Krijg rust in je hoofd zonder je hele leven aan te passen

 

2023 wordt het jaar waarin jij leert hoe je van jouw opgejaagde gevoel af komt en jezelf – en daarmee je gezin- op één zet.

Als spil van het gezin zorg je altijd voor een ander.

Je werkt meerdere dagen in de week. Je zorgt voor de kinderen, het huishouden, de boodschappen en de was. Tijd voor jezelf, die neem je veel te weinig.

Een dagje met vriendinnen op pad? Lijkt je heerlijk en stiekem ben je er best aan toe, alleen de gedachten dat je dan je man een héle dag met de kinderen achterlaat, zorgt ervoor dat je je nu al schuldig voelt en daarom niet gaat.

Wow, heb je gezien hoe duur dat is?!

De meeste vrouwen hebben een gevoel voor wat ‘normaal’ of ‘duur’ is. Een paar schoenen voor de kinderen is normaal. Met het gezin op vakantie is normaal en een duur verjaardagscadeau of sinterklaascadeau is ook normaal.
Maar geld aan jezelf besteden, dat is duur.

Je vindt het niet waard om geld aan jezelf te besteden. Het geld is er wel, maar het kan beter besteed worden.

Maar ondertussen..

$

ben je kortaf tegen je man

Je loopt op je tenen, bent overprikkeld en je hebt (neemt) geen ruimte voor jezelf

$

word je boos op je kinderen

Je vindt dat ze normaal moeten doen. Maar elke keer als je ’s avonds naar bed gaat en even om de hoek kijkt, smelt je bij het zien van die slapende koppies. Van binnen huil je omdat je jezelf zo’n slechte moeder en vrouw voelt.

Je hebt..

$

altijd stemmen in je hoofd

die zeggen dat je het niet goed doet.
Het was niet goed genoeg, of niet snel genoeg , of…. Er is altijd wel iets mis.

$

last van stemmingswisselingen

In twee minuten kan je omslaan van vrolijk naar geïrriteerd. Daar hoeft iemand niet eens iets voor te doen. Alleen al dat ze aanwezig zijn is soms genoeg.

$

het gevoel dat je faalt

dat niets wat je doet iets voorstelt.

Je weet dat er iets moet veranderen maar je durft de stap niet te nemen.
Steeds verzin je excuses om het niet te doen.

Hoe zou je het vinden als jij helemaal voor jezelf durft te kiezen? Dat je overal waar je bent 100% daar bent? Zo ben je thuis 100% moeder, samen met je man ben je 100% de leukste echtgenote en zodra je met vriendinnen bent, ben je 100% met je gedachte daar. Je weet dat je daarmee de leukste persoon voor jezelf én je omgeving wordt. 

Je hebt rust en overzicht in je hoofd. De stemmetjes die vinden dat je van alles moet doen, zijn verdwenen. Heerlijk! Je hebt nu de aandacht en energie om ergens vol voor te gaan. Je kan je grenzen aangeven en je voelt nu duidelijk aan je lichaam wanneer het genoeg is en je weer even mag afschakelen.

Door met je cyclus te leven en met het ritme van de natuur mee te gaan, ken je je lichaam en dat resulteert in energie!
Waar je eerst wist dat je maaltijden moest plannen en dat mealpreppen je zou helpen had je daar de energie en puf niet voor. Nu draai je je hand er niet meer voor om. Je weet duidelijke prioriteiten te stellen. Je stress is verdwenen en daarmee ook je opgezette buik, acne, hoofdpijn en heftige menstruaties. Je durft voor de eerste keer in je leven te zeggen dat je écht lekker in je vel zit, dat je jezelf de leukste moeder en ‘vrouw van’ vindt!

 

We gaan in dit programma op zoek naar de rust in jouw lichaam, zodat jij weet wat je moet doen om dit blijvend te ervaren.

Z

Je gaat ervaren hoe het is om rust in je hoofd te hebben. Weg zijn die stemmen die altijd maar vinden dat je het beter, sneller of anders had moeten doen

Z

Je weet eindelijk waardoor het komt dat jij je anders voelt dan andere vrouwen

Z

De onwennigheid om even niets te doen, die verdwijnt. Je gaat het oké vinden en voelen om gewoon op een klaarlichte dag, terwijl man en kids van huis zijn, op de bank te zitten met een kop thee en een boekje

Welkom bij

UNLOCKED!

