fbpx

Hi, ik ben Brigitte en ik coach jou naar meer energie en een klachtenvrij lichaam!

Ben jij de fijnste versie van jezelf?

Wat ben je rijk.. Een fijne partner, mooie kinderen, lieve vriendinnen, prachtig huis en een drukke maar geweldige baan. Toch geniet je hier niet van. Je leven staat in het teken van je gezin en je werk. Zelf sta je op de laatste plaats en dat merk je.. Steeds meer vage klachten en die stress, dit kan zo écht niet langer doorgaan. Je lontje wordt steeds korter, lichamelijk krijg je steeds meer klachten maar je moet door.. toch??

Herken jij dit?

De dag energiek en vrolijk doorkomen? Dat is lang geleden! ‘s avonds als je gegeten hebt, de kids op bed liggen en de vaatwasser draait begint jouw avond, maar je ploft op de bank neer want je hebt totaal geen energie meer. Doelloos scroll je door instagram en daarna sleep je jezelf naar bed. In bed voel je je schuldig er is wéér niks terecht gekomen van het voornemen om écht iets voor jezelf te doen vanavond.

Elke keer baal je weer dat je ongesteld bent. Wéér die heftige menstruaties en buikpijn, voel je je somber en geïrriteerd? Het enige wat je wilt is met thee en chocolade op de bank liggen onder een dekentje, wachten tot de dagen weer voorbij zijn.

Je bent altijd bezig in het verleden of in de toekomst. Met het huishouden, geld verdienen of de kids van en naar clubjes brengen. Alle keuzes maak je vanuit je hoofd en die ellenlange to-do lijstjes zorgen voor enorme chaos in je hoofd. De signalen van je lichaam heb je niet of pas (veel) te laat door. Je krijgt steeds meer lichamelijke klachten. Het is tijd om het anders aan te pakken en NU aan jezelf te denken.

Je wilt wel gezonder gaan eten, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Je merkt dat je te druk bent om opzoek te gaan naar recepten en uitgebreid koken daar heb je ‘s avonds helemáál geen zin meer als je thuis komt uit je werk. De kinderen zijn oververmoeid en hebben honger. Een snelle maaltijd wil je op tafel zetten zodat ze daarna richting bed kunnen en jij op de bank kunt ploffen.

Hoe fijn zou het zijn als;

Je de balans hebt gevonden tussen jezelf, je gezin en je werk? Je kunt stoppen met alle ballen hoog houden en je herkent wanneer je over je eigen grenzen bent gegaan?
In het coachingstraject ga ik je leren hoe jij goed voor jezelf kunt zorgen met voeding, beweging en ontspanning waardoor je een nieuwe leefstijl ontwikkelt waarmee jouw lichaam in balans komt. Wat heeft jouw lichaam nodig om weer in balans te zijn en de klachten verdwijnen? Hoe hou jij je lichaam dan in balans?

Je staat weer energiek en vrolijk op in de ochtend. Je hebt weer zin in de dag en geniet er weer van om met je kinderen er op uit te gaan en uren met ze te spelen. Wat fijn dat die energie weer terug is!

Doordat je lichaam weer in balans is kan je beter tegen stress maar weet je ook wat je kan doen om beter met stress om te gaan. Stress zal er altijd zijn. Maar jij weet nu hoe je ervoor moet zorgen dat je niet meer mee gaat in de stress.

Orthomoleculair therapeut aanbod
Wat mijn cliënten zeggen

Top!

Het traject dat ik met Brigitte gestart ben heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Naast het feit dat ik een chronische aandoening heb, voelde ik mij ook niet fit. Brigitte heeft mij inzicht gegeven in het feit dat ik voortdurend over mijn grenzen ging, en dat dit ook mijn chronische beperking niet ten goede kwam. Ik heb geleerd stil te staan bij de fase waar ik nu door heen moet, en meer mijn rustmomenten te pakken. Verder hebben we mijn voedingspatroon aangepast en heb ik adviezen gekregen om te zorgen dat ik minder gestresst zou zijn. Brigitte is gedurende het hele coachingstraject heel erg betrokken geweest. Brigitte is zeer professioneel, betrokken en heeft veel tijd en energie gestopt in mijn coachingstraject, daarnaast heeft Brigitte zich verdiept in mijn chronische aandoening en oplossingen gezocht en tips gegeven om hierbij zo gezond en fit mogelijk te blijven. Brigitte is steeds mee blijven denken, ik ben haar daar erg dankbaar voor.
- Heesch

Ik wist niet dat ik weer zo fit kon zijn!

