Wil jij weten hoe jouw gezondheid ervoor staat?
Doe de EMB Bloedtest

 

Je bent één vingerprik verwijderd van de oplossing van jouw klachten.

Je voelt je onbegrepen

Wat is er aan de hand met mijn lichaam?

Je bent er zo klaar mee. Als de kinderen in bed liggen, plof jij uitgeput op de bank.

Jouw energie is op.

In je achterhoofd roept een stemmetje: je moet sporten, of op z’n minst mediteren. Maar het enige wat jij doet is doelloos op je telefoon scrollen, met Netflix op de achtergrond.

En in de week voor je menstruatie kun je jezelf maar beter opsluiten in je slaapkamer. Je gezin, collega’s en vrienden moeten het allemaal ontgelden. Elke maand komt er een compleet ander persoon in je naar boven waarvan je niet wist dat die bestond. Een kort lontje, stemmingswisselingen, chagrijnig. Je baalt er van, maar kunt er niets aan doen.

Loop je al langer met vage klachten, beïnvloeden ze jouw leven en agenda omdat jij altijd rekening moet houden met hoe jij je voelt?

Laten we eerlijk zijn

Het is toch niet normaal dat jouw lichaam bepaalt hoe jij functioneert?

Dat je door jouw klachten afspraken moet verzetten. Je niet met volle focus aan de slag kunt met je plannen. Dat je een paar dagen niet te genieten bent voor je gezin.

Dat kan anders.

Sterker nog: dat moét anders. Want ook jij kunt je gezond, energiek en fit voelen. Zonder acne, PCOS, PMS, migraine, burn-out, overgewicht of een andere hormoongerelateerde klacht.

Het kán.

Maar dan moeten we op zoek naar de oorzaak.

De wond helen.

In plaats van pleisters plakken om je klachten te bestrijden.

Samen nemen we jouw leefstijl, voeding en (onbewuste) stress onder de loep. We nemen de EMB Bloedtest af en ik maak een persoonlijk plan voor je zodat jij weer bruist van energie om alle ballen hoog te houden: in je privéleven en je werk.

Klinkt goed he?

Uitstellen is een van de populairste vormen van zelfsabotage
omdat het zo makkelijk is

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen?

Doe een EMB bloedtest en zie hoe jouw gezondheid ervoor staat

Met een vingerprik neem je met mijn instructies een paar druppels bloed af uit je vinger. In het laboratorium gaan ze dit uitgebreid onderzoeken en krijg je inzichten in vitamine tekorten, mineralen tekorten, hormonale klachten, energie verstoringen, hoe je darmen ervoor staan en voor welke voedingsmiddelen je intolerant bent.
Vervolgens gaan we samen zes maanden aan de slag om ervoor te zorgen dat alle tekorten en klachten verdwijnen en jij je zo fijn voelt dat je niet voor mogelijk hield dat je dat kon bereiken.

 

Vitamine & mineralen tekort

Darmverstoringen

Leververstoringen

Hormoonverstoringen

Stress verstoringen

Voedsel intoleranties

Bloedtesten via de huisarts hebben niets opgeleverd, steeds hoor je weer: “alles is goed mevrouw”

Zit het dan echt tussen mijn oren?

Nee hoor, dat zit het niet.

Ik heb al zoveel vrouwen in mijn praktijk gehad die huilend bij mij aan tafel zaten omdat ze nu met de EMB bloedtest eindelijk een oorzaak hebben van de klachten. Ze begonnen te twijfelen aan zichzelf, zit het dan écht tussen mijn oren? Maar ik ben onwijs blij dat ze doorgezet hebben, doorgezocht hebben tot ze een oplossing hadden voor hun klachten.

Waar regulier bloedonderzoek kijkt naar de waarden in het bloed kijkt de EMB bloedtest energetisch in de cel. Tussen deze twee manieren zit veel verschil en dat kan net de oplossing zijn voor jou.

Naast de uitslag van de EMB Bloedtest ontvang je van mij ook een persoonlijk plan met de uitslag van de bloedtest.

Je klachten zijn niet de afgelopen week ontstaan, en hoe graag je wil dat ze binnen een week verdwijnen is dat niet realistisch. We mogen respect hebben voor de tijd.

