Voor vrouwelijke topondernemers die lekker in hun vel willen zitten om alles uit zichzelf èn hun business te halen.

 

Het kan én-én: geniet van je business en je leven.

Intensive traject Brigitte vd Wielen

Don’t Settle For Less

EVEN VISUALISEREN

Je snapt het ondernemen. Draait een hoge omzet. Hoort bij de top van je branche. 

Alles wat je doet verandert in goud. Wat je ook lanceert, het is een succes.

Daar ben je trots op.  

Maar je bent ook uitgeput. 

Na een dag werken moet je privé-afspraken vaak afzeggen. Je wilt alleen nog op de bank liggen met een Netflixserie en een reep chocolade. Even niks.

Ook heb je last van allerlei ‘vage’ klachten. Vervelende acne waardoor je bij een fotoshoot de beste visagiste moet inhuren om dat te verbergen. Iedere maand hoofdpijn, of zelfs migraine. Je weet dat je door deze klachten niet altijd scherp bent. Niet full focus kan werken. Daar baal je van. 

Want je voelt de druk van het succes. Mensen kijken tegen je op. Je moet iedere keer leveren. Staat altijd aan. 

Het liefst zou je iedereen helpen: maar kun je zoveel mensen in je programma dragen? Iedereen het allerbeste advies geven? En wat als je net niet fit genoeg bent voor je volgende lancering? 

DE DRUK IS HOOG

En wanneer het bijna tijd is voor je menstruatie moet iedereen het ontgelden. Je partner kan niets goed doen, je slaapt slecht en iedere vraag van je team is er één te veel. Je hebt een kort lontje en er komt weinig uit je vingers. 

Je lijkt wel een compleet ander mens. 

Toch ga je door want je hebt een bedrijf te runnen. Doorzetten. Zoals je altijd hebt gedaan.

HEB JIJ AL EENS UITGEREKEND WAT HET JE AAN OMZET KOST ALS JE ELKE MAAND EEN AANTAL DAGEN NIET KUNT FUNCTIONEREN?

 

HET KAN OOK ANDERS

Jij kunt goed in je vel zitten en voor jezelf zorgen zónder dat het ten koste gaat van je bedrijf. Je succes blijft. Je omzet blijft. Je klanten blijven. En jij geniet van het leven. Van je familie, vrienden, gezin. Je hebt eindelijk tijd en energie voor de dingen waar je hart sneller van gaat kloppen. 

Je kunt het allebei hebben: een succesvol bedrijf én lekker in je vel zitten. 

Maar dan moeten we wel aan de slag. Met jouw hormonen. Bewust en onbewust. Leren luisteren naar je lichaam. Jezelf op één zetten.

Intensive traject Brigitte van der Wielen

Dat is niet voor iedereen. Want dat is moeilijk. En kwetsbaar.

 

Je kunt het ook niet doen. Je kunt doorgaan met wat je doet.

 

De leegte vullen met nog meer werk.

 

Je kop in het zand steken. 

 

Maar diep van binnen weet je wat dat kost: klanten, omzet, je gezondheid, tijd voor jezelf en je eigen dromen. En die heb je juist zoveel. 

STEL JE EENS VOOR…

Stel je eens voor dat een dag er zo uit zou zien:

? Je wekker gaat ’s ochtends om zes uur, je springt uit je bed en begint de dag met een uurtje voor jezelf. Meditatie, visualiseren, yoga, personal training, name it.

?  Daarna maak je een heerlijk ontbijtje, ga je een rondje wandelen om vervolgens vol focus aan het werk te gaan.

? Je hebt energie.

? Je bent scherp.

? Je bent vrolijk.

? Je komt veel beter in de flow waardoor je nieuwe ideeën eindelijk werkelijkheid worden.

? Je werkt de hele maand zonder hoofdpijn, zonder buikpijn. En zelfs tijdens je menstruatie kan je gewoon blijven functioneren. Zonder acne-uitbarstingen.

? Je herkent jezelf weer. 

Dat is waar ik met jou naartoe ga.