Het enige jaarprogramma dat jouw hormonen herstelt door voeding, beweging, ontspanning, mindset én energetisch -het onderbewuste- te combineren.

€ 1.166,-
€ 911,-
(of betaal € 77,- per maand)

In een heel jaar neem ik je mee op reis om jezelf echt te leren kennen. Je hele leven heb je alles vanuit je hoofd beredeneerd, maar nu wordt het tijd om naar je lichaam te leren luisteren.

Dit programma met 4 livedagen en 7 masterclasses is mijn meest transformerende programma dat ik ooit heb gemaakt.

Z

Je gaat tools leren waarmee je meteen uit de stress stapt

Z

Je gaat leren hoe je de stilte in je hoofd krijgt

Z

Je gaat leren hoe je volgens je cyclus en de natuur gaat leven

N

Je krijgt uitdagingen en challenges waarin je stapje voor stapje je grenzen aan durft te geven

N

Je krijgt sowieso meditatie, yoga en breathworksessies maar daarnaast kijk ik waar de groep behoefte aan heeft en nodig ik externe experts uit als aanvulling

N

Je gaat voelen welke voeding goed voor je is om je meer energie te geven en je hormonale klachten laat verdwijnen

Ik stapte in vlak nadat ik was gestopt met de pil en mijn hormonen behoorlijk in de war waren. Mijn gezicht, rug en borst zaten onder de acné, ik kreeg meer haargroei, ik was verslaafd aan suiker, mijn emoties gingen op en neer en mijn menstruatie was alles behalve regelmatig.

De ene keer duurde het 3 weken voordat ik ongesteld werd, dan weer 6…

We zijn begonnen met een EMB bloedtest die me al heel veel waardevolle inzichten gaf. Daarna heeft Brigitte een super uitgebreid persoonlijk plan gemaakt op het gebied van voeding, beweging, supplementen en ontspanning.

Dit geeft mij heel veel houvast en tussendoor is Brigitte er altijd. Om praktisch met je mee te denken. Om je een hart onder de riem te steken. Om je een schop onder je kont te geven. Maar ook om simpelweg naar je te luisteren als je ergens mee zit.

Het hele traject heeft me daarom in korte tijd al enorm veel gebracht. Mijn acné is inmiddels voor 80% verdwenen, mijn haargroei is weer normaal, mijn emoties zijn een stuk stabieler, mijn suikerbehoefte wordt steeds minder en mijn cyclus wordt ook steeds regelmatiger.

Door het traject met Brigitte ben ik echt gaan beseffen hoeveel invloed onze hormonen op ons hebben. Dat heb ik eerder echt zwaar onderschat.

Mocht je dus fysieke en/of emotionele klachten hebben, gun jezelf een samenwerking met Brigitte. Die vrouw verandert echt je leven!

Tineke Zwart

Ik ben bij Brigitte gekomen omdat ik veel last had van mijn maandstonden.

Aangezien ik ondernemer ben, kon het echt niet meer dat ik er telkens 1 week uit lag per maand.

Dus ik was op zoek naar een manier om dat patroon te doorbreken. 

Ik had enorm last van migraine, algemeen ziek voelen, grieperig, kon amper op mijn benen staan en hevige bloedingen.

Ik heb heel wat gehad aan het advies van Brigitte en is die week maandstonden ook drastisch veranderd! 

Ik heb amper nog hoofdpijn, de bloedingen zijn veel minder hard en duren ook veel minder lang.

Een totale ommekeer dus, ik kan weer functioneren en daardoor heb ik zoveel meer tijd gecreëerd in mijn business.

Echt verrijkend dit traject! Dank je wel Brigitte, er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. ?

Sofie de Bleser

Waar ik bij andere programma’s afhaakte omdat of 1. de gedeelde kennis vrij algemeen en oppervlakkig was of 2. de kennis niet in Jip & Janneke taal werd gedeeld, is het Brigitte gelukt om ontzettend waardevolle informatie en tips op een laagdrempelige manier te delen, waardoor ik er echt concreet mee aan de slag kon gaan. Naar mijn mening is Brigitte een autoriteit binnen haar vakgebied, maar juist doordat ze zich niet autoritair gedraagt, durf je vragen te stellen en zo je doel te behalen.

