fbpx
Orthomoleculair therapeut

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut Arnhem?

Wat goed dat je opzoek bent naar een orthomoleculair therapeut in Arnhem. Ik ben een orthomoleculair therapeut en ik help je graag naar een gezonde leefstijl om je lichaam in balans te krijgen en alle klachten laten verdwijnen. Door middel van orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten. Hierbij is voeding vaak de basis en gaan we vervolgens een behandelplan opstellen om voeding voor je te laten werken ipv tegen je. Veel voorkomende oorzaken van de klachten zijn; stress, vitaminen tekort en bewerkte voeding.

Bij het plannen van een intakegesprek krijg je vooraf een vragenlijst die je invult zodat we tijdens de intake al de oorzaak kunnen achterhalen en van start kunnen gaan met het voorlopige behandelplan. Tijdens het intakegesprek is er de mogelijkheid om bloed bij je af te nemen door een vingerprik voor een energetisch morfologisch bloedonderzoek (EMB bloedtest). Uit deze test kunnen we nog veel meer informatie halen waardoor we jouw lichaam weer in balans brengen.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut?

Heb jij klachten zoals last hebben van een burn out? vermoeidheid? buikpijn? eczeem? haaruitval? depressief? niet lekker in je vel zitten? onregelmatige menstruatie? heftige menstruatie? of andere vage klachten? misschien heeft jouw baby/kind klachten zoals reflux? darmklachten? oorontstekingen? concentratieproblemen? ADHD? woede uitbarstingen? slecht slapen? Maak dan snel een afspraak.

Als orthomoleculair therapeut Arnhem heb ik een praktijk in Uden. Kom je liever niet naar Uden? Dan kan je ook kiezen voor consulten die online plaatsvinden. Via zoom plannen we dan het intakegesprek in.

Maak hier meteen online je afspraak

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jouw vragen kunt stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl 

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X
Hormoonchecklist Brigitte van der Wielen

Gratis training 27 t/m 29 sept:
Kickstart jouw hormonen

Vermoeidheid, onregelmatige cyclus, acné, opgezette buik, hoofdpijn, niet af kunnen vallen, haaruitval en het altijd koud hebben.
Heel veel vrouwen lopen rond met vage klachten. Grote kans dat je hier al wat aan hebt proberen te doen. Misschien ben je al bij de huisarts geweest en hebben ze al bloed geprikt maar was alles goed.
Je klachten blijven aanhouden en je bent er helemaal klaar mee.

 

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen? Doe dan mee met de gratis driedaagse online training en schrijf je hieronder in

Je bent succesvol ingeschreven, binnen enkele minuten ontvang je meer informatie over de training in je mailbox