intensive traject

Binnen een maand al minder buikpijn

Ik ben super blij met de consulten en begeleiding die ik heb (gehad) bij en door Brigitte. Ongedwongen, duidelijk en open. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dankzij Brigitte weer vertrouwen in mijn lichaam heb gekregen.

Iedere vrouw die het belangrijke vind om zelfverzekerd te zijn, gezond te eten en lekker in haar vel te zitten en het om één of andere reden niet lukt deze drie punten aan te pakken en hier wel in zou willen investeren………………bel Brigitte! – Ilona

This is you…

Elke avond plof je op de bank. Je kinderen liggen op bed en jouw energie is op. Je weet dat je beter kunt sporten of ontspannen maar het enige dat je nu wilt is een Netflixserie kijken en doelloos scrollen op je telefoon.

Je hebt al meerdere dingen geprobeerd om je beter te voelen. Je bent al vaak bij de dokter geweest. De huisarts heeft bloed geprikt maar ze kunnen helemaal niets vinden, en weer word je naar huis gestuurd. Je begint bijna aan jezelf te twijfelen.

Elke maand baal je weer dat je ongesteld bent. Wéér die heftige menstruaties, buikpijn en depressieve gevoelens. Je voelt je lusteloos en hebt weinig energie. Vaste prik dat je een aantal dagen niet functioneert en met een dekentje op de bank ligt. Je voelt je schuldig tegenover je kinderen en je werk leidt er ook onder. Anticonceptie wil je liever niet meer gebruiken omdat je geen extra hormonen meer wilt. Maar wat dan? Graag wil je leren te leven in je Feminine Flow, maar hoe. Is dit het nou?

Je wilt liever geen medicijnen slikken. Het liefst wil je weten waar de klachten vandaan komen en daadkrachtig met de oorzaak aan de slag gaan. 

Vanavond tijdens het eten schoot je helemaal uit je slof. Waarom? Je hebt werkelijk geen idee. Het gebeurt steeds vaker, je lontje wordt steeds korter. De stemmingswisselingen nemen de overhand en je hebt het gevoel helemaal niet meer jezelf te zijn.

Wéér die migraine, heftige menstruaties en buikpijn. Vaste prik dat je een aantal dagen niet functioneert en met een dekentje op de bank ligt of gewoon in bed met je hoofd onder het deken. Je voelt je schuldig tegenover je kinderen, je werk leidt er ook onder. Anticonceptie wil je liever niet meer gebruiken omdat je geen extra hormonen meer wilt. Maar wat dan? Is het voor mij wel mogelijk om hiervan af te komen?

Opgeblazen buik, een paar kilo teveel die er niet af wil. Als je in de spiegel kijkt maakt het je zó onzeker, dit is niet hoe jij eruit wil zien. Je herkent jezelf en je lichaam niet meer.

Wat nou als ik je vertel dat dit allemaal onzin is. 

Yes je leest het goed, onzin! Want, echt, ook jij kan je je gezond en fit voelen. Je heerlijk in je lijf voelen, zonder acné, pcos, pms, migraine, overgewicht of een andere hormonaal gerelateerde klacht. 

We leven nu in een tijd waarin het super belangrijk is om gezond te zijn. Je immuunsysteem krachtig te maken en dit gebeurt automatisch wanneer wij samen aan de slag gaan, wanneer wij jouw levenstijl gaan herschrijven. 

We pakken de oorzaak aan in plaats van alleen je klachten te bestrijden. Samen nemen we je voeding en leefstijl onder de loep en maken jouw persoonlijk plan, zodat je weer bruist van energie om alle ballen hoog te houden. Klinkt dat goed?

Hormoon therapeut orthomoleculair therapeut Brigitte van der Wielen

Als Hormoonexpert en Orthomoleculair therapeut leer ik je wat jou kan helpen weer lekker in je vel te zitten

Als hardwerkende vrouw weet ik als geen ander hoe lastig het is om gezondheid en een druk leven te combineren. Dat zorgt vaak voor vage klachten, waardoor jij niet lekker in je vel zit. Als hormoonexpert en orthomoleculair therapeut help ik je om gezonder te worden en te blijven, ook op drukke dagen. We pakken de oorzaak aan in plaats van alleen je klachten te bestrijden. Samen nemen we je voeding en leefstijl onder de loep en maken jouw persoonlijk plan, zodat je weer bruist van energie om alle ballen hoog te houden. Klinkt dat goed?