Yannicke

De inhoud van UNLOCKED

We nemen een heel jaar de tijd voor unlocked en dat doe ik niet voor niets. Het liefst pak je nu alles tegelijkertijd aan en moeten je problemen over een paar weken weg zijn. Maar ooit gehoord van ‘hardlopers zijn doodlopers’? Vast wel! Dat gaan we nu dus niet doen.

Door het rustig, stapje voor stapje, toe te passen ga jij voor jezelf nu een leefstijl maken die ervoor zorgt dat jij er verslaafd aan raakt en je hele leven blijft toepassen.

Het UNLOCKED programma bestaat uit:

Z

Een online of offline persoonlijke kick-off. Tijdens de kick-off van 45 min ga ik samen met jou bepalen wat jouw doel voor komend jaar wordt. Waar jij je op mag focussen of liefdevol los mag laten.

Z

4 livedagen in februari, mei, september en december. De datums worden ruim vantevoren doorgegeven. Waarschijnlijk wordt het een zaterdag.Afhankelijk van de aanmeldingen wordt de groep opgesplitst en komt er een werkdag bij, je mag zelf kiezen welke van de twee datums jou het beste uit komt.

Z

7 masterclasses in de maanden waarin geen livedagen plaatsvinden. De maand augustus hebben we lekker vakantie.
In deze masterclasses gaan we verdiepen in de hormonale- / maan- / natuurcyclus, voeding, Chinese elementen en hormonen. Het definitieve programma maak ik op het moment dat alle kick-off gesprekken zijn geweest.

Z

OPTIE UNLOCKED DE LUXE: 8 persoonlijke energetische NEI-sessies die je komend jaar in kan zetten om de onbewuste stress in jouw lichaam op te lossen. Complete rugzakjes van je schouders laten vallen. Tijdens deze één op één sessies (online of bij mij in de praktijk) gaan we in het onbewuste op zoek naar de oorzaken en verwerken deze.(meerprijs € 100 per maand)

*Alle events en masterclasses vinden plaats buiten de schoolvakanties

Waarom is dit programma uniek:

Er zijn heel veel orthomoleculaire / hormoontherapeuten en energetische therapeuten maar de combinatie wordt bijna niet gemaakt.
Ik vind het belangrijk om opzoek te gaan naar de oorzaak van jouw klachten. Pas als je de oorzaak gevonden hebt kan je aan een echte oplossing werken.

Die oorzaak weet je niet altijd. Vaak ontstaan deze -zoals bijvoorbeeld bij PCOS- al in de baarmoeder. Ik heb de afgelopen jaren meer dan 1000 vrouwen, mannen en kinderen gezien. 95% had een geactiveerd stresssysteem waarvan de meesten dit al sinds de geboorte hebben.
Je hebt vaak opgeslagen stress/trauma’s van je ouders meegekregen waardoor jouw stresshormonen zijn geactiveerd.

Dit zie je al vanaf de geboorte maar komt pas echt tot uiting in de pubertijd. Bijvoorbeeld dat je als eerste in je klas ongesteld bent. Of juist als allerlaatste en dat je op je zeventiende bij de huisarts hebt laten checken of het allemaal wel goed gaat. Uitblijvende menstruaties, een langere ringvinger dan wijsvinger. Het zijn vaak tekenen van jouw stresssysteem, maar helaas wordt daar in de reguliere geneeskunde te weinig naar gekeken. 

Voeding, ontspanning en supplementen kunnen veel doen met jouw hormonale klachten, maar dat opgejaagde gevoel blijft vaak. Tijdens de meditatie word je afgeleid door al die dingen die je nog moet doen zodat je er de rust niet voor hebt. 

En je blijft over je grenzen gaan, omdat je moeilijk stil kan zitten. 

In dit programma combineer ik het allemaal. 

Wil jij all-in gaan? Nu je het doet, het meteen helemaal goed doen? Kies dan voor de DELUXE versie. In die versie krijg je er acht energetische sessies bij. Waarin we samen opzoek gaan naar de emotionele blokkades achter jouw klachten.

