Orthomoleculair therapeut

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Uden?

Welkom! Wat goed dat je opzoek bent naar een orthomoleculair therapeut in Uden. Ik ben een orthomoleculair therapeut en hormoon expert, gevestigd in Heesch en ik help je graag naar een gezonde leefstijl om je lichaam in balans te krijgen zodat alle vage klachten tot