Klachten zijn signalen van je lichaam dat het uit balans is. Dat het een langere tijd té hard heeft moeten werken en dat kost tijd om te herstellen.

Daar ga ik je bij helpen. Met het persoonlijk plan. En denk je na het zien van jouw plan: Help?! waar moet ik starten? Dan kan je altijd nog mijn hulp in schakelen om je daar bij te begeleiden.

Als je je leven echt wilt veranderen, dan vind je een manier.
Als je dat niet wilt, dan vind je altijd wel een excuus.

Ik ben volop met jouw plan en supplementen aan de slag gegaan en tot mijn verbazing had ik vanochtend een positieve zwangerschapstest in handen. Super blij natuurlijk,  maar wel weer heel spannend na 2 eerdere miskramen. 

M.

Voordat ik in contact kwam met Brigitte had ik wel 25 burn out-klachten en voelde ik me doodziek.

Ik voel me inmiddels echt 100x beter dan vóór dat ik met het plan van Brigitte ben gestart. Ik heb nog wat hoofd klachten en een oorpiep maar verder voel ik me fijn prettig normaal en vrolijk 🙂 ik ben zelfs aan t afbouwen met anti depressiva, dat is een goed teken!

K.

Het gaat goed met me. Ik heb minder pijn (waarschijnlijk minder ontstekingen in m’n lichaam) en hierdoor slik ik niet meer 4x per dag paracetamol. Ik heb niet meer de hele dag dorst want ik eet minder suiker. Heb recent pas een nieuwe afspraak gemaakt bij de osteopaat voor de onderrug maar al die tijd niet geweest. Ik kan ’s ochtends mijn bed beter uitkomen. Mijn buik is niet meer opgezet en ik ben 5 kilo kwijt. Ik voel me ’s ochtends niet meer zo ziek en mijn stoelgang is stabiel. Ik ben zelfs op tijd ongesteld geworden en heb 5 dagen een bloeding gehad i.p.v. een krappe 3 dagen met licht verlies. Mijn kies waar een defect in zat? Daar zat een fractuurtje in. Oh ja en mijn telefoon ligt buiten de slaapkamer.

D.

Ik voelde me steeds ongelukkiger in mijn vel en besloot nu eens te investeren in mezelf en zo kwam Brigitte op mijn digitale pad! Bloedtest gedaan en daar kwamen mijn intoleranties en tekorten naar voren. En daarna een traject ingegaan hoe ik dit nu kon aanpakken!

En ik zeg je…eindelijk ben ik af van mijn klachten want ik zie en voel het ook! Brigitte geeft me middelen en tips die ik nooit zelf had kunnen bedenken. En een nieuwe manier van eten, want ik kies nu een plantaardig alternatief ipv een zuivelproduct. Mijn mindset is bezig met resetten en ik zeg je; ik ben op de goede weg met Brigitte aan de hand.
Straks laat ik de hand van Brigitte los zodat ik het zelf kan, en daar heb ik alle vertrouwen in!

P.

Zo blij dat ik Brigitte gevonden heb! Sinds 2-3 jaar heb ik last van zware PMS en vervroegde overgangsklachten. De PMS klachten wegen het zwaarst, omdat ik daar niet alleen last van heb maar mijn gezin ook. Ik ben hiervoor bij de huisarts geweest en die adviseerde om weer met de pil te beginnen. Dit maakte het probleem naar mijn idee erger dan beter. Door Charlotte Labee en Vivian Reijs, leerde ik dat je met voeding en lifestyle dit soort problemen kan verbeteren en/of oplossen. Na wat neuzen op internet en social media bij orthomoleculaire therapeuten gaf Brigitte mij het fijnste gevoel. En die is juist gebleken! Ik heb de EMB bloedtest gedaan, waarna Brigitte een op maat gemaakte plan van aanpak heeft gemaakt voor mij. Deze heb ik nu 4 maanden gevolgd en ik voel me zoveel beter tijdens de PMS week en daarnaast ook! Dat valt ook mijn man op 😉 

D.

STEL JE EENS VOOR…

Stel je eens voor dat een dag er zo uit zou zien:

→ Je wekker gaat ’s ochtends om zes uur, je springt uit je bed en begint de dag met een uurtje voor jezelf. Meditatie, visualiseren, yoga, sporten, of waar jij blij van wordt.

