fbpx

Wat zijn mijn prijzen?

 

Heb je alles al geprobeerd en weetje niet meer wat je zelf kunt doen om je hormonen in balans te krijgen en van die klachten af te komen? Laat mij je helpen! Je kan kiezen voor een mini traject het hormoon boost traject waarin we de EMB Bloedtest afnemen tijdens het intakegesprek, ik een persoonlijk plan voor je maak en we na een maand even contact hebben om te kijken hoe het gaat en of we bij moeten schaven. Voor dit traject moet je zelf genoeg discipline hebben om aan de slag te gaan. Het in zelfstandig traject met mijn advies.

Heb je liever échte hulp waarin je vier maanden lang ondersteund wordt om het maximale uit je traject te halen? Dan kan ik je aanraden om mijn Hormoon intensive traject te volgen. In die vier maanden gaan we intensief samen aan de slag om jouw weer vol energie en in balans te brengen. We starten met een intakegeprek waarin we ook de EMB Bloedtest afnemen. Vervolgens bespreken we die samen met het persoonlijke plan zodat je de start hebt voor de komende vier maanden. Daarna hebben we elke 3 weken een call waarin we kijken hoe je ervoor staat. Moeten we iets aanpassen? Waar loop je tegenaan? We kunnen het allemaal bespreken.
Tussendoor mag je altijd contact met me opnemen, komt er maandelijks een expert een masterclass geven over een ander gebied (denk aan breath work, hypnose, healing) om zo het plaatje compleet te maken. Het draait namelijk niet alleen om voeding en supplementen maar ook je gedachten, stressfactoren en eventuele trauma’s belemmeren het proces.
Met dit traject niet meer!

Ik vind het superleuk als je langs komt in mijn praktijk in Uden (Noord-Brabant) maar zie je een ritje naar Uden niet zitten dan kunnen we ook alles online doen. Dit is geen belemmering voor het traject. Ik stuur de EMB Bloedtest dan naar je toe zodat je deze via een vingerprik bij jezelf kunt afnemen of bij een prikpost in de buurt kunt laten uitvoeren.SSL

SSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domainsEMB Bloedtest

€ 350,00


Uitgebreide online intake 

Bespreken van de EMB Bloedtest met persoonlijk plan  | 

Op maat gemaakt plan adhv jouw persoonlijk verhaal en de EMB bloedtest 

Persoonlijk suppletieadvies

1x toegang tot de live Q&A om je vragen te stellen


 


De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraarIntakegesprek

€ 125,00


Uitgebreide intake online of fysiek in de praktijk 

 Afname mogelijk EMB Bloedtest 

Samen achterhalen we de oorzaak van jouw klachten   

Persoonlijk advies op het gebied van voeding / leefstijl / suppletie 


De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar

  • Wanneer je niet op een afspraak kunt verschijnen dien je dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven via de mail of telefoon, anders ben ik genoodzaakt een consult in rekening te brengen
 
 
 
 
Wat mijn cliënten zeggen

Top!

Het traject dat ik met Brigitte gestart ben heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Naast het feit dat ik een chronische aandoening heb, voelde ik mij ook niet fit. Brigitte heeft mij inzicht gegeven in het feit dat ik voortdurend over mijn grenzen ging, en dat dit ook mijn chronische beperking niet ten goede kwam. Ik heb geleerd stil te staan bij de fase waar ik nu door heen moet, en meer mijn rustmomenten te pakken. Verder hebben we mijn voedingspatroon aangepast en heb ik adviezen gekregen om te zorgen dat ik minder gestresst zou zijn. Brigitte is gedurende het hele coachingstraject heel erg betrokken geweest. Brigitte is zeer professioneel, betrokken en heeft veel tijd en energie gestopt in mijn coachingstraject, daarnaast heeft Brigitte zich verdiept in mijn chronische aandoening en oplossingen gezocht en tips gegeven om hierbij zo gezond en fit mogelijk te blijven. Brigitte is steeds mee blijven denken, ik ben haar daar erg dankbaar voor.
- Heesch

Ik wist niet dat ik weer zo fit kon zijn!

Ik zit nog midden in het traject maar ik heb al ontzettend veel geleerd over voeding en wat de effecten zijn op je lijf. Ik dacht altijd dat ik al redelijk gezond leefde en dat de dingen die ik voelde er gewoon bij hoorde. Iedere jonge moeder is toch moe? En mijn buikpijn die merkte ik niet eens meer op.. Nu, na twee maanden, weet ik dat het echt beter kan. Ik voel mezelf zo veel fitter al en ik ben nog niet eens klaar. Brigitte staat altijd klaar voor vragen waardoor het echt goed toe te passen is, ook in het drukke leven van een werkende jonge moeder. Ik zou dit traject zeker aanraden !
- Bavel

Topper! Ze doet haar werk met hart en ziel!

Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat Brigitte met zo ontzettend veel passie en plezier haar werk doet. Je voelt aan alles dat ze je verder wilt helpen, haar kennis wilt delen en (ook niet onbelangrijk) zichzelf wilt blijven ontwikkelen om haar werk nog beter te doen.
- Heesch

Heel veel waardevolle informatie!

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!
- Scharsterbrug

Vier dagen vol eyeopeners

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!
- Tilburg

Prettig, leerzaam en enthousiast

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!
- Waspik

Wat een kennis!!

De titel zegt het al. Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!
- Breda

Geweldig

Aangezien ik al een emb bloedtest heb gedaan en volgende week de uitslag krijg, ben ik me na deze masterclass al heel bewust van een aantal tekorten die ik me tot nu toe niet echt heb gerealiseerd. Hele goede en duidelijke uitleg.
- Opijnen

Heel professioneel

Elke masterclass was heel interessant en goed uitgelegd. Brigitte weet heel veel van het onderwerp af. Het hele programma vond ik ook heel professioneel opgezet.
- Alcalá de Henares

Super leuk, leerzaam en een mooi product!

Heb de cursus als fijn ervaren, ik vond het leuk en leerzaam, goed te volgen en te begrijpen! Alles werd duidelijk verteld. Ook het product vond ik erg mooi en was ook duidelijk wat bereft de mails enz. Brigitte vind ik erg toegankelijk en meedenkend! Super fijn!
- Zaltbommel

Helder, deskundig, cliëntgericht

De afgelopen dagen heb ik de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd. Brigitte is helder in haar uitleg, de video's zijn goed te volgen, prettig stem en ze straalt rust uit. Leuke opdrachten waarbij ze íedereen feedback geeft! Oprechte interesse en betrokkenheid. Leuke training, een aanrader!
- Harderwijk

Inzichten en handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan

Door de opbouw van de training (per dag een onderwerp) kreeg ik stapsgewijs inzicht in welke factoren een rol spelen bij de klachten ik ervaar. En zonder dat het meteen een informatie-overload is. Ik kon iedere dag de informatie laten bezinken en nadenken over hoe ik het geleerde kon toepassen in mijn dagelijkse praktijk door kleine aanpassingen te gaan maken.
- Nijmegen

Interessant

Veel opgestoken. Niet alle informatie rust op mij persoonlijk maar kom wel goed vooruit!
- Oosterhout

Heel blij dat ik gestart ben met het traject !

Ik ben nu ongeveer 2 maanden onder behandeling bij Brigitte en ik ben er heel tevreden over. Ik heb jarenlang gehoord gekregen van doktoren dat er niks te vinden was ondanks dat ik zelf voelde dat er dingen in mijn lichaam niet goed werkte, maar ik voel mij nu binnen 2 maanden al een stuk beter en het blijft vooruit gaan. Ook al ben ik nog lang niet op het punt waar ik wil zijn. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik mij nog veel beter zal gaan voelen. Brigitte heeft heel veel kennis over gezondheid, en denkt goed mee over verschillende opties en ik voel mij gehoord bij haar. Ik beveel haar dus zeker aan bij andere vrouwen ( die onverklaarbare klachten hebben,vermoeidheid zijn ,hormoonklachten etc)
- Breda
23 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Het intakegesprek

Vooraf aan dit gesprek stuur ik je een online vragenlijst die je in moet vullen. Tijdens ons gesprek gaan we dit formulier bespreken en kunnen we concreet en snel aan de slag om opzoek te gaan naar de oorzaak van jouw klachten. We nemen tijdens het consult de EMB Bloedtest af als je deze graag wilt en aan het eind van ons consult ga je naar huis met tips en adviezen om aan de slag te gaan met je gezondheid. Na ongeveer 3-4 weken hebben we weer een afspraak en bespreken we de EMB bloedtest als je hiervoor gekozen had. 

Het is bij mij mogelijk om online af te spreken voor de consulten of dat je langs komt bij mij in de praktijk. 

Waarom een EMB Bloedtest?

Een EMB (Energetische Morfologische Bloedtest) is een bloedtest met een holistische benadering. Als je veel vage klachten hebt, zoals bijvoorbeeld darmklachten, hormonale klachten, psychische klachten, stress of vermoeidheid kan deze test veel duidelijkheid brengen. Naast het traditionele bloedonderzoek wordt je bloed onder de microscoop bekeken en ook nog energetisch. Dit is een groot verschil met de regulieren bloedonderzoeken. Het kan dus voorkomen dat bij de arts niets uit het bloed is gekomen en dat bij deze bloedtest wel resultaten tevoorschijn komen. Denk bijvoorbeeld aan teveel stress, een B12 tekort, schimmels of parasieten in je darmen of intoleranties. Om aan de slag te kunnen met jouw klachten is het belangrijk dat we de oorzaak van de klachten achterhalen. Dat is met deze test heel goed te zien.