fbpx

Wat zijn mijn prijzen?

 

Heb je alles al geprobeerd en weetje niet meer wat je zelf kunt doen om meer energie te krijgen en van die klachten af te komen? Laat mij je helpen! Je kan kiezen voor een DIY traject. Je komt bij mij tijdens ons eerste consult bespreken we waar jij tegenaan loopt en nemen we de EMB Bloedtest af. Als de uitslag binnen bespreken we de uitslag en welke stappen je nu kunt ondernemen. Daarmee ga je dan zelf aan de slag.

Het traject is ideaal als je graag samen aan de slag wilt met je klachten en daarin ook gecoacht wil worden om weer lekker in je vel te zitten. Daarnaast leer ik je dan ook hoe je aan je lichaam kunt werken, wat het belang daarvan is en kan je na die 4 maanden zelf de kennis toepassen in de rest van je leven.

De start is hetzelfde als het DIY traject alleen gaan we tijdens het traject écht samen aan de slag. Hoe komt het dat je zo weinig energie hebt? Waar komen je klachten vandaan? Waarom zijn bepaalde voedingsmiddelen of leefstijl beter voor je? Stap voor stap gaan we samen aan de slag om de nieuwe leefstijl helemaal te integreren zodat je meer energie hebt, je klachten verdwijnen maar ook een super goede basis hebt om zelf verder te gaan.

Het kindertraject is speciaal voor jou als je graag je kind wil helpen. Heeft jou kind klachten en wil jij zorgen dat je kind geen pijn meer heeft of beter in zijn/haar vel gaat zitten? Tijdens dit traject gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten en gaan we stap voor stap deze aanpakken. Waar kunnen we winst behalen in de voeding of in de beweging? Maar hoe kan je kind beter gaan eten? Ik geef je allemaal tips en adviezen om hiermee aan de slag te gaan. Let op: In het kindtraject zit niet standaard de EMB Bloedtest.SSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

             

EMB Bloedtest 

 

€ 199,00


Zelfstandig afnemen van de EMB Bloedtest 

Bespreken van de EMB Bloedtest online | 30 min

Uitleg van de EMB Bloedtest op papier 

Basisrichtlijnen voeding

Basisrichtlijnen ontspanning

Persoonlijk suppletieadvies

Wil je toch extra hulp? Dat kan! Kies voor een extra consult

Aktie!Health boost formule

EMB Bloedtest + advies


€ 299,00


Uitgebreide intake waarin we de klachten en de oorzaak achterhalen

Eerste adviesplan om al aan te slag te gaan met de klachten

Vervolgconsult waarin we de uitslag van de bloedtest bespreken

Persoonlijk voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

Nu is het jou beurt! Adhv al mijn adviezen ga je aan de slag om je klachten te laten verdwijnen

10% korting op supplementen

             

    Health boost programma 

  12 weken online programma

€ 324,00


11 modules 

Elke 2-weken een live  Q&A

Checklisten / Templates / Opdrachten

Weekmenu's en recepten

Filmpjes

Besloten facebookgroep

6 maanden  toegang tot het programma

  • Wanneer je niet op een afspraak kunt verschijnen dien je dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven via de mail of telefoon, anders ben ik genoodzaakt een consult in rekening te brengen
 
 
 
 
Wat mijn cliënten zeggen

Top!

Het traject dat ik met Brigitte gestart ben heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Naast het feit dat ik een chronische aandoening heb, voelde ik mij ook niet fit. Brigitte heeft mij inzicht gegeven in het feit dat ik voortdurend over mijn grenzen ging, en dat dit ook mijn chronische beperking niet ten goede kwam. Ik heb geleerd stil te staan bij de fase waar ik nu door heen moet, en meer mijn rustmomenten te pakken. Verder hebben we mijn voedingspatroon aangepast en heb ik adviezen gekregen om te zorgen dat ik minder gestresst zou zijn. Brigitte is gedurende het hele coachingstraject heel erg betrokken geweest. Brigitte is zeer professioneel, betrokken en heeft veel tijd en energie gestopt in mijn coachingstraject, daarnaast heeft Brigitte zich verdiept in mijn chronische aandoening en oplossingen gezocht en tips gegeven om hierbij zo gezond en fit mogelijk te blijven. Brigitte is steeds mee blijven denken, ik ben haar daar erg dankbaar voor.
- Heesch

Ik wist niet dat ik weer zo fit kon zijn!

Ik zit nog midden in het traject maar ik heb al ontzettend veel geleerd over voeding en wat de effecten zijn op je lijf. Ik dacht altijd dat ik al redelijk gezond leefde en dat de dingen die ik voelde er gewoon bij hoorde. Iedere jonge moeder is toch moe? En mijn buikpijn die merkte ik niet eens meer op.. Nu, na twee maanden, weet ik dat het echt beter kan. Ik voel mezelf zo veel fitter al en ik ben nog niet eens klaar. Brigitte staat altijd klaar voor vragen waardoor het echt goed toe te passen is, ook in het drukke leven van een werkende jonge moeder. Ik zou dit traject zeker aanraden !
- Bavel

Topper! Ze doet haar werk met hart en ziel!

Ik vind het ontzettend leuk om te zien dat Brigitte met zo ontzettend veel passie en plezier haar werk doet. Je voelt aan alles dat ze je verder wilt helpen, haar kennis wilt delen en (ook niet onbelangrijk) zichzelf wilt blijven ontwikkelen om haar werk nog beter te doen.
- Heesch

Heel veel waardevolle informatie!

