fbpx

Brigitte van der Wielen

Hormoon Expert & Orthomoleculair therapeut

Hoe staat jouw gezondheid er voor? Doe de EMB Bloedtest in mijn (groeps) traject!

Zelf inzicht hebben?

Wil jij graag een EMB bloedtest laten doen om meer inzichten te krijgen?
Uit een EMB Bloedtest komt ongelofelijk veel informatie, zoveel informatie dat je een professioneel advies nodig hebt om ermee aan de slag te kunnen gaan. Het Health Boost programma samen met de EMB Bloedtest zorgen ervoor dat jij met jouw persoonlijke plan aan de slag kunt en alle informatie en coaching krijgt die je nodig hebt.

Maximaal resultaat halen

Ben jij klaar met jouw klachten? Wil jij je graag weer fit voelen? De leukste versie van jezelf zonder buikpijn, menstruatieklachten of stemmingswisselingen? En wil jij 1-op-1 bij begeleid worden zodat je maximaal resultaat behaald? Dan is mijn persoonlijk intensief 1 op 1 traject iets voor jou.
In dit traject heb je dagelijks contact met mij en maken we samen jouw strategie.

Top!

Het traject dat ik met Brigitte gestart ben heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Naast het feit dat ik een chronische aandoening heb, voelde ik mij ook niet fit. Brigitte heeft mij inzicht gegeven in het feit dat ik voortdurend over mijn grenzen ging, en dat dit ook mijn chronische beperking niet ten goede kwam. Ik heb geleerd stil te staan bij de fase waar ik nu door heen moet, en meer mijn rustmomenten te pakken. Verder hebben we mijn voedingspatroon aangepast en heb ik adviezen gekregen om te zorgen dat ik minder gestresst zou zijn. Brigitte is gedurende het hele coachingstraject heel erg betrokken geweest. Brigitte is zeer professioneel, betrokken en heeft veel tijd en energie gestopt in mijn coachingstraject, daarnaast heeft Brigitte zich verdiept in mijn chronische aandoening en oplossingen gezocht en tips gegeven om hierbij zo gezond en fit mogelijk te blijven. Brigitte is steeds mee blijven denken, ik ben haar daar erg dankbaar voor.
- Heesch

Ik wist niet dat ik weer zo fit kon zijn!

Ik zit nog midden in het traject maar ik heb al ontzettend veel geleerd over voeding en wat de effecten zijn op je lijf. Ik dacht altijd dat ik al redelijk gezond leefde en dat de dingen die ik voelde er gewoon bij hoorde. Iedere jonge moeder is toch moe? En mijn buikpijn die merkte ik niet eens meer op.. Nu, na twee maanden, weet ik dat het echt beter kan. Ik voel mezelf zo veel fitter al en ik ben nog niet eens klaar. Brigitte staat altijd klaar voor vragen waardoor het echt goed toe te passen is, ook in het drukke leven van een werkende jonge moeder. Ik zou dit traject zeker aanraden !
- Bavel

Topper! Ze doet haar werk met hart en ziel!

Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat Brigitte met zo ontzettend veel passie en plezier haar werk doet. Je voelt aan alles dat ze je verder wilt helpen, haar kennis wilt delen en (ook niet onbelangrijk) zichzelf wilt blijven ontwikkelen om haar werk nog beter te doen.
- Heesch

Heel veel waardevolle informatie!

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!
- Scharsterbrug

Vier dagen vol eyeopeners

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!
- Tilburg

Prettig, leerzaam en enthousiast

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!
- Waspik

Wat een kennis!!

De titel zegt het al. Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!
- Breda

Geweldig

Aangezien ik al een emb bloedtest heb gedaan en volgende week de uitslag krijg, ben ik me na deze masterclass al heel bewust van een aantal tekorten die ik me tot nu toe niet echt heb gerealiseerd. Hele goede en duidelijke uitleg.
- Opijnen

Heel professioneel

Elke masterclass was heel interessant en goed uitgelegd. Brigitte weet heel veel van het onderwerp af. Het hele programma vond ik ook heel professioneel opgezet.
- Alcalá de Henares

Super leuk, leerzaam en een mooi product!