Mij hoef je niet te geloven, deze prachtvrouwen wel

Ik voel mij zoveel beter

Al een hele tijd liep ik met vage klachten rond. Ik sportte veel en had het idee dat ik mijn voeding ook wel redelijk onder controle had. Vorig jaar kwam ik via via bij Brigitte terecht en sinds ik met haar het traject ben ingegaan is er veel veranderd. Ik heb een bloedtest laten doen waar ontzettend veel interessante informatie uitkwam. Dat ik reageerde op lactose/koemelk wist ik al uit het verleden. Maar uit deze test kwam ook dat ik hoog scoorde op gluten.. iets wat ik misschien ergens in mijn achterhoofd wel wist maar liever niet wilde weten. Ook was ik erg vermoeid, ik kon mijn bed nooit uit in de ochtend. En dat was ook terug te zien in mijn uitslag, want ik scoorde erg laag op B12. Sinds ik allerlei supplementen slik, voel ik me ook echt een stuk fitter. Daarnaast heb ik opnieuw de voeding opgepakt. En hier leer ik iedere dag nog in. Brigitte begeleidt erg goed! Ze is ontzettend duidelijk en weet van aanpakken. Ze reageert snel en weet heel goed waar ze over praat. Ik ben zo blij dat ik die bloedtest en dit traject ben gestart. Ik raad dit dan ook aan iedere vrouw die ook maar wat vage klachten heeft, neem je gezondheid alsjeblieft serieus en denk niet dat gaat wel weer over. Als je weet hoe je het moet aanpakken, geeft dat zoveel rust.

Marcella

Duidelijke diagnose waar ik mee verder kan

Ik kwam in het ziekenhuis terecht met uitvalsverschijnselen. Het enige wat werd geconstateerd was een te hoog cholesterolgehalte. Zelf dacht ik dat er iets anders aan de hand was, maar werd behandeld met medicatie. Ik ben bij Brigitte terecht gekomen en zij heeft een EMB test afgenomen waaruit bleek dat ik een ernstig tekort had aan vitamine A B1, B12 en vitamine D. Voordat ik in het ziekenhuis terecht kwam had ik al een tijd last van duizeligheid, wazig zien, dubbel zien en kon moeilijk geluid en prikkels verdragen. Na de uitslag van het bloedonderzoek hebben we samen bepaald hoe dit traject aan te pakken. Ik heb van Brigitte uitgebreide voedingsadviezen gekregen, aangevuld met supplementen om mijn tekorten aan te vullen. Ik raad iedereen aan die vage klachten heeft of er maar niet achter komt wat er aan de hand is om samen met Brigitte te starten.  Zo’n uitgebreide programma krijg je nergens anders. Je weet snel waar je issue ligt en met het programma bereik je echt de volgende stappen.  Ik ben Brigitte erg dankbaar voor al haar adviezen en tijd. 

Mathilda

Jouw investering naar een lichaam dat hormonaal in balans is

Hormoon Boost Traject | Gold

In 4 maanden ga jij volledig aan de slag met jezelf. Voor jou geen excuus meer. Je bent er helemaal klaar mee en klaar voor om eindelijk weer lekker in je vel te zitten. Wat heeft jouw lichaam nu nodig? Ik ga het je allemaal leren. We hebben voldoende contact momenten en zo kan jij van dit online programma jouw persoonlijke programma maken.

→ 10 modules
→ Elke maand een  live Q&A | 60 minuten
EMB Bloedtest inclusief persoonlijk plan met 1:1 coachingscall
→ Werkboeken met opdrachten
→ Checklists
→ Weekmenu’s
→ Filmpjes
→ Beweegadvies
→ Weekplanner
→ Dagoverzicht
→ Besloten community
→ één jaar toegang tot het programma

Ik werk alleen maar met ambitieuze vrouwen die écht helemaal klaar zijn met de vermoeidheid, buikpijn, hormonale klachten, overgewicht of elke lichamelijke klacht die je maar kan bedenken en bereid zijn zichzelf nu op 1 te zetten. Voor jou geen excuses meer!

