Waarom zwanger worden niet lukt?

Waarom zwanger worden niet lukt kan vele oorzaken hebben. Heb je (nog) geen regelmatige cyclus? Heb je misschien PCOS of endometriose of veel stress in je lichaam? Allemaal redenen voor je lijf waardoor het niet optimaal functioneert en voor een zwangerschap moet je lichaam in topconditie zijn!

Stress is vaak de grootste boosdoener. We hebben 24/7 stress in ons lichaam denk aan de drukke agenda, druk op het werk maar ook elke keer dat we een suikerrijke maaltijd eten geeft dat stress. Ons lichaam is zo gemaakt dat de zwangerschapshormonen pas als laatste aan de beurt komen want als we stress hebben komen we in de fight or flight modus; Rennen voor die beer! Zwanger worden? dat is niet nodig als we aan het vluchten zijn.Alle energie word uit de organen gehaald en gaat naar de adrenaline. De geslachtshormonen worden dan ook tijdelijk uitgeschakeld. Stress reduceren is dus van groot belang. 

Omdat ik vind dat iedereen die dat wil verdient om mama te zijn wil ik jou graag helpen. Nu gaan veel mensen naar de huisarts die dan doorverwijst naar het ziekenhuis. Daar beginnen ze meteen met hormonen ipv dat ze opzoek gaan naar de oorzaak. Ik wil jullie helpen om daarvoor al het lichaam op een natuurlijke manier in balans te krijgen zodat jullie hopelijk het ziekenhuistraject bespaard blijft. Deze kunstmatige hormonen zorgen weer voor extra stress in het lichaam maar ook in je hoofd omdat de druk vele malen groter word.

Wat kan ik voor jullie doen? Samen met jullie ga ik opzoek naar de oorzaak waarom zwanger worden niet lukt, waardoor is het lichaam uit balans? Door stress reductie en aanpassen van de leefstijl proberen we het lichaam weer in balans te krijgen.

Hieronder heb ik een pakket samen gesteld speciaal voor jou, echter kan je ook een los consult afnemen. Bij tarieven kan je daarvoor de mogelijkheden zien.

Cannot find required Table