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!
- Scharsterbrug

Vier dagen vol eyeopeners

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!
- Tilburg

Prettig, leerzaam en enthousiast

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!
- Waspik

Wat een kennis!!

De titel zegt het al. Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus 'Kickstart jouw lichaam' een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!
- Breda

Geweldig

Aangezien ik al een emb bloedtest heb gedaan en volgende week de uitslag krijg, ben ik me na deze masterclass al heel bewust van een aantal tekorten die ik me tot nu toe niet echt heb gerealiseerd. Hele goede en duidelijke uitleg.
- Opijnen

Heel professioneel

Elke masterclass was heel interessant en goed uitgelegd. Brigitte weet heel veel van het onderwerp af. Het hele programma vond ik ook heel professioneel opgezet.
- Alcalá de Henares

Super leuk, leerzaam en een mooi product!

Heb de cursus als fijn ervaren, ik vond het leuk en leerzaam, goed te volgen en te begrijpen! Alles werd duidelijk verteld. Ook het product vond ik erg mooi en was ook duidelijk wat bereft de mails enz. Brigitte vind ik erg toegankelijk en meedenkend! Super fijn!
- Zaltbommel

Helder, deskundig, cliëntgericht

De afgelopen dagen heb ik de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd. Brigitte is helder in haar uitleg, de video's zijn goed te volgen, prettig stem en ze straalt rust uit. Leuke opdrachten waarbij ze íedereen feedback geeft! Oprechte interesse en betrokkenheid. Leuke training, een aanrader!
- Harderwijk

Inzichten en handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan

Door de opbouw van de training (per dag een onderwerp) kreeg ik stapsgewijs inzicht in welke factoren een rol spelen bij de klachten ik ervaar. En zonder dat het meteen een informatie-overload is. Ik kon iedere dag de informatie laten bezinken en nadenken over hoe ik het geleerde kon toepassen in mijn dagelijkse praktijk door kleine aanpassingen te gaan maken.
- Nijmegen

Interessant

Veel opgestoken. Niet alle informatie rust op mij persoonlijk maar kom wel goed vooruit!
- Oosterhout

Heel blij dat ik gestart ben met het traject !

Ik ben nu ongeveer 2 maanden onder behandeling bij Brigitte en ik ben er heel tevreden over. Ik heb jarenlang gehoord gekregen van doktoren dat er niks te vinden was ondanks dat ik zelf voelde dat er dingen in mijn lichaam niet goed werkte, maar ik voel mij nu binnen 2 maanden al een stuk beter en het blijft vooruit gaan. Ook al ben ik nog lang niet op het punt waar ik wil zijn. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik mij nog veel beter zal gaan voelen. Brigitte heeft heel veel kennis over gezondheid, en denkt goed mee over verschillende opties en ik voel mij gehoord bij haar. Ik beveel haar dus zeker aan bij andere vrouwen ( die onverklaarbare klachten hebben,vermoeidheid zijn ,hormoonklachten etc)
- Breda

Uitstekende ervaring

Na zo'n beetje alles te hebben geprobeerd qua gezondheid kwam ik bij Brigitte uit. Ik kan dit iedereen aanraden zeker als je wat 'vage' klachten/ongemakken hebt. Ikzelf heb een autoimmune ziekte met nogal wat bijkomende klachten. Ik heb nu samen met Brigitte een plan van aanpak met daarbij de benodigde vitamines die ik tekort kwam. Mijn beste uitkomst tot nu is dat mijn jeuk echt zo goed als weg is en dat is een geweldig resultaat al! Super bedankt Brigitte.
- Veghel
22 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Het traject

Het traject is geheel afhankelijk van de gekozen optie maar altijd starten we met een intakegesprek. Vooraf aan dit gesprek stuur ik je een online vragenlijst die je in moet vullen. Tijdens ons eerste gesprek gaan we dit formulier bespreken en hebben we het uitgebreid over je klachten en wat ik voor je kan doen. We nemen tijdens het consult de EMB Bloedtest af  en aan het eind van onze eerste consult ga je naar huis met de eerste tips en adviezen om hiermee aan de slag te gaan. Na ongeveer 3-4 weken hebben we weer een afspraak en bespreken we de bloedtest en hoe de afgelopen weken zijn gegaan. De basis voor de verandering is gelegd en met de uitslag van de EMB Bloedtest kan ik een specifieker adviesplan voor je opstellen. Al je vragen kan je op mij afvuren en daarna ga je weer aan de slag met het nieuwe plan. Dit traject doen we samen. Ik begeleid je tijdens het hele traject dus als je vragen hebt kan je, correctie MOET je me dit laten weten zodat ik je daarbij kan helpen.

Het is bij mij mogelijk om online af te spreken voor de consulten of dat je langs komt bij mij in de praktijk. 

Waarom een EMB Bloedtest?

Een EMB (Energetische Morfologische Bloedtest) is een bloedtest met een holistische benadering. Als je veel vage klachten hebt, zoals bijvoorbeeld darmklachten, hormonale klachten, psychische klachten, stress of vermoeidheid kan deze test veel duidelijkheid brengen. Naast het traditionele bloedonderzoek wordt je bloed onder de microscoop bekeken en ook nog energetisch. Dit is een groot verschil met de regulieren bloedonderzoeken. Het kan dus voorkomen dat bij de arts niets uit het bloed is gekomen en dat bij deze bloedtest wel resultaten tevoorschijn komen. Denk bijvoorbeeld een B12 tekort, schimmels of parasieten in je darmen of intoleranties. Om aan de slag te kunnen met jouw klachten is het belangrijk dat we de oorzaak van de klachten achterhalen. Dat is met deze test heel goed te zien.

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X