Uitzondering: Vrouwen die zwanger zijn kunnen het programma beter niet volgen tijdens hun zwangerschap. Tijdens de zwangerschap mag je niet ontgiften en/of afvallen wat met dit programma wel kan gebeuren. Daarnaast is dit programma wellicht ook niet geschikt voor jou als je een ernstige ziekte hebt. Wil je daarvoor een check doen mag je mij altijd een berichtje sturen.

Wat ga je allemaal leren..

$

Stress & Ontspanning

Wat is stress, hoe herken je stress en wat doet stress. Nu je weet wat stress met je lichaam doet is het héél belangrijk om te leren ontspannen.

$

Wat is gezonde voeding?

Naast stress is voeding onwijs belangrijk. In deze module leer ik je alles over wat gezonde voeding is

$

Hormonen

We duiken hier dieper in je klachten en gaan kijken waar het verband met hormonen ligt. 

$

Laaggradige ontstekingen

Heel veel mensen hebben laaggradige ontstekingen en dat zuigt zoveel energie, tijd om te zorgen dat jouw darmen optimaal functioneren

$

Lever

Je bent nu super goed bezig om je lichaam te herstellen, maar als de afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden blijf je klachten houden! Tijd om aan de slag te gaan met de lever

$

Menstruatiecyclus

Complete uitleg van de menstruatiecyclus, hoe is jouw cyclus en hoe moet deze zijn? Je leert het in deze module!

$

En hoe nu verder?

En dan zit het er bijna op, hoe ga je om met tegenslagen? Wat doe je als je een feestje hebt? Ik leg het je in deze module uit

Health boost programma

               Na dit programma

Weet jij exact hoe jij ervoor kan zorgen dat je lekker in je vel zit

Heb je handvaten hoe je voor veranderingen kunt zorgen

Ben je in staat ‘nee’ te zeggen en luister je beter naar je eigen lichaam

Ga jij maaltijden voor jezelf samenstellen die ‘hormoonproof’ zijn

Weet jij hoe je aan die hormonale klachten bent gekomen en kan je nu ook aan de slag om er vanaf te komen

Weet jij wat je moet doen om meer energie te krijgen

Lukt het je om af te vallen

Hormonen bepalen alles. Dankzij de wetenschap en onderzoeken blijkt dit keer op keer. 
Hormonen zijn de informatie doorgevers van je lichaam. Hoe jij je voelt, jouw gedrag en jouw uiterlijk. ALLES wordt bepaald door je hormonen.

Wat kan je verwachten in dit online programma:

review

Online Academy met elke week een nieuwe module, inspirerende video’s en reflecterende opdrachten. Inclusief checklisten om jezelf nieuwe gewoontes aan te leren en inzichten te krijgen in je eigen manual. Je leert wat je ideale dagplanning, weekplanning en voedingsschema is. Voorzien van handige boodschappenlijstjes en cheatsheets.Elke module eindigt met een opdracht. Deze opdracht gaat over de informatie die is besproken tijdens de module. Meteen toepassen wat je net geleerd hebt 🙂

Via mijn eigen app ontvang je elke week gemakkelijke en lekkere menu’s die persoonlijk op jou afgestemd zijn

We hebben gedurende het traject maandelijkse een Q&A van 60 minuten, waarbij je mij de hemd van het lijf kunt vragen. 

Je krijgt een EMB bloedtest met een persoonlijk plan welke we bespreken tijdens onze 1:1 coachingsessie.

Je krijgt toegang tot mijn besloten online community in Huddle. Elke maandag beantwoord ik alle vragen in de community en ik coach je hiermee naar de beste versie van jezelf. Hier kan je ook connecten met andere vrouwen met allemaal hetzelfde doel als jij –> lekker in je vel zitten.

Prachtig online programma om jezelf bewust te maken hoe jou lichaam werkt. Deze kennis kun je stap voor stap toepassen voor een gezondere en fittere leefstijl. Het heeft mij heel veel gebracht!! Ik voel mij energieker, kan beter met stress omgaan en vooral zorgen voor meer rust in mij en om mij heen.

