4 t/m 15 juli 2022

 

Summercourse:
Opladen tijdens de vakantie

 

Zodat je na de zomer écht met energie weer aan het werk gaat

 

Summercourse: Voed je hormonen

Begint jouw batterij een beetje leeg te raken? Dat is niet zo gek. 
De vakantie is in zicht, einde van het schooljaar nadert. Nog snel alle to do’s afhandelen en ik verbaas me er altijd over dat iedereen alles nog geleverd wil hebben voor de vakantie. Alsof het leven bij de vakantie stopt.

Maar van jou vergt dat wel nog extra energie, energie die je eigenlijk niet meer hebt maar je zegt toch een tandje bij. Ook wel lekker om alles afgerond te hebben. Hoef je daar in de vakantie niet meer over na te denken.

Maar dan.. De eerste dagen van de vakantie ben je ziek. Koortslip komt weer opzetten of alle vermoeidheid van de afgelopen maanden komt eruit. Een teken dat je toch te lang op je tandvlees bent doorgegaan.

Nu je vakantie hebt komt alles goed.. denk je, maar je weet stiekem al dat het niet zo gaat zijn. Een aantal dagen op een ligbedje met een goed boek gaat niet de oplossing zijn voor jouw klachten.

Tijd voor actie! 

Vanaf 3 juli tot en met 15 juli ga ik je stap voor stap meenemen om jou in kleine stappen de basis te leren hoe je jouw lichaam kunt voeden. Met als resultaat dat jij wél opgeladen bent na de vakantie. Ook andere hormonale klachten zullen verbeteren als jij deze basis gaat toepassen. Je krijgt minder menstruatie klachten, je cyclus zal verbeteren en PMS klachten verdwijnen. 

Is dit o zo herkenbaar?

$

Je kijkt uit naar de vakantie zodat je dan kunt bijkomen en daarna weer vol energie zit?

$

In de ochtend neem je snel een bakje magere kwark met granola, tussendoor pak je de crackers, kipfilet en komkommer die je meeneemt naar je werkt. Ook nog wat tussendoortjes erbij want je blijft de hele dag eten.

$

Na een drukke werkdag plof je op de bank en in plaats van een serie te kijken of een boek te lezen, scrol je doelloos door Instagram?

$

Je roept dat je na de vakantie echt beter voor jezelf gaat zorgen, en je het niet meer zover laat komen.

 

Schrijf je in voor de summercourse:

Voed je hormonen!

Omdat dit nu de eerste keer is dat ik deze cursus geef heb ik nu een speciale pilotprijs. Na deze editie ga je deze cursus nooit meer voor deze prijs krijgen.

 

€ 47,00

 

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!

Maaike

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!

Kim

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!

Anne-Mieke

Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!

Eva

Zal ik je eens iets vertellen..?

Je wilt vast weten waarom ik summercourse organiseer. Nou, je zou verwachten dat in januari de meeste mensen met een gezonde leefstijl gaan starten. Niets is minder waar. In september zijn de meeste aanmeldingen. Waarom? Omdat we allemaal denken dat een paar weken vakantie ons goed doen en we daar van op knappen, maar vaak gaan we weer aan het werk en voelen we ons hetzelfde, of nog erger dan voor de vakantie.

ik heb zelf een burn-out gehad en daar maak ik geen geheim van. Sterker nog: ik ben onwijs blij dat ik die burn-out heb gehad. Het heeft lang geduurd, voordat ik aan mezelf (en de buitenwereld) durfde toe te geven dat mijn batterij helemaal op was, dat ik zo niet langer meer kon doorgaan. Ik dacht dat ik me nooit meer beter zou voelen en dat het onmogelijk was weer meer energie te krijgen. Maar hee, het is gelukt!

‘Hoe dan?’ hoor ik je denken. De huisarts en de psycholoog die ik bezocht, gaven me helaas mijn energie niet terug. Met hulp van een orthomoleculair therapeut ging ik aan de slag met een nieuwe leefstijl waar de focus lag op échte voeding. Zo leerde ik beter voor mezelf zorgen en binnen een paar weken had ik al veel meer energie dan al die maanden daarvoor. Ik was echt verbaasd en tegelijkertijd triggerde het mij: waarom weet niemand dit? Dat is voor mij de reden geweest dat ik me hierin ben gaan verdiepen en er mijn werk van heb gemaakt. Ik ben de opleiding tot orthomoleculair therapeut gaan volgen en heb me gespecialiseerd op het gebied van hormonen. Als expert kan ik jou helpen jouw hormonen weer in balans te brengen. En ik hoor je weer denken: ‘Wat heeft die lege batterij met hormonen te maken?’ Nou, alles! Jouw hormonen zorgen ervoor dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. Laat mij je met deze summercourse helpen je hormonen te herstellen, zodat je je weer energiek en blij voelt. Doe je mee?