Ik zit nog midden in het traject maar ik heb al ontzettend veel geleerd over voeding en wat de effecten zijn op je lijf. Ik dacht altijd dat ik al redelijk gezond leefde en dat de dingen die ik voelde er gewoon bij hoorde. Iedere jonge moeder is toch moe? En mijn buikpijn die merkte ik niet eens meer op.. Nu, na twee maanden, weet ik dat het echt beter kan. Ik voel mezelf zo veel fitter al en ik ben nog niet eens klaar. Brigitte staat altijd klaar voor vragen waardoor het echt goed toe te passen is, ook in het drukke leven van een werkende jonge moeder. Ik zou dit traject zeker aanraden !
- Bavel

Topper! Ze doet haar werk met hart en ziel!

Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat Brigitte met zo ontzettend veel passie en plezier haar werk doet. Je voelt aan alles dat ze je verder wilt helpen, haar kennis wilt delen en (ook niet onbelangrijk) zichzelf wilt blijven ontwikkelen om haar werk nog beter te doen.
- Heesch

Heel veel waardevolle informatie!

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!
- Scharsterbrug

Vier dagen vol eyeopeners

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!
- Tilburg

Prettig, leerzaam en enthousiast

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!
- Waspik

Wat een kennis!!

De titel zegt het al. Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!
- Breda

Geweldig

Aangezien ik al een emb bloedtest heb gedaan en volgende week de uitslag krijg, ben ik me na deze masterclass al heel bewust van een aantal tekorten die ik me tot nu toe niet echt heb gerealiseerd. Hele goede en duidelijke uitleg.
- Opijnen

Heel professioneel

Elke masterclass was heel interessant en goed uitgelegd. Brigitte weet heel veel van het onderwerp af. Het hele programma vond ik ook heel professioneel opgezet.
- Alcalá de Henares

Super leuk, leerzaam en een mooi product!

Heb de cursus als fijn ervaren, ik vond het leuk en leerzaam, goed te volgen en te begrijpen! Alles werd duidelijk verteld. Ook het product vond ik erg mooi en was ook duidelijk wat bereft de mails enz. Brigitte vind ik erg toegankelijk en meedenkend! Super fijn!
- Zaltbommel

Helder, deskundig, cliëntgericht

De afgelopen dagen heb ik de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd. Brigitte is helder in haar uitleg, de video's zijn goed te volgen, prettig stem en ze straalt rust uit. Leuke opdrachten waarbij ze íedereen feedback geeft! Oprechte interesse en betrokkenheid. Leuke training, een aanrader!
- Harderwijk

Inzichten en handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan

Door de opbouw van de training (per dag een onderwerp) kreeg ik stapsgewijs inzicht in welke factoren een rol spelen bij de klachten ik ervaar. En zonder dat het meteen een informatie-overload is. Ik kon iedere dag de informatie laten bezinken en nadenken over hoe ik het geleerde kon toepassen in mijn dagelijkse praktijk door kleine aanpassingen te gaan maken.
- Nijmegen

Interessant

Veel opgestoken. Niet alle informatie rust op mij persoonlijk maar kom wel goed vooruit!
- Oosterhout

Heel blij dat ik gestart ben met het traject !

Ik ben nu ongeveer 2 maanden onder behandeling bij Brigitte en ik ben er heel tevreden over. Ik heb jarenlang gehoord gekregen van doktoren dat er niks te vinden was ondanks dat ik zelf voelde dat er dingen in mijn lichaam niet goed werkte, maar ik voel mij nu binnen 2 maanden al een stuk beter en het blijft vooruit gaan. Ook al ben ik nog lang niet op het punt waar ik wil zijn. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik mij nog veel beter zal gaan voelen. Brigitte heeft heel veel kennis over gezondheid, en denkt goed mee over verschillende opties en ik voel mij gehoord bij haar. Ik beveel haar dus zeker aan bij andere vrouwen ( die onverklaarbare klachten hebben,vermoeidheid zijn ,hormoonklachten etc)
- Breda

Uitstekende ervaring

Na zo'n beetje alles te hebben geprobeerd qua gezondheid kwam ik bij Brigitte uit. Ik kan dit iedereen aanraden zeker als je wat 'vage' klachten/ongemakken hebt. Ikzelf heb een autoimmune ziekte met nogal wat bijkomende klachten. Ik heb nu samen met Brigitte een plan van aanpak met daarbij de benodigde vitamines die ik tekort kwam. Mijn beste uitkomst tot nu is dat mijn jeuk echt zo goed als weg is en dat is een geweldig resultaat al! Super bedankt Brigitte.
- Veghel
22 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Voel jij je zoals jij je wilt voelen?