Intensive traject Brigitte van der Wielen

Over Brigitte

DEEP INNER HEALTH

35 jaar geleden ben ik geboren in een klein Brabants dorpje. Mijn ouders hebben mij opgevoed met de mentaliteit ‘hard werken want anders word je lui’ en ‘voor niets gaat de zon op.’ Daarom heb ik vanaf mijn twaalfde bijbaantjes gehad. Ik werkte hard en veel, en deed mijn HBO studie er zo’n beetje naast.

Zoveel werken zonder naar mijn lichaam te luisteren ging niet goed. In 2018 kreeg ik een burnout. Ik zocht hulp bij de huisarts en psycholoog, maar die konden mij niet helpen. Daar begon mijn eigen zoektocht. Een zoektocht naar energie, rust en lekker in mijn vel zitten.

In die zoektocht kwam ik bij een orthomoleculair therapeut. Er ging een wereld voor me open. Ik dacht: ‘waarom weet niemand dat dit bestaat?’ Ik wilde anderen ook op deze manier helpen. Daarom startte ik een opleiding tot orthomoleculair therapeut en zette een eigen praktijk op. Inmiddels heb ik me volledig gespecialiseerd in hormonen en heb ik meer dan 1200 vrouwen (en mannen, kinderen en baby’s) mogen helpen.

Het is mijn missie om vrouwelijke topondernemers hormonaal in balans te brengen zodat je fitter bent, helderder in je hoofd en meer energie hebt om jouw impact te verdubbelen. 

Ik doe dat met een persoonlijke aanpak: Praktisch meer ook energetisch door jouw (onbewuste) blokkades op te ruimen. Ik ben een veilige plek én een spiegel voor jou. Tegen mij kun je alles zeggen, ik oordeel niet. Bij mij mag je kwetsbaar zijn en mag je masker af. Zodat we vanuit daar kunnen groeien.

NA ONS TRAJECT..

? Staat je bedrijf niet meer op nummer één, maar sta je dat zelf. 

Ja, je hebt een druk bedrijf, sociaal leven en een gezin, maar jij weet nu hoe je naar je lichaam moet luisteren. Je weet waar jij behoefte aan hebt en handelt daar ook naar. Je leeft op jouw voorwaarden, in plaats van dat je geleefd wordt door je bedrijf. 

? Jouw lichaam heeft niet meer de controle, maar jij.

Omdat je voor jouw lichaam zorgt, hoeft het niet meer te schreeuwen om aandacht. Jouw hormonen zijn in balans. Vage klachten als migraine, buikpijn en een kort lontje zijn voorbij. 

? Je leeft niet langer op adrenaline, maar hebt échte energie.

Iedere ochtend sta je fit op. Je bent opgeladen. Fris. Begint scherp aan de dag. Je ervaart veel minder stress, hebt geen last meer van acne en uitblijvende menstruatie.

Orthomoleculair therapeut

Een paar maanden geleden ben ik in een 1 op 1 traject gestapt bij Brigitte en dat heeft in een korte tijd al een enorme positieve impact gehad.

Ik stapte in vlak nadat ik was gestopt met de pil en mijn hormonen behoorlijk in de war waren. Mijn gezicht, rug en borst zaten onder de acné, ik kreeg meer haargroei, ik was verslaafd aan suiker, mijn emoties gingen op en neer en mijn menstruatie was alles behalve regelmatig.

De ene keer duurde het 3 weken voordat ik ongesteld werd, dan weer 6…

We zijn begonnen met een EMB bloedtest die me al heel veel waardevolle inzichten gaf. Daarna heeft Brigitte een super uitgebreid persoonlijk plan gemaakt op het gebied van voeding, beweging, supplementen en ontspanning.

Dit geeft mij heel veel houvast en tussendoor is Brigitte er altijd. Om praktisch met je mee te denken. Om je een hart onder de riem te steken. Om je een schop onder je kont te geven. Maar ook om simpelweg naar je te luisteren als je ergens mee zit.

Het hele traject heeft me daarom in korte tijd al enorm veel gebracht. Mijn acné is inmiddels  verdwenen, mijn haargroei is weer normaal, mijn emoties zijn een stuk stabieler, mijn suikerbehoefte wordt steeds minder en mijn cyclus wordt ook steeds regelmatiger.