Orthomoleculair therapeut hormoontherapeut

Even praktisch, wat gaan we doen?

Ik wil je op een laagdrempelige manier meenemen en kennis laten maken met de basis. Het is mijn missie om elke vrouw in Nederland hormonaal in balans te brengen. Niet iedereen heeft daar de middelen voor om dat met een persoonlijk plan en 1:1 begeleiding te doen, en ik heb de tijd en energie niet om iedereen 1:1 te helpen. Vandaar dat ik deze cursus gemaakt heb. Twee weken lang neem ik je mee in de stappen die je mag zetten én ik ben twee weken lang aanwezig in de community, er zijn drie live sessies waarbij je jouw vragen kunt stellen zodat je daarmee kunt ervaren hoe anders het ook kan zijn voor je lichaam.

Het is tegenwoorden zo normaal geworden dat we allemaal moe zijn, lichamelijke klachten ervaren en niet lekker in ons vel zitten, maar dat is helemaal niet nodig! Je leert hier het belangrijkste, de basis. De basis die voor elk persoon goed is. Man, vrouw of kind. Je leert naar je lichaam luisteren en het te voeden met gezonde voeding in plaats van te vullen met lege voeding, stress en verplichtingen waar je liever niet naartoe gaat.

Concreet betekent dat:

❀ We trappen op zondagavond 3 juli om 20.00u af met een livesessie, we openen de cursus en zetten de intentie voor de komende twee weken. Ik start in de ochtend vaak met intenties zetten voor die dag en dat helpt me om meer uit de dag te halen. Door hier de intenties te zetten commit je jezelf extra aan de cursus.

❀ Vanaf maandag 4 juli ontvang je elke dag informatie via de online academy. Dit kan in tekstvorm zijn maar ook in video of audio. Op een aantal dagen zitten er ook opdrachten bij want wat heb je aan kennis zonder dit toe te passen?!

❀ Twee keer is er een live Q&A van een uur, waarin ik de vragen beantwoord die ingestuurd zonder de Q&A in de online community. Je krijgt via de live sessie dan persoonlijk antwoord van mij.

❀ Online community, hier vind je iedereen die mee doet met de summercourse. Dagelijks kan je hier je inspiratie delen, tips geven en je opdrachten delen om zo jezelf en elkaar te helpen bij je nieuwe leefstijl

❀ Weekmenu’s, boodschappenlijstjes, vakantiechecklist, weekplanner; kortom allemaal templates en inspiratie om jou te helpen de transformatie zo makkelijk mogelijk te maken.

❀ Je hebt de hele zomer tot en met 4 september toegang tot alle informatie zodat je ruim te tijd hebt voor, tijdens of na je vakantie om dit op jouw eigen tempo stapje voor stapje eigen te maken.

Meedoen met de
Summercourse?

Stap 1

Blokkeer 3 tot en met 15 juli in je agenda!

Elke ochtend krijg je toegang tot een nieuwe dag in de online academy. Dit kan een stukje tekst zijn, een video of audiobestand. Sowieso krijg je van elke video een audiobestand! Daarnaast bevatten enkele dagen ook opdrachten, want wat heb je aan kennis als je het niet toepast?

Stap 2

Check je e-mail voor de bevestiging

Stel je voor dat de inschrijving niet goed is gegaan, dan begin je niet echt lekker aan de course. Zonde. Even goed je mailbox, ook je spam, checken, want in de bevestigingsmail staat alle belangrijke informatie over de start.

Stap 3

Deel deze summercourse met je vriendinnen

Want ik weet zeker dat er in jouw vriendenkring nog veel meer vrouwen zitten die hormonale balans willen. Samen zorgen we ervoor dat de wereld een stukje gezonder wordt.
Bonus: Van 16 t/m 19 juni is er een 1+1 actie. Koop jij binnen deze tijd jouw ticket dan mag je bestie gratis meedoen!

Stap 4

Vind je juli nog heel ver weg?

Volg me dan op Instagram en ontvang in de aanloop naar de summercourse al extra tips van me. Hier kan je me volgen! Welkom!

BONUS BONUS BONUS

Als kers op de taart, als klap op de vuurpijl, als bonus der bonussen verloot ik tijdens de welkomslive op zondag 3 juli onder alle deelnemers die de cursus samen met mij verspreid hebben 2x een 1-1 consult van 45 minuten om je persoonlijk advies te geven. Hoe tof is dat?
Koop je ticket, verspreid het gezondheidsvirus en doe mee. Ik zie je graag bij mijn summercourse: Voed je hormonen!