Heb de cursus als fijn ervaren, ik vond het leuk en leerzaam, goed te volgen en te begrijpen! Alles werd duidelijk verteld. Ook het product vond ik erg mooi en was ook duidelijk wat bereft de mails enz. Brigitte vind ik erg toegankelijk en meedenkend! Super fijn!
- Zaltbommel

Helder, deskundig, cliëntgericht

De afgelopen dagen heb ik de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd. Brigitte is helder in haar uitleg, de video's zijn goed te volgen, prettig stem en ze straalt rust uit. Leuke opdrachten waarbij ze íedereen feedback geeft! Oprechte interesse en betrokkenheid. Leuke training, een aanrader!
- Harderwijk

Inzichten en handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan

Door de opbouw van de training (per dag een onderwerp) kreeg ik stapsgewijs inzicht in welke factoren een rol spelen bij de klachten ik ervaar. En zonder dat het meteen een informatie-overload is. Ik kon iedere dag de informatie laten bezinken en nadenken over hoe ik het geleerde kon toepassen in mijn dagelijkse praktijk door kleine aanpassingen te gaan maken.
- Nijmegen

Interessant

Veel opgestoken. Niet alle informatie rust op mij persoonlijk maar kom wel goed vooruit!
- Oosterhout

Heel blij dat ik gestart ben met het traject !

Ik ben nu ongeveer 2 maanden onder behandeling bij Brigitte en ik ben er heel tevreden over. Ik heb jarenlang gehoord gekregen van doktoren dat er niks te vinden was ondanks dat ik zelf voelde dat er dingen in mijn lichaam niet goed werkte, maar ik voel mij nu binnen 2 maanden al een stuk beter en het blijft vooruit gaan. Ook al ben ik nog lang niet op het punt waar ik wil zijn. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik mij nog veel beter zal gaan voelen. Brigitte heeft heel veel kennis over gezondheid, en denkt goed mee over verschillende opties en ik voel mij gehoord bij haar. Ik beveel haar dus zeker aan bij andere vrouwen ( die onverklaarbare klachten hebben,vermoeidheid zijn ,hormoonklachten etc)
- Breda
23 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen?

Doe een EMB bloedtest en zie hoe jouw gezondheid ervoor staat

Met een vingerprik neem je met mijn (video) instructies een paar druppels bloed uit je vinger af, indien je om wat voor reden dit liever niet zelf doet kunnen we een afspraak maken in de praktij dat wij dit voor je doen. In het laboratorium gaan ze dit uitgebreid onderzoeken en krijg je inzichten in vitamine tekorten, mineralen tekorten, hormonale klachten, stress, energie verstoringen, hoe je darmen ervoor staan en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent.

Vitamine & mineralen tekort

Darmverstoringen

Leververstoringen

Hormoonverstoringen

Stress verstoringen

Voedsel intoleranties

Superfijn dat je eindelijk weet waar al jouw klachten vandaan komen. Maar nog fijner zou het zijn als je de klachten dan kwijt raakt.
Zo’n EMB test kan overweldigend zijn.

Je hebt de uitslag, weet wat je moet veranderen en dan ga je aan de slag. Geen idee waar je moet beginnen. Je googelt maar leest allemaal tegenstrijdige informatie waardoor je vervolgens nog niet weet wat je moet doen.
Je probeert wat met voeding maar pff.. wat een werk allemaal en resultaat krijg je er ook niet echt mee.
Volgende week heb ik meer tijd dan start ik wel..

Maar volgende week komt die tijd er ook niet, zo ben je een maand verder verdwijnt de test naar de achtergrond en ga je gewoon weer verder met hoe je het deed.

Dat is zonde van je investering in de EMB Bloedtest.

Hoe anders zou het zijn als..

Je tegelijkertijd met de start van de EMB Bloedtest start in een programma waarin je leert waardoor jouw klachten zijn ontstaan.
Dat je leert wat je kunt doen om de verstoringen in jouw lichaam op te lossen, wat je het beste kunt eten, hoe je het beste kunt ontspannen en welk herstelprotocol voor jou het beste werkt.

 

Wat is de EMB Bloedtest?

Deze EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek je bloed ook onder een microscoop bekeken wordt met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten.

Hoeveel bloed moet er afgenomen worden?

Doormiddel van een vingerprik neem je een paar druppels bloed bij jezelf af. Je ontvangt van mij een mail met instructies en een filmpje waarop duidelijk uitgelegd staat hoe je dit kunt doen.

Kan ik de EMB Bloedtest zelf doen?

Jazeker! Op het moment dat jij wilt starten ontvang je na betaling alle intakegegevens. Deze vul jij in en stuur je terug naar ons. Als we deze ontvangen hebben dan vullen we het aanvraagformulier en sturen wij de bloedtest naar jou op. Als je de test ontvangen hebt kan je deze zelf uitvoeren. Je ontvangt van mij een mail met instructies en een filmpje zodat je precies weet hoe je zelf bloed af kunt nemen.