→  Daarna maak je een heerlijk ontbijtje, maak je de kinderen klaar, ga je een rondje wandelen om vervolgens vol focus aan het werk te gaan.

→ Je hebt energie.

→ Je bent scherp.

→ Je bent vrolijk.

→ Je hebt in de avond nog energie 

→ Je werkt de hele maand zonder hoofdpijn, zonder buikpijn. En zelfs tijdens je menstruatie kan je gewoon blijven functioneren.

→ Je herkent jezelf weer. 

Dat is waar ik met jou naartoe wil.

Intensive traject Brigitte van der Wielen

Over Brigitte

Hormoonexpert

Als ondernemende vrouw en moeder weet ik als geen ander hoe lastig het is om gezondheid en een druk leven te combineren. 36 jaar geleden ben ik geboren in een klein Brabants dorpje. Mijn ouders hebben mij opgevoed met de mentaliteit ‘hard werken want anders word je lui’ en ‘voor niets gaat de zon op.’ Daarom heb ik vanaf mijn twaalfde bijbaantjes gehad. Ik werkte hard en veel, en deed mijn studie er zo’n beetje naast.

Zoveel werken zonder naar mijn lichaam te luisteren ging niet goed. Ik kampte met allemaal vage klachten zoals haaruitval en heftige menstruaties. 2018 kreeg ik een burnout. Ik zocht hulp bij de huisarts en psycholoog, maar die konden mij niet helpen. Daar begon mijn eigen zoektocht. Een zoektocht naar energie, rust en lekker in mijn vel zitten.

Nu heb ik mijn lichaam op orde. Ik luister ernaar en weet wat het nodig heeft. Dat is vooral dankzij orthomoleculaire therapie in combinatie met NEI gelukt. Toen ik daarmee in aanraking kwam ging er een wereld voor me open: Ik was in één klap van mijn ‘vage’ klachten af en had weer energie. Dat wil ik ook voor jou. Daarom deed ik een opleiding tot orthomoleculair therapeut. Opende ik mijn eigen praktijk en specialiseerde ik me in hormonen en NEI. Inmiddels heb ik al meer dan 1500 vrouwen, mannen en kinderen van hun vage klachten af mogen helpen.  Ik help jou om gezond te leven. Ook op drukke dagen. Want wij pakken niet alleen de klachten, maar de oorzaak aan.

Daarom geef ik jou niet alleen de uitslag van de EMB Bloedtest en wens je verder veel succes. Nee, het belangrijkste komt daarna pas.

Het integreren. 

Want hoe ga je iets veranderen als je niet weet waar je moet beginnen? Als je nog in shock bent van de resultaten, omdat je stiekem hoopte dat het meeviel?

Ik help je veranderen zodat je de basis legt voor je verdere leven.

Wat is de EMB Bloedtest?

Deze EMB bloedtest verschilt met het bloedonderzoek bij de huisarts doordat naast het reguliere bloedonderzoek je bloed ook onder een microscoop bekeken wordt met het blote oog en holistisch via een bioresonantie apparaat.
Met deze uitgebreide bloedtest kan ik nog gerichter aan de slag met jou klachten. Je krijgt advies voor je voeding, je leefstijl maar vaak zitten er ook energetische trauma’s / emoties die een oorsprong hebben in jouw klachten. Daar ga ik je ook bij adviseren. 

 

 

Hoeveel bloed moet er afgenomen worden?

Je neemt met behulp van een vingerprik (zoals glucoseprikken) een paar druppels bloed bij jezelf af. Je krijgt er instructies bij zodat je duidelijk kunt lezen hoe je het mag doen.

Kan ik de EMB Bloedtest zelf doen?

Ja dit kan! Op het moment dat je start met HormoNEI ontvang je een uitgebreid online intake formulier. Deze vul je in en stuur je retour naar ons. Daarna sturen wij de bloedtest naar jou op en kan je de EMB bloedtest bij jezelf afnemen. Je ontvangt van ons een mail met instructies en een filmpje zodat je precies weet hoe je zelf bloed af neemt.

Je kan er ook voor kiezen om met een wattenstaafje wangslijmvlies af te nemen. Dan worden alle energetische testen uitgevoerd echter is er dan geen levend bloed analyse. Wil je deze wel? Dan moet je bloed afnemen.