NEI betekent Nieuw Emotioneel Inzicht. Iedereen heeft onbewuste blokkades opgeslagen in het onderbewuste. Door deze blokkades ontstaat bepaald gedrag. Gedrag waarvan je denkt dat het bij je hoort, maar wat iemand anders niet ervaart of totaal anders op reageert. Je kan je daarin best eenzaam of anders voelen.

Deze blokkades zorgen voor stress in je lichaam. Je kan je misschien wel voorstellen dat je het warm krijgt als je angst of paniek ervaart, en dat je sneller en hoger gaat ademen en geen hap door je keel krijgt. Dit zijn allemaal symptomen van een hoog cortisol, je stress hormonen.

In mijn ogen begint elke (hormonale) klacht met stress in het lichaam. Door dit hormonaal aan te pakken maar ook met NEI kom je tot de diepere laag om klachten voorgoed op te lossen. 

Denk bijvoorbeeld aan:
– je bent snel overprikkeld
– je ervaart angst en paniek
– je hebt het gevoel dat je anders bent dan anderen

Deze acht sessies mag je zelf inzetten gedurende het jaar zodat jij zelf kan kijken wanneer voor jou het geschikte moment is en jij voelt dat je er aan toe bent om weer een laagje dieper in je stress te onderzoeken.

Hoe het allemaal begon..

Ik denk dat ik wel voorop liep met de mentaliteit: niet zeiken maar doorgaan, iedereen heeft het druk.
Tot twee keer toe (op mijn 18e en 25ste) ben ik in het ziekenhuis beland omdat de helft van mijn lichaam was uitgevallen. Ze konden niets vinden en ik werd naar huis gestuurd met “het zal wel stress zijn” , wat een onzin! en ben gewoon doorgegaan.

Tot ik in januari 2018 toch echt wel aan mezelf moest toegeven dat mijn leven niet zo leuk was. Ik was altijd moe, had nergens zin in, vond alles stom en zat totaal niet lekker in mijn vel. Conclusie van de huisarts: burn-out.

De huisarts en psycholoog konden mij mijn energie en plezier niet teruggeven waardoor ik zelf verder ging zoeken. Nog nooit had ik van een orthomoleculair therapeut gehoord (heb zelfs lang moeten oefenen voordat ik het kon uitspreken en opschrijven ?) maar binnen een maand had ik meer energie. HOEZO wist niemand dit?!

Na mijn opleiding tot orthomoleculair therapeut heb ik doorgeleerd in hormonen. Mijn eigen zoektocht naar minder overprikkeling en rust in mijn hoofd bracht me later op het energetische pad. Deze drie samen zijn voor mij de sleutel naar een goede hormonale balans en een stresssysteem dat tot rust komt, waardoor jouw klachten verdwijnen. 

Ik neem je in dit programma mee op mijn pad. Al mijn kennis gecombineerd met mijn eigen ervaringen. Ik was namelijk ook zo. Ik kon nooit stil zitten, hoorde altijd stemmen in mijn hoofd die zeiden wat ik moest doen en voor mezelf kiezen deed ik al helemaal niet – tot frustratie toe-, want ik wilde het wel.

En nu.. ga ik gewoon midden op de dag op de bank zitten (zelfs soms met Netflix aan 😉 ) ga ik met vrienden op stap als ik daar behoefte aan heb én ben ik niet meer geïrriteerd richting mijn kinderen en man. Nouja bijna niet meer.. want soms als ik de maatbeker niet kan vinden, omdat hij die ergens neer heeft gezet waar het niet hoort te staan, dan kan ik nog wel eens zuchten 😉

 

Brigitte van der Wielen Hormoontherapeut

Waarom uitstellen? Breng je hormonen in balans!

Hormonen bepalen alles in je lichaam. Hoe je er van buiten uit ziet, hoe jij je gedraagt en hoe jij je voelt. Het lastige is dat ze zichzelf niet in balans brengen. 
Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Je kop in het zand steken gaat je niet helpen om van je klachten af te komen. Het kan er zelfs voor zorgen, als jij door blijft gaan, dat de klachten erger worden.

Zit je daar op te wachten?