Je kunt er ook voor kiezen om met een wattenstaafje wangslijmvlies af te nemen. Dan worden alle energetische testen uitgevoerd echter is er dan geen levend bloed analyse. Wil je deze wel? Dan kan je er voor kiezen om zelf (of laten doen) bloed te prikken en het buisje te vullen.

Doet het pijn?
Het is een klein vingerprikje vergelijkbaar met glucose prikken. De een voelt er niks van en de ander vindt het wel pijnlijk. Over het algemeen voel je het wel maar wordt het niet als pijnlijk ervaren.
Ik heb geen klachten is de EMB Bloedtest dan iets voor mij?
Ja! Ook als je geen klachten hebt is het goed om deze test uit te laten voeren. Sommige klachten zijn we ‘normaal’ gaan vinden omdat je daar al jaren last van hebt. Echter hoeft dit niet normaal te zijn. Daarnaast is het een goede check up om te kijken hoe je je gezondheid kunt verbeteren om gezond ouder te worden.
Wordt de bloedtest vergoed door de zorgverzekering?

Nee, dit is een holistische bloedtest die niet erkent wordt door de reguliere zorg. De EMB Bloedtest wordt daardoor niet vergoed door de zorgverzekering.

Ik slik supplementen is de bloedtest dan nog accuraat?
Ja, je mag supplementen slikken tijdens het prikken. Doordat het bloed met het blote oog wordt bekeken ipv dat de waardes genomen worden is duidelijk te zien of er tekorten zijn.

Hoe werkt de EMB bloedtest?

Via de site vraag je de EMB Bloedtest aan waarna je van mij jouw intake formulieren ontvangt. Als ik de intake formulieren van je terug ontvang ga ik het aanvraagformulier voor je invullen en ontvang jij de testkit thuis. Met een kleine prikpen neem je  een paar druppels bloed af uit je vinger. Dit bloed stuur je op naar het laboratorium die het voor mij onderzoeken. Na ongeveer drie weken krijg ik de uitslag. Aan de hand van de uitslag en met mijn kennis als orthomoleculair hormoon therapeut zal ik een persoonlijk adviesplan voor je uitwerken waarmee je aan de slag kunt gaan om jezelf weer fijn te voelen. 

Doordat je gelijkertijd start met het groepsprogramma zal je al de eerste verschillen merken voordat je het persoonlijk plan hebt ontvangen. Met het persoonlijk plan, de modules en de groepsconsulten ga jij ervoor zorgen dat je klachten verdwijnen.

Waarom een EMB Bloedtest?

Vaak zijn klachten normaal geworden, horen bepaalde dingen gewoon bij je (denk je) en vergeet je deze te noemen (bijvoorbeeld het altijd koud hebben) Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft daarom voor mij een compleet plaatje naast het uitgebreide intakeformulier.

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat!

Wat kunnen we allemaal testen?

De reguliere waardes die gemeten worden zijn:

 • Trombocyten (bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

De energetische verstoringen die gemeten kunnen worden:

 • Vrije radicale belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Hormoonverstoringen
 • Neurotransmitters
 • Parasietbelasting
 • Adrenale Status
 • pH balans
 • B12-status (hoeveel B12 heb je in je cel)
 • Vitaminepanel (kom je vitamines tekort)
 • Mineralenpanel (kom je mineralen tekort)
 • Spoorelementenpanel (kom je spoorelementen (bijv: jodium) tekort
 • Toxische belasting (de afvalstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress (bijv; wateraders)
 • Pancreasinsufficiëntie (insulineresistentie)

Over Brigitte

34 jaar, moeder van 2 prachtige kinderen van 7 & 2 jaar en orthomoleculair hormoon therapeut.
Door een burn out in 2018 kwam ik in aanraking met orthomoleculair therapie. De huisarts & psycholoog konden me niet verder helpen maar hoe kom ik dan van die burn out af? Via via kwam ik bij een orthomoleculair therapeut terecht en bleek de oorzaak in mijn darmen te zitten.

Door de EMB bloedtest kreeg ik inzicht in mijn klachten en ben ik aan de slag gegaan. Binnen een maand had ik al veel meer energie en kon ik weer aan het werk. Nu wil ik jou graag helpen om ook van je klachten af te komen en de leukste versie van jezelf te worden.

Wil jij vandaag nog aan de slag om van je klachten af te komen? Stuur me hier een berichtje als je graag meer informatie wilt over de EMB Bloedtest of het groepsprogramma

13 + 4 =