fbpx

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut Utrecht?

Hallo! Wat goed dat je opzoek bent naar een orthomoleculair therapeut in Utrecht. Ik ben een orthomoleculair therapeut en ik help je graag naar een betere leefstijl om je lichaam in balans te krijgen en alle vage klachten te laten verdwijnen. Met orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten. Als we de klachten achterhaalt hebben gaan we een behandelplan opstellen waarin we de juiste voeding voor je laten werken. Mogelijke oorzaken kunnen zijn; een tekort aan vitamine, te veel stress en bewerkte voeding.

Voor het intakegesprek ontvang je een vragenlijst die je in moet vullen zodat we tijdens de intake al de oorzaak aan kunnen tonen en van start kunnen gaan met het voorlopige behandelplan. Tijdens het intakegesprek kan ik ook bloed bij je afnemen door een vingerprik voor een energetisch morfologisch bloedonderzoek (EMB bloedtest). Hieruit kunnen we nog veel meer informatie halen om je lichaam weer in balans te brengen.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut?

Heb jij klachten als vermoeidheid? een burn out? buikpijn? eczeem? haaruitval? depressie? niet lekker in je vel zitten? onregelmatige menstruatie? heftige menstruatie? andere vage klachten? of heeft jou baby/kind last van reflux? darmklachten? oorontstekingen? concentratieproblemen? ADHD? woede uitbarstingen? slecht slapen? Maak dan snel een afspraak. Als orthomoleculair therapeut Utrecht heb ik een praktijk in Heesch bij het Gezondheidscentrum. Vind je het vervelend om naar Heesch te komen? Dan is het ook mogelijk een consult online via beeldbellen te laten plaats vinden.

Maak hier meteen online je afspraak

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jouw vragen kunt stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nlĀ 

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X