er afgenomen worden?
Doormiddel van een vingerprik neem ik maar enkele druppels bloed af.
Kan ik de EMB Bloedtest zelf doen?
Ja dit kan! We plannen een online intake in waarin we alles bespreken en ik het aanvraagformulier invul. Daarna stuur ik de bloedtest naar jou op en kan je de EMB bloedtest zelf doen. Ik kijk met je mee op het moment dat je deze uitvoert zodat we zeker weten dat deze juist wordt uitgevoerd

Je kan kiezen om met een wattenstaafje wangslijmvlies af te nemen. Dan worden alle energetische testen uitgevoerd echter is er dan geen levend bloed analyse. Wil je deze wel? Dan kan je er voor kiezen om zelf (of laten doen) bloed te prikken en het buisje te vullen. Je krijgt van mij een filmpje met uitleg en ik kijk met je  mee om te kijken of dit goed gaat.

Doet het pijn?
Het is een klein vingerprikje vergelijkbaar met glucose prikken. De een voelt er niks van en de ander vindt het wel pijnlijk. Over het algemeen voel je het wel maar wordt het niet als pijnlijk ervaren.
Ik heb geen klachten is de EMB Bloedtest dan iets voor mij?
Ja! Ook als je geen klachten hebt is het goed om deze test uit te laten voeren. Sommige klachten zijn we ‘normaal’ gaan vinden omdat je daar al jaren last van hebt. Echter hoeft dit niet normaal te zijn. Daarnaast is het een goede check up om te kijken hoe je je gezondheid kunt verbeteren om gezond ouder te worden.
Ik slik supplementen is de bloedtest dan nog accuraat?
Ja, je mag supplementen slikken tijdens het prikken. Doordat het bloed met het blote oog wordt bekeken ipv dat de waardes genomen worden is duidelijk te zien of er tekorten zijn.

Hoe werkt de EMB bloedtest?

Tijdens het intake consult neem ik met een kleine prikpen een paar druppels bloed af uit je vinger. Dit bloed stuur ik op naar het laboratorium die het voor mij gaan onderzoeken. Na ongeveer 3 weken krijg ik de uitslag. Aan de hand van de uitslag en met mijn kennis als orthomoleculair therapeut zal ik een persoonlijk adviesplan voor je uitwerken waarmee je aan de slag kunt gaan om weer je weer fijn te voelen.

Er komt ongelofelijk veel informatie uit de EMB bloedtest en daarom heb ik het health boost traject. In dit traject coach ik jou 4 maanden om stap voor stap de klachten aan te pakken. Samen kijken we hoe we de veranderingen in jou leven kunnen doorvoeren en dit voor jou in kleine stapjes toepasbaar te maken zodat je niet denkt help?!  hoe ga ik dit doen. Ik denk met je mee, hou rekening met jou gezinssituatie en je werk. We gaan samen opzoek om voor jou de beste versie van jezelf te worden. De klachten verdwijnen en jij vol energie de dag door komt.

Waarom een EMB Bloedtest?

Vaak zijn klachten normaal geworden, horen bepaalde dingen gewoon bij je (denk je) en vergeet je deze te noemen (bijvoorbeeld het altijd koud hebben) Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft daarom voor mij een compleet plaatje naast de uitgebreide intake die we doen.

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat!

Wat kunnen we allemaal testen?

De reguliere waardes die gemeten worden zijn:

 • Trombocyten (bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

De energetische verstoringen die gemeten kunnen worden:

 • Vrije radicale belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasietbelasting
 • Adrenale Status
 • pH balans
 • B12-status (hoeveel B12 heb je in je cel)
 • Vitaminepanel (kom je vitamines tekort)
 • Mineralenpanel (kom je mineralen tekort)
 • Spoorelementenpanel (kom je spoorelementen (bijv: jodium) tekort
 • Toxische belasting (de afvalstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress (bijv; wateraders)
 • Pancreasinsufficiëntie (insulineresistentie)

Over Brigitte

32 jaar, moeder van 2 prachtige kinderen van 5 & 1 jaar en orthomoleculair therapeut.
Door een burn out in 2018 kwam ik in aanraking met orthomoleculair therapie. De huisarts & psycholoog konden me niet verder helpen maar hoe kom ik dan van die burn out af? Via via kwam ik bij een orthomoleculair therapeut terecht en bleek de oorzaak in mijn darmen te zitten.

Door de EMB bloedtest kreeg ik inzicht in mijn klachten en ben ik aan de slag gegaan. Binnen een maand had ik al veel meer energie en kon ik weer aan het werk gaan. Nu wil ik jou graag helpen om ook van je klachten af te komen en de leukste versie van jezelf te worden.

Wil jij vandaag nog aan de slag om van je klachten af te komen?

2 + 15 =