Kickstart jouw lichaam

Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen

Heb jij het gevoel dat jouw lichaam de controle van je overneemt en je totaal niet lekker meer in je vel zit?
Waarom voel jij je zo zoals je je nu voelt? Dat ga ik jou allemaal leren tijdens deze 4-daagse gratis instagramtraining kickstart jouw lichaam!

Van 14 t/m 17 september bespreken we alles over hoe je het beste om kunt gaan met stress, hoe je meer energie krijgt, hoe breng je jouw hormonen weer in balans én welke invloed heeft voeding op je hormonen en energie.

Wil jij mee doen?

 Hoe vind je het om

Elke dag vermoeid te zijn

Elke maand wéér die heftige menstruaties, krampen, migraine, pijnlijke borsten, stemmingswisselingen

Je bent niet blij met jezelf dus altijd ben je bezig met afvallen, calorieën tellen, sporten en dit  levert je veel stress op

Elke avond na het eten lijk je hoogzwanger en doet je buik ook pijn, zo opgezet dat die is

Je wilt graag gezonder eten maar je weet niet waar je moet beginnen

En stel je eens voor 

Je wordt in de ochtend wakker en vol energie start je aan de dag. Je hebt geen koffie meer nodig voordat je iemand onder ogen durft te komen. Je stapt de badkamer in en je wordt blij van jezelf als je in de spiegel kijkt. De tijd dat je jezelf straft als je je doelen niet gehaald hebt is verleden tijd. Ik ben gezond en dat is het belangrijkste! 
Je weet ook waar die opgezette en pijnlijke buik elke dag vandaan komt. Dus nu bereid je je maaltijden goed voor en die opgezette buik? Die behoort tot het verleden! Je avonden zijn veranderd van met opgezette buik hangend op de bank netflix kijken en door instagram scrollen naar nog genoeg energie hebben om iets te doen. Sporten of quality time met je partner of vrienden is weer mogelijk!

Energie

Kan jij wel wat extra energie gebruiken? Als je lichaam ook maar een klein beetje uit balans is zal je dat meteen merken aan je energielevel. Belangrijk dus om te weten wat je kan doen om meer energie te krijgen
Hormonen

Hormonen

Hormonen bepalen (bijna) alles in het lichaam en als die ontregelt zijn kan je daar enorme last van hebben. Hoe werken die hormonen? Ik ga je er alles over leren

Ontspanning

Ze zeggen wel eens dat stress schadelijker is voor je lichaam dan elke dag naar de Mc Donalds gaan. Ontspanning en een gezonde mindset kunnen dus niet ontbreken in het rijtje vandaar dat er een dag helemaal in het teken staat van dit onderwerp.

Voeding

Hoe eet jij? Wat eet jij? Hoe vaak eet jij? Allemaal factoren die meespelen bij jouw klachten. Daarom een héél belangrijk onderdeel binnen deze training

Als orthomoleculair therapeut leer ik jou in deze training wat je kan doen om weer lekker in je vel te zitten

Drukke baan, familie, vrienden, sporten, social media.. een dag heeft maar 24 uur, hands up als jij ook tijd tekort komt en vaak zwicht onder de druk en daarom maar even een snelle maaltijd op tafel zet.
Wanneer heb jij voor het laatst lekker buiten in de zon gezeten of een wandeling door de natuur gemaakt om je hoofd leeg te maken? Misschien spookt het vaak door je hoofd dat je daar zo erg naar verlangt maar je neemt/maakt er geen tijd voor.
Nu merk je aan je lichaam dat het gewoon niet fijn voelt. Pijntjes, vage klachten. Je hebt er dagelijks last van, maar je weet eigenlijk niet wat je er aan kunt doen om er vanaf te komen.
Daarvoor heb ik deze gratis instagramtraining Kickstart jouw lichaam ontwikkelt.

Samen gaan we vier dagen lang aan de slag! Via een besloten instagramaccount en elke dag een masterclass ga ik jou leren waar jouw klachten vandaan komen en wat je kunt doen om daar vanaf te komen. Na deze 4 dagen heb je inzicht in de oorzaken maar kan je ook een dagmenu samenstellen die ervoor zorgt dat jouw hormonen in balans komen en je elke dag meer energie zult hebben.

               Na deze training

Weet jij waarom het je tot nu toe niet gelukt is om lekker in je vel te zitten

Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

Ben je in staat ‘nee’ te zeggen en luister je beter naar je eigen lichaam

Weet je hoe je een dagemenu voor jezelf kan opstellen die ‘hormoonproof’ is

Weet jij hoe je aan die hormonale klachten bent gekomen en kan je nu ook aan de slag om er vanaf te komen

Heb jij de handvaten om meer energie te krijgen

Orthomoleculair therapeut

Over Brigitte

Ik ben Brigitte, 32 jaar (nog een paar weken ;)) en moeder van twee kindjes; een geweldige dochter van zes en een super vrolijke zoon die bijna 1 wordt. Door het drukke gezinsleven lukte het mijzelf niet meer om alle ballen hoog te houden. ’s morgens vroeg in de auto in de file aansluiten om naar mijn werk te gaan om vervolgens klokslag 17.00u alles in te pakken zodat er hopelijk nog niet zoveel file was. Snel Isabeau ophalen, ben je om 18.00u thuis, snel eten koken want ze moest om 19.00u weer op bed liggen want de volgende dag was het weer school. Een burn out was het gevolg. Ik wilde ook niet meer met zoveel stress leven. Tijd om het roer om te gooien en doen waar ik écht gelukkig van wordt. Dat is dit! Vrouwen helpen om zich lichamelijk weer fijn te voelen. 
Voor deze cursus heb ik alle thema’s die bij een druk leven horen samen gegoten tot een cursus: Voeding, beweging, omgaan met stress en die gezellige hormonen.

Wat kan je verwachten in deze 4-daagse gratis training:

Besloten instagramaccount

Na inschrijving kan je je aanmelden voor het besloten instagramaccount. Het platform waar alle informatie wordt gedeeld.

Masterclasses

Élke dag van 14 t/m 17 september is er een online masterclass over het thema van die dag. Tijdens de masterclasses ga ik je alles vertellen en volgt er een opdracht. Kan je er niet live bij aanwezig zijn? Geen probleem! Je ontvangt de replay 

Opdrachten

Elke dag ontvang je na de masterclass een opdracht. Deze opdracht gaat over de informatie die is besproken tijdens de masterclass. Meteen toepassen wat je net geleerd hebt 🙂

En als bonus: Wie elke dag de werkboeken op tijd heeft ingeleverd maakt kans om een prijs te winnen!

Q&A

Van 14 t/m 17 september ben ik helemaal beschikbaar voor jou! Als je vragen kan je stellen tijdens de masterclass of via het instagramaccount. Maak daar gebruik van om het maximale uit de training te halen 🙂