Wat zijn mijn prijzen?

 

Heb je alles al geprobeerd en weetje niet meer wat je zelf kunt doen om meer energie te krijgen en van die klachten af te komen? Laat mij je helpen! Je kan kiezen voor een DIY traject. Je komt bij mij tijdens ons eerste consult bespreken we waar jij tegenaan loopt en nemen we de EMB Bloedtest af. Als de uitslag binnen bespreken we de uitslag en welke stappen je nu kunt ondernemen. Daarmee ga je dan zelf aan de slag.

Het traject is ideaal als je graag samen aan de slag wilt met je klachten en daarin ook gecoacht wil worden om weer lekker in je vel te zitten. De start is hetzelfde als het DIY traject alleen gaan we tijdens het traject echt samen aan de slag. Hoe komt het dat je zo weinig energie hebt? Waar komen je klachten vandaan? Waarom zijn bepaalde voedingsmiddelen of leefstijl beter voor je? Stap voor stap gaan we samen aan de slag om de nieuwe leefstijl helemaal te integreren zodat je meer energie hebt, je klachten verdwijnen maar ook een super goede basis hebt om zelf verder te gaan.

Het kindertraject is speciaal voor jou als je graag je kind wil helpen. Heeft jou kind klachten en wil jij zorgen dat je kind geen pijn meer heeft of beter in zijn/haar vel gaat zitten? Tijdens dit traject gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten en gaan we stap voor stap deze aanpakken. Waar kunnen we winst behalen in de voeding of in de beweging? Maar hoe kan je kind beter gaan eten? Ik geef je allemaal tips en adviezen om hiermee aan de slag te gaan.SSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains


Herstel je lichaam

EMB Bloedtest + advies


€ 289,00


Uitgebreide intake waarin we de klachten en de oorzaak achterhalen van je kind

Eerste adviesplan om al aan te slag te gaan met de klachten

Vervolgconsult waarin we de uitslag van de bloedtest bespreken

Persoonlijk voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

Nu is het jou beurt! Adhv al mijn adviezen ga je aan de slag om je klachten te laten verdwijnen

15% korting op supplementen

Wil je toch extra hulp? Dat kan! een los vervolgconsult kost € 85,00 


             

Herstel je lichaam 

  4-maanden  coaching traject

€ 597,00


Uitgebreide intake waarin we de klachten en de oorzaak achterhalen

Eerste adviesplan om al aan te slag te gaan met de klachten

Vervolgconsult waarin we de uitslag van de bloedtest bespreken

Persoonlijk voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

Persoonlijke voedingsmenu's; ik stel samen met jou menu's samen zodat jij weet wat je het beste kan eten

3x maandelijks consult face to face of online om te kijken hoe het met je gaat; waar kunnen we nog bijschaven zodat het bij jou past

4 maanden coaching; je mag mij al je vragen stellen zodat we samen er voor kunnen zorgen dat jou klachten verdwijnen

15% korting op supplementen

Meest gekozen!


Kind traject


€ 189,00


Uitgebreide intake waarin we de klachten en de oorzaak achterhalen van je kind

2 vervolgconsulten; Hoe gaat het en hoe gaan we nu verder

Persoonlijk voedingsplan om je kind beter/gezonder te laten eten

Persoonlijk beweegplan om je kind beter/meer te laten bewegen als dat nodig is

Persoonlijk voedingsadvies / leefstijlplan & suppletieadvies

3 maanden online begeleiding voor als je vragen hebt

€ 40,00 korting op de EMB bloedtest

15% korting op supplementen

Dit pakket is niet voor reflux & krampjes 
Dan  is een los consult genoeg

  • Wanneer je niet op een afspraak kunt verschijnen dien je dit minimaal 24 uur van tevoren door te geven via de mail of telefoon, anders ben ik genoodzaakt een consult in rekening te brengen
  • Betalen in termijnen is mogelijk bij het herstel traject
 
 
 
 
Wat mijn cliënten zeggen

Zo blij dat ik bij Brigitte terecht ben gekomen!