De connectie tussen je hoofd en je lichaam zijn we de laatste jaren steeds meer kwijt geraakt. Vanuit het hoofd bedenken we dat we van alles willen. Zoals 3-4 dagen blijven werken, daarnaast de opvoeding van de kinderen, het huis schoon maken, de leuke vrouw voor je partner zijn, 3x per week sporten én met vriendinnen afspreken. Maar jouw lichaam, piept en kraakt als teken dat ‘ie vooral meer rust wil, toe is aan een warm bad vol met heerlijk ruikend badschuim, kaarsjes en een goed boek. Je lichaam wil behandeld worden zoals je iedereen om je heen behandelt. 

 

 

 

Op Instagram zag ik Summer course voorbij komen die direct mijn aandacht trok. De prijs was een no-brainer. Ik was echter wel nieuwsgierig wat ik voor die prijs zou krijgen, m.a.w. of het weggegooid geld zou zijn. Maar ik werd verrast door de Summer course. Ik heb zelf behoorlijk wat kennis over de onderwerpen die aanbod kwamen. Maar de opbouw, de kennis en het de energie van Brigitte maakte het een hele mooie inspirerende training. De kracht van kleine stappen komt tot zijn recht bij de Summer course. Ik leerde nieuwe dingen. En door de uitleg van Brigitte begreep ik bepaalde onderwerpen nu echt. Ik heb kleine stappen gezet en ik weet hoe ik hiermee verder kan. Dank je wel!

Monique

Brigitte geeft in behapbare stukken veel informatie. Ik heb echt eyeopeners gehad en ik ben zo blij dat ik deze (basis)kennis nu heb en dat ik dit al als basis aan mijn kinderen mee kan geven. Ik vind deze summercourse een echte aanrader! Ik ben enthousiast en ik hoop dat zoveel mogelijk mensen deze course volgen om zo goed te weten hoe ons lichaam eigenlijk werkt!

Hedy

Ik heb met de summer course van Brigitte meegedaan, omdat ik me maar futloos voelde. Ik dacht heel gezond te eten, maar ik leerde van Brigitte dat ik te weinig gezonde vetten at en de gluten zijn zo langzamerhand volledig uit m’n menu geschrapt. De recepten vond ik erg lekker en een fijne bijkomstigheid is dat je er niet uren voor in de keuken hoeft te staan. Inmiddels zijn we een tijdje verder en ik heb wat meer energie, mijn huid ziet er beter uit en mijn menstruatie kwam sneller door en duurde wat korter! Wel waren het aantal calorieën van de weekmenu’s te weinig voor mij (ik viel af, terwijl ik maar 50 kg weeg en niet hoef af te vallen), dus maakte ik de maaltijden wat groter.

Annelies

Ik heb de summercourse van Brigitte met veel plezier gevolgd. De filmpjes en uitleg zijn duidelijk en Brigitte heeft een fijne, laagdrempelige manier van communiceren. Alles wordt heel helder uitgelegd. Ik heb uit enthousiasme ook de EMB bloedtest besteld en daar heb ik geen spijt van gekregen!
Ik heb een bak aan waardevolle informatie gekregen, wat een reguliere arts me nooit had verteld. Ik heb in een duidelijk Plan van Aanpak een heleboel tips gekregen, waar ik nu zelf mee aan de slag kan. Ik kijk er naar uit om over een half jaar opnieuw de EMB bloedtest te doen zodat ik het verschil kan zien!

Stefanie

Is dit geschikt voor jou?

$

Je hebt maar één glorieuze, kortstondige kans hier op aarde om de persoon te worden die je wilt worden en om de door jou gewenste realiteit te creëren. Waarom dan niet de beste, gelukkigste, relaxte en meest succesvolle mens worden die je zou kunnen zijn? Als jij hier voor 1000% aan toe bent dan is dit voor jou

$

Je staat voor alles open. Je zit nu veel in je hoofd maar je wil leren voelen.  Als je open staat voor een tikkeltje spiritualiteit en kan accepteren dat je niet alles met je hoofd kan en wil verklaren. Ga het maar voelen..

$

Je bent klaar met jezelf wegcijferen. Je hebt lang genoeg in dienst gestaan van de ander, nu is het jouw beurt!

$

Je bent klaar voor meer energie en een vrolijker leven.

$

Je durft jezelf over te geven aan het proces. Je hebt nog een heel leven voor je, waarom zou je zoveel haast hebben?