Durf je het niet zelf te doen? Vraag dan je partner, vriendin, buurvrouw, etc om jou te helpen.

Ik heb geen klachten is de EMB Bloedtest dan iets voor mij?

Ja! Ook als je geen klachten hebt is het goed om deze test uit te laten voeren. Sommige klachten zijn we ‘normaal’ gaan vinden omdat je daar al jaren last van hebt. Echter hoeft dit niet normaal te zijn. Daarnaast is het een goede check up om te kijken hoe je je gezondheid kunt verbeteren om gezond ouder te worden.

Je lichaam is je pensioen.

Ik slik supplementen is de bloedtest dan nog accuraat?

Ja, je mag supplementen slikken tijdens het prikken. Doordat het bloed met het blote oog wordt bekeken ipv dat de waardes genomen worden is duidelijk te zien of er tekorten zijn en of dat supplementen goed opgenomen worden.

Mijn man / kinderen willen ook een EMB Bloedtest kan dat bij jou?

Jazeker, ook zij kunnen via deze link de EMB Bloedtest aanschaffen.

Ik heb de EMB Bloedtest betaald maar ik heb nog niets van je gehoord.

Op het moment dat je jouw pakket gekozen en betaald hebt ontvang je binnen een half uur alle intake gegevens in je mailbox. Hou je mailbox en ook je SPAM box goed in de gaten. Het gebeurd helaas vaker dat de mail in de SPAM box terecht komt. 
Heb je na 24 uur nog niets ontvangen? Mail dan naar hello@brigittevanderwielen.nl dan gaan we kijken waar het mis gaat en sturen we je meteen alle intake formulieren toe.

Ik heb liever een consult om mijn bloedtest door te spreken

Dat snap ik helemaal. Op het moment dat jij kiest voor de EMB bloedtest en het persoonlijk plan, dan kan je onderaan bij afrekenen kiezen voor een extra consult. Die plannen we in op het moment dat jij de test ontvangen hebt zodat je dan al je vragen aan mij kan stellen of we nog dieper de test of behandelplan in kunnen duiken.

Waarom een EMB Bloedtest?

Vaak zijn klachten normaal geworden, horen bepaalde dingen gewoon bij je (denk je) en vergeet je deze te noemen (bijvoorbeeld het altijd koud hebben) Een EMB Bloedtest laat alles zien en geeft daarom voor mij een compleet plaatje naast de uitgebreide online intake die we doen.

Heb je geen klachten? De EMB Bloedtest is ook een goede APK voor je lichaam om te kijken hoe je lichaam er voor staat! Dit zorgt ervoor dat je gezonder ouder kunt worden.

Wat kunnen we allemaal testen?

De reguliere waardes die gemeten worden zijn:

 • Trombocyten (bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

De energetische verstoringen die gemeten kunnen worden:

 • Vrije radicale belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Hormoonverstoringen
 • Neurotransmitters
 • Parasietbelasting
 • Adrenale Status
 • pH balans
 • B12-status (hoeveel B12 heb je in je cel)
 • Vitaminepanel (kom je vitamines tekort)
 • Omega 3 / omega 6 waarden
 • Mineralenpanel (kom je mineralen tekort)
 • Spoorelementenpanel (kom je spoorelementen (bijv: jodium) tekort
 • Toxische belasting (de afvalstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress (bijv; wateraders)
 • Pancreasinsufficiëntie (insulineresistentie)

 Hoe werkt het bestellen van de EMB Bloedtest?

Via de knop hier op de pagina  kiest je voor de EMB test met persoonlijk plan. Na voltooiing ontvang je de intake formulieren binnen enkele minuten in je mailbox.  Als wij de intake formulieren van je terug ontvangen, vul ik voor jou het intake formulier in en ontvang jij de testkit thuis. Dit doe ik een keer per week. Met een kleine prikpen neem je  een paar druppels bloed af uit je vinger. Dit bloed stuur je op naar het laboratorium die het voor mij onderzoeken. Na ongeveer drie weken krijg ik de uitslag.

Zodra jouw plan klaar is ontvang je deze per mail van mij en kan je meteen aan de slag. Zelfstandig, in HormoNEI of we plannen een consult in.

Berichten van klanten

 

Reviews Brigitte van der Wielen
review
Reviews Brigitte van der Wielen
review