Via Instagram kwam ik in contact met Brigitte. Zij geeft daar al ontzettend veel goede tips en tricks en ik herkende me in heel veel dingen. Zij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden en wantrouwen weg te nemen (de zorg heeft me veel geld gekost de afgelopen jaren). Brigitte is ontzettend professioneel, behulpzaam, vriendelijk en ze neemt echt de tijd voor je. Onze gesprekken gingen via Zoom en die heb ik als heel fijn ervaren. Brigitte weet ontzettend veel over de werking van het lichaam en neemt echt de tijd om alles uit te leggen. Ook nadat ik de EMB bloedtest had gedaan beantwoorde ze alle vragen heel open, professioneel en kundig. Hieruit kwamen toch een hoop dingen waar ik mee aan de slag kan. Ik kreeg een heel uitgebreid plan van aanpak met daarin alle stappen die goed zijn voor me om te zetten op het gebied van voeding, supplementen en levensstijl. Ook gaf ze me veel passende tips voor meer rust, ontspanning en energie opladen. Brigitte blijft ook tussendoor enorm betrokken. Ik heb het gevoel nu echt weer vooruit te kunnen. Ik merk nu al bijvoorbeeld enorme vooruitgang in slapen en overprikkeling. Ik raad iedereen met (vage) klachten aan om naar Brigitte te gaan, terugkerende klachten zijn niet normaal en hoef je geen genoegen mee te nemen. Ik weet zeker dat Brigitte je kan helpen!
- Wijk en Aalburg

Zeker de moeite waard om een consult te boeken.

Brigitte neemt de tijd en met de vragenlijsten die je van tevoren in moet vullen, kan ze direct tijdens je intake al aan de slag met advies. Ik kamp met oestrogeen dominantie en teveel stress hormonen wat voor veel klachten zorgt. Brigitte heeft advies gegeven voor supplementen en ook voor de voeding. Nu twee weken later merk ik al verschil in hoe ik me voel. Ik slaap beter, word fitter wakker en heb ook minder honger overdag door het aanpassen van mijn voeding. Ik beveel Brigitte absoluut van harte aan!
- Den Haag

Duidelijke diagnose waar ik verder mee kan

In februari dit jaar kwam ik in het ziekenhuis terecht met uitvals verschijselen en de verdenking dat ik een tia had gehad. Het enige wat werd geconstateerd was een te hoog cholesterolgehalte. Zelf dacht ik dat er iets anders aan de hand was, maar werd behandeld met bloedverdunners en statines om mijn cholesterol omlaag te krijgen. Ik ben bij Brigitte terecht gekomen en zij heeft een EMB test afgenomen waaruit bleek dat ik een ernstig tekort had aan vitamine A B1, B12 en vitamine D Voordat ik in het ziekenhuis terecht kwam had ik al een tijd last van duizeligheid, wazig zien, dubbel zien en kon moeilijk geluid en prikkels verdragen. Na de uitslag van het bloedonderzoek wist ik zeker dat ik geen tia had gehad en ik heb van Brigitte uitgebreide voedings adviezen gekregen, aangevuld met supplementen om mijn tekorten aan te vullen. Ik voelde na een paar weken al een verbetering, maar ik ben qua energie nog niet de oude. Daar is het natuurlijk ook nog te vroeg voor, alle tekorten zijn nog niet aangevuld na 5 weken. Dus ik hou vol en ben overtuigt van een goed herstel. Ik raad iedereen die vage klachten heeft of er regulier niet achter komt wat er aan de hand is aan om eens bij Brigitte langs te gaan voor gesprek, advies en zonodig een bloedtest. Zo'n uitgebreide bloedtest krijg je bij de reguliere artsen niet voor elkaar. Je weet meteen waar de kneep zit en er kan met juiste voeding aangevuld met supplementen veel bereikt worden. Ik ben haar erg dankbaar voor het hartelijk onvangen, advies en gesprekken.
- Kesteren

Ik voel mij zoveel beter!