M

Als jij excuses blijft zoeken om dingen niet te hoeven doen. Als je geen tijd wilt maken of creëren of de oplossingen niet wil zien. Slachtoffer zijn van je eigen leven gaat er niet voor zorgen dat jij later in het bejaardenhuis achter de geraniums met een glimlach terug kijkt op je leven.

F.A.Q.

Hoeveel kost de cursus?

Je betaalt nu tijdelijk tot 31 december eenmalig € 911,-. Daarna wordt de investering € 1.166 maar je kunt ook in 12 termijnen betalen. (early bird € 77,- daarna € 99,-) Met o.a. Klarna, Ideal of Belgische bank.  

Wanneer zijn de datums en waar zijn de events?

De events zijn in de maanden februari, mei, september en december. De precieze datums worden bepaald wanneer alle deelnemers bekend zijn. We starten met een zaterdag maar ik wil met kleine groepen werken, dus het kan zijn dat het event over meerdere dagen verdeeld wordt en dan komt er een werkdag bij. Je kan dan jezelf inschrijven per datum.
De locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Het zal in de omgeving Den Bosch-Uden zijn.

Wanneer zijn de masterclasses?

De eerste masterclass is op maandag 9 januari om 20.00u. De overige masterclasses zullen later bekend worden, maar zijn altijd in de maanden dat er geen livedag is. In de planning wisselen we af met de avond, overdag en op verschillende dagen, zodat iedereen een keer de mogelijkheid heeft om erbij te zijn. Sowieso ontvang je achteraf de replay als je er niet bij kan zijn. Alle masterclasses vinden online plaats.

Ik weet niet wat ik kan verwachten van het jaarprogramma?

Dat is een lesje overgave 😉 Op het moment dat je alles onder controle probeert te houden, is dat een teken dat jouw hoofd en daarmee je stresssysteem flink geactiveerd is. Dan is dit programma juist een cadeautje voor je om dingen meer los te laten. Als jouw gevoel zegt: “hier moet ik bij zijn,” dat is dat een teken dat je daarop mag vertrouwen. Ga voorbij aan de angst en denk niet in tekorten, maar je haalt eruit wat jij nodig hebt. 

Geloof me, ik was zo eerst ook en nu koop ik mystery offers van € 3.000 omdat ik geloof en wil geloven dat als mijn gevoel zegt dat ik erbij wil zijn het me altijd brengt wat ik nodig heb.

Kan ik achteraf nog NEI-sessies kopen?

Op het moment dat de NEI-sessies nog niet uitverkocht zijn (hier zit een beperking op, omdat ik beperkt ben in mijn agenda) blijft de mogelijkheid om ze achteraf nog aan te schaffen. Maar als jij nu voelt dat je dat nodig hebt om bij je (onbewuste) blokkades te komen, dan raad ik je aan niet het risico te nemen om te wachten. 

Ik weet niet of ik naar de livedagen kan komen

Je krijgt ruim van tevoren de data van de livedagen door. Blokkeer ze in je agenda, regel eventueel oppas en maak prioriteit voor jezelf. Als je écht graag wil dan gaat het je lukken.

Worden al mijn hormonale klachten aangepakt?

Je start met een persoonlijke kick-off waarin we kijken wat jij nodig hebt. We gaan zeker met je hormonen aan de slag. We doen dit vanuit het stresshormoon. Voeding wordt ook uitgebreid aangepakt. Je krijgt toegang tot de Back To Basic training waarin ik je alles uit leg.

Blijkt het nou dat jij meer nodig hebt op het orthomoleculair gebied dan zal ik je dit vertellen. Eventueel is de Hormoon Reset Academy een optie voor je, daar krijg je dan 10% korting op.

Bonus Bonus Bonus! t.w.v. minimaal € 344,-

Beslis jij voor 31 december 12.00u dat je meedoet? Dan mag je tegen het early bird tarief instappen. Je betaat dan geen € 99,- per maand maar € 77,-. Na die tijd verdwijnt het early bird tarief en kan je nooit meer voor dat lagere bedrag instappen.

Daarnaast krijg je toegang tot de Back To Basic training (t.w.v. € 89,-) waarin ik je meeneem in de basis van voeding & stress. Zo leer jij goed voor je lichaam te zorgen.

Ook krijg je het hele jaar 10% korting op mijn programma’s en events die ik in 2023 ga organiseren.

Brigitte van der Wielen hormoon therapeut | hormoon expert