Alles wat hierboven beschreven staat herken ik. Tot ik in 2018 niet meer met oogkleppen op kon blijven lopen en ik écht iets moest veranderen. Alles en iedereen was belangrijk behalve ikzelf en daar mocht ik nu de rekening van betalen.

Ik vond niks meer leuk, was niet meer vrolijk en had nergens zin meer in. Ik baalde van mezelf en voor mijn omgeving was ik ook niet de leukste.

Als eerste moest ik erkennen dat ik zo niet langer door kon gaan. Dat is best confronterend, steeds dacht ik ja máár nog even doorzetten en dan komt het wel weer goed. Tot ik tegen mezelf echt moest zeggen; nee je zult écht iets moeten gaan ondernemen want zo gaat het niet goed komen.

En eerlijk.. als je altijd doet wat je deed zal je ook krijgen wat je hebt toch?

Dat was voor mij de eerste stap om het roer om te gooien. Door het traject bij de orthomoleculair therapeut ben ik een compleet ander mens geworden. Ik ben me bewust geworden van mijn gedrag. Ik liep constant met stress, ontspannen dat kende ik niet. Daarnaast at ik ook ‘gezond’ met veel crackers, kwark en light producten. Dit bleek alleen toch minder gezond te zijn voor mijn lichaam dan dat ik dacht. Door de EMB Bloedtest wist ik waar ik hard aan moest werken en het is gelukt. Nu kan ik zeggen dat ik weer barst van de energie, lekker in mijn vel zit, mijn hormonen weer onder controle heb en ECHT gelukkig ben.

Introducing..

Health boost coaching

Alles wat je nodig hebt om je lichaam weer in balans te brengen en klachten te laten verdwijnen.
Met voeding, mindset & beweging bouw jij aan de fijnste versie van jezelf

Health boost coaching is een vervolg op de Health boost fomule.
Met de uitslag van de EMB Bloedtest én een uitgebreid intakegesprek waarin we jouw levensverhaal met jouw klachten doorgenomen hebben. Heb je een persoonlijke plan van aanpak gekregen. Nu gaan we maandelijks nieuwe doelen stellen in onze consulten. Elke maand krijg je een nieuw thema van mij met informatie waarmee je die maand aan de slag gaat.

Zo lang als jij nodig hebt/wilt coach ik jou om van jouw klachten af te komen en weer fit en energiek te zijn.

 

Jouw investering naar meer energie & een fijn lijf

€ 97,-

per maand

Dit traject is het meest waardevolle en persoonlijke traject wat je kunt volgen om jouw lichaam te leren kennen en te leren wat jouw lichaam nodig heeft. Samen met mij ga je aan de slag om jouw kennis te vergroten over voeding, mindset en beweging. Wat heeft jouw lichaam nu nodig? Ik neem je stap voor stap mee in het project. Dit project is niet voor jou als je steeds excuses blijft zoeken om je mindset en leefstijl niet aan te hoeven pakken. Want na dit traject weet jij precies wat je moet doen om meer energie te krijgen en je weer fit te voelen.

Naast de coachingssessie die je per maand krijgt, heb je ook nog de mogelijkheid om mij 24/7 te chatten met  al je vragen. Ik wil dat je écht aan de slag gaat en niks je tegen kan houden om de stappen te zetten. Om je kennis te vergroten geef ik elke maand een masterclass en heb je een uitgebreide database vol met artikelen, recepten, werkboeken en filmpjes voor maximaal resultaat. Dit zorgt ervoor dat jij ook écht aan de slag gaat met alle kennis en informatie die je van mij krijgt.

Ik werk alleen maar met ambitieuze vrouwen die écht helemaal klaar zijn met de vermoeidheid, buikpijn, hormonale klachten, overgewicht of elke lichamelijke klacht die je maar kan bedenken en bereid zijn zichzelf nu op 1 te zetten. Voor jou geen excuses meer!

Start jij vandaag nog samen met mij?

Orthomoleculair therapeut hormoontherapeut

Wat krijg je allemaal in het coachingstraject?