Door het traject met Brigitte ben ik echt gaan beseffen hoeveel invloed onze hormonen op ons hebben. Dat heb ik eerder echt zwaar onderschat.

Mocht je dus fysieke en/of emotionele klachten hebben, gun jezelf een samenwerking met Brigitte. Die vrouw verandert echt je leven!

Tineke Zwart

Business Coach

Ik ben bij Brigitte gekomen omdat ik veel last had van mijn maandstonden.

Aangezien ik ondernemer ben, kon het echt niet meer dat ik er telkens 1 week uit lag per maand.

Dus ik was op zoek naar een manier om dat patroon te doorbreken.

Ik had enorm last van migraine, algemeen ziek voelen, grieperig, kon amper op mijn benen staan en hevige bloedingen.

Ik heb heel wat gehad aan het advies van Brigitte en is die week maandstonden ook drastisch veranderd!

Ik heb amper nog hoofdpijn, de bloedingen zijn veel minder hard en duren ook veel minder lang.

Een totale ommekeer dus, ik kan weer functioneren en daardoor heb ik zoveel meer tijd gecreëerd in mijn business.

Echt verrijkend dit traject! Dank je wel Brigitte, er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. ?

Sófie de Bleser

Business Coach

Aanbod

Wat houdt het Intensive Traject precies in?

Het doel van het Intensive traject is om je fysiek en mentaal te transformeren zodat jij fitter en krachtiger wordt om jouw zakelijke en privédoelen beter te dragen. Ik doe dat als hormoonexpert en als jouw mentor. 

I

We starten het traject met een 1 op 1 intakesessie van 1,5 uur. We nemen jouw leven vanaf de geboorte door en gaan op zoek naar de triggers die je nu belemmeren. We nemen de EMB Bloedtest af en stellen doelen voor de komende maanden.

U

EMB Bloedtest: Deze energetische bloedtest geeft een helder beeld van tekorten in vitamines en mineralen. Misschien heb je al bloedonderzoek via de huisarts laten doen en kwam daar niets uit. Bij deze bloedtest hoef je daar niet bang voor te zijn. We vinden altijd iets. Ook laat de test zien welke voedingsintoleranties je mogelijk hebt. Daarnaast geeft de test een duidelijk beeld van stress en eventuele blokkades in jouw lichaam waaraan we mogen werken. Denk hierbij een de lever, maag of alvleesklier die niet functioneert zoals het moet.

j

Persoonlijk plan: Op basis van jouw verhaal, jouw doelen en de uitslag van de EMB Bloedtest maak ik een persoonlijk plan waar we de komende 6 maanden aan werken. Ik ben jouw mentor en help je bij iedere stap. Zodat jij volledige focus op je business hebt en er geen energie weglekt in het uitzoeken hoé je bepaalde klachten oplost of op welke manier je progressie maakt.

/

1-op-1 consulten; Tijdens de consulten gaan we dieper in op wat nodig is om jouw klachten te laten verdwijnen. We kijken tegen welke mentale en fysieke uitdagingen jij aanloopt en gaan daarmee aan de slag. Vaak werk ik met NEI om deze blokkades op te lossen. Ik ben je spiegel en geef concrete to do’s voor de komende maand zodat je echt stappen zet. 

Whatsapp support; Je mag me 24/5 appen als je ergens tegenaan loopt, klachten krijgt die je niet kunt plaatsen of met andere vragen. Van maandag t/m vrijdag 12.00u reageer ik binnen 12 uur op je berichtje. Laat jij niets van je horen? Dan weet ik je te vinden! Ik check regelmatig bij je in om te kijken hoe het met je gaat, waar je tegenaan loopt en wat we meteen kunnen fixen pakken we aan. 

1

Zijn er blokkades in jouw lichaam die ons proces vertragen? Ik werk met externe experts die ik voor jou inschakel om ervoor te zorgen dat jij de volgende stap zet om jouw doelen te behalen.

Berichten van klanten

 

review
review
review