Al een hele tijd liep ik met vage klachten rond. Ik sportte veel en had het idee dat ik mijn voeding ook wel redelijk onder controle had. Vorig jaar kwam ik via via bij Brigitte terecht en sinds ik met haar het traject ben ingegaan is er veel veranderd. Ik heb een bloedtest laten doen waar ontzettend veel interessante informatie uitkwam. Dat ik reageerde op lactose/koemelk wist ik al uit het verleden. Maar uit deze test kwam ook dat ik hoog scoorde op gluten.. iets wat ik misschien ergens in mijn achterhoofd wel wist maar liever niet wilde weten. Ook was ik erg vermoeid, ik kon mijn bed nooit uit in de ochtend. En dat was ook terug te zien in mijn uitslag, want ik scoorde erg laag op B12. Sinds ik allerlei supplementen slik, voel ik me ook echt een stuk fitter. Daarnaast heb ik opnieuw de voeding opgepakt. En hier leer ik iedere dag nog in. Brigitte begeleid erg goed! Is duidelijk en weet van aanpakken. Ze reageert snel en weet heel goed waar ze over praat. Ik ben zo blij dat ik die bloedtest en dit traject ben gestart. Ik raad dit dan ook aan iedere vrouw die ook maar wat vage klachten heeft, neem je gezondheid alsjeblieft serieus en denk niet dat gaat wel weer over. Als je weet hoe je het moet aanpakken, geeft dat zoveel rust.
- 's-Hertogenbosch

Dankbaar!

Ik ben ontzettend dankbaar dat Brigitte mij heeft geholpen het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen. Iedere vrouw die het belangrijke vind om zelfverzekerd te zijn, gezond te eten en lekker in haar vel te zitten en het om één of andere reden niet lukt deze drie punten aan te pakken en hier wel in zou willen investeren..................bel Brigitte!
- Schoonebeek

Goed geholpen

Mijn zoon had veel last van darmkrampjes en reflux. Hierdoor huilde hij veel en wilde hij niet in zijn bedje slapen. Na een consult van Brigitte hebben we een paar fijne tips gekregen om hem hierbij te helpen. Zijn reflux is nu bijna weg en zijn krampjes zijn veel minder geworden. We zijn er nog niet helemaal, maar hij kan weer lachen, spelen en slapen (in zijn bedje!) Voor ons is het een groot verschil en we kunnen nu weer genieten van en met onze zoon. Ik kan het moeders aanraden die kinderen hebben met reflux en darmkrampjes.
- Heesch
6 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

Het traject

Het traject is geheel afhankelijk van de gekozen optie maar altijd starten we met een intakegesprek. Vooraf aan dit gesprek stuur ik je een online vragenlijst die je in moet vullen. Tijdens ons eerste gesprek gaan we dit formulier bespreken en hebben we het uitgebreid over je klachten en wat ik voor je kan doen. We nemen tijdens het consult de EMB Bloedtest af  en aan het eind van onze eerste consult ga je naar huis met de eerste tips en adviezen om hiermee aan de slag te gaan. Na ongeveer 3-4 weken hebben we weer een afspraak en bespreken we de bloedtest en hoe de afgelopen weken zijn gegaan. De basis voor de verandering is gelegd en met de uitslag van de EMB Bloedtest kan ik een specifieker adviesplan voor je opstellen. Al je vragen kan je op mij afvuren en daarna ga je weer aan de slag met het nieuwe plan. Dit traject doen we samen. Ik begeleid je tijdens het hele traject dus als je vragen hebt kan je, correctie MOET je me dit laten weten zodat ik je daarbij kan helpen.

Het is bij mij mogelijk om online af te spreken voor de consulten of dat je langs komt bij mij in de praktijk. Wil je een EMB Bloedtest? Dan worden deze altijd bij mij in de praktijk afgenomen. Uiteraard kan de uitslag wel weer online besproken worden.

Waarom een EMB Bloedtest?

Een EMB (Energetische Morfologische Bloedtest) is een bloedtest met een holistische benadering. Als je veel vage klachten hebt, zoals bijvoorbeeld darmklachten, hormonale klachten, psychische klachten, stress of vermoeidheid kan deze test veel duidelijkheid brengen. Naast het traditionele bloedonderzoek wordt je bloed onder de microscoop bekeken en ook nog energetisch. Dit is een groot verschil met de regulieren bloedonderzoeken. Het kan dus voorkomen dat bij de arts niets uit het bloed is gekomen en dat bij deze bloedtest wel resultaten tevoorschijn komen. Denk bijvoorbeeld een B12 tekort, schimmels of parasieten in je darmen of intoleranties.