  • Elke maand een coachcall van 45 minuten
  • Elke maand een masterclass met een ander thema
  • Recepten
  • Blogs /artikelen / kennis / informatie
  • Health Boost Programma; Elke maand krijg je een andere module
  • Werkboeken om alle informatie concreet toe te kunnen passen
  • Templates voor planningen en feedback om jezelf écht te leren kennen
  • Toegang tot een besloten community
  • 24/7 contact mogelijkheid met mij

❥ Zeg ‘JA’ tegen je gezondheid

 

Lees hier wat andere ervan vinden om samen met mij aan hun gezondheid te werken:

Binnen een maand al minder buikpijn

Ik ben super blij met de consulten en begeleiding die ik heb (gehad) bij en door Brigitte. Ongedwongen, duidelijk en open. Na 1 consult al zulke enorme verbeteringen waarneembaar! Ontzettend blij dat ik bij Brigitte terecht ben gekomen en dankbaar dat we al zo snel tot resultaat zijn gekomen.

Een echte aanrader als je gezondheid je lief is!

Ilona

Geen heftige menstruaties meer

In mijn zoektocht naar een orthomoleculair therapeut kwam ik bij Brigitte terecht. Via instagram had ik al een goede reactie van haar ontvangen dat ik besloot een afspraak met haar te maken. Brigitte nam mijn klachten echt serieus en kwam met ideeën zodat het ook praktisch werd om toe te passen. De EMB Bloedtest was ook bizar. Stiekem wist ik wel dat ik er last van had maar dat ze zoveel informatie uit die paar druppels bloed kon halen had ik niet verwacht. Nu met de aanpassingen heb ik maandelijks geen buikpijn meer en zijn de menstruaties ook veel minder heftig. Ik zou het echt elke vrouw aanraden om aan de slag te gaan.

Lotte

Meer energie & rustige darmen

Denk je al jaren gezond te eten merk je toch dat het voor je lichaam niet het beste was. Ik heb al maanden dat ik niet vooruit te branden ben, niet lekker in mijn vel zit, veel stress heb en ik geen idee had waar dit door kwam. Ik ben blij dat ik jou ontmoet heb. Ik had nog nooit van een orthomoleculair therapeut gehoord dus er is een wereld voor me open gegaan. Nooit geweten dat ik de oplossing van mijn klachten moest zoeken in mijn darmen

Melissa

Wanneer start de coaching?

Op het moment dat jij je plan van aanpak van mij hebt gekregen kunnen we aan de slag met het coachingstraject om de stappen samen te doorlopen zodat jij makkelijk en overzichtelijk hebt wat je kan doen. Heb jij je plan al eerder ontvangen? Ook dan kan je alsnog instappen om samen met mij aan de slag te gaan.

Kan de coaching online plaatsvinden?

Yes! Je krijgt inloggegevens van het online platform waar je alles op kunt lezen. De masterclass vind plaats via zoom en onze consulten houden we ook via zoom.

Wat is een EMB test?

De EMB Bloedtest is een energetische bloedtest en verschilt daardoor met de regulieren onderzoeken. Het bloed wordt met het blote oog onder een microscoop bekeken en gaat door een bioresonantie apparaat voor een holistische kijk. Dit zorgt ervoor dat ik een uitgebreide uitslag terug krijg en daardoor beter weet waar jouw klachten vandaan komen.

Hoe lang duurt de coaching?

Dat mag je zelf weten! De coaching is maandelijks opzegbaar. Dus op het moment dat jij genoeg kennis en handvaten hebt om zelf verder te gaan kan je de coaching stop zetten.

Kan ik dagelijks contact opnemen?

Ja dat kan! Je krijgt toegang tot een app en online omgeving en daarin kan je chatten met mij. Via de app kan je me ook updates doorgeven hoe het met je gaat en eventuele to do’s die je mee krijgt voor de maand kan je via de chat ook met mij delen.

Ik heb niet zoveel klachten is deze coaching dan iets voor mij?

Als je geen klachten zou hebben zou je mijn pagina vast niet tot het einde gelezen hebben? Sommige klachten lijken normaal geworden te zijn en hebben we mee leren leven maar je kan je echt nog beter gaan voelen. Daarnaast leer je ook om beter voor jezelf te zorgen met voeding en leefstijl om ontstekingen tegen te gaan. Je krijgt handvaten, kennis, recepten en een hele community om een nieuwe leefstijl te creëren. Als je nu nog geen klachten zou hebben zorg je in iedergeval met deze leefstijl dat je ze ook voorkomt richting de toekomst.

Wil jij graag meer informatie ontvangen over de maandelijkse coaching? Stuur me hier dan een berichtje

1 + 5 =

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X