Nadine

Toen ik bij Brigitte aanklopte voelde ik me ‘wel oké’, maar ik had het idee dat het beter kon. Bovendien was ik benieuwd of anders eten zou kunnen helpen bij mijn angstklachten. Na een EMB-bloedtest ging ik aan de slag met het Heath Boost Programma om mijn nieuwe eetpatroon in de praktijk te brengen. En dat is gelukt! Het programma was een goede stok achter de deur om het vol te houden en het was fijn dat ik met vragen bij Brigitte terecht kon. Al snel merkte ik resultaat. Ik heb meer energie, voel me blijer en heb veel minder last van angstklachten. Het is echt een wereld van verschil.

Kim

Waar ik bij andere programma’s afhaakte omdat of 1. de gedeelde kennis vrij algemeen en oppervlakkig was of 2. de kennis niet in Jip & Janneke taal werd gedeeld, is het Brigitte gelukt om ontzettend waardevolle informatie en tips op een laagdrempelige manier te delen, waardoor ik er echt concreet mee aan de slag kon gaan. Naar mijn mening is Brigitte een autoriteit binnen haar vakgebied, maar juist doordat ze zich niet autoritair gedraagt, durf je vragen te stellen en zo je doel te behalen.

Yannicke

Het programma van Brigitte is een algemeen programma, maar voelt heel persoonlijk. Je leest (en hoort en ziet) veel informatie over allerlei super interessante onderwerpen waar je goed induikt. De opdrachten zorgen ervoor dat je ook echt aan de slag gaat en inzichten krijgt in wat je nu doet en hoe je dat kunt verbeteren. Brigitte legt alles duidelijk uit. De vormgeving van de opdrachten is heel prettig en het is superfijn om met andere mensen hetzelfde programma te volgen en onderling contact te hebben. Ook geeft Brigitte altijd snel antwoord op je vragen, heel fijn 🙂

Diana

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten met het programma?

Je kan direct van start gaan!

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt een jaar lang toegang tot het programma. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module en na 10 weken heb je toegang tot het hele health boost programma. Je kunt daarmee het programma in je eigen tijd volgen én je behoud toegang tot alle nieuwe content die toegevoegd gaat worden.

Hoeveel tijd kost het programma?

Gemiddeld ben je een uur per week bezig om de content te lezen of te kijken en de opdrachten te maken. Veel opdrachten zijn meteen in de praktijk toe te passen en kosten ze geen extra tijd.

Ik heb geen tijd

Hoe belangrijk is het voor jou om je hormonen in balans te krijgen? Meer energie te hebben of van je buikpijn af te komen? Alle nieuwe dingen kosten in het begin extra tijd. Maar doordat je meer energie gaat krijgen, gaat het je ook tijd opleveren.
Maak prioriteit van je gezondheid en besteed de tijd die je nu verbruikt aan netflix of instagram aan dit online programma.

Ik gebruik medicatie kan ik dan mee doen?

Jazeker! In het health boost programma gaan we jouw gezondheid optimaliseren en dat is komt altijd ten goede voor jouw klachten en. medicatie. Wel moet je met bepaalde medicatie opletten met supplementen. Hierover kan je contact opnemen met Brigitte dan kijkt ze persoonlijk met je mee wat je wel en niet kunt gebruiken.

Wat als ik niet tevreden ben?

Gelukkig heb ik nog nooit een negatieve reactie ontvangen op mijn programma. Daarom durf ik een niet goed geld terug garantie te bieden. Heb jij binnen 14 dagen het gevoel dat dit programma niet bij jou past. Stuur een mail naar contact@brigittevanderwielen.nl en dan zorgen wij dat jij jouw geld terug ontvangt.

Ik weet hoe lastig het is om in je gezondheid te investeren. Te duur, geen tijd of ik heb al zoveel geprobeerd waarom zou dit me wel helpen?
Als jij graag van jouw klachten af wilt zal je er iets voor moeten doen. Vanzelf zullen ze nooit weg gaan. Met dit programma investeer jij in jouw gezondheid en als jij dit programma volgt durf ik jou te garanderen dat je er altijd resultaat mee bereikt.

Niet twijfelen maar doen ❤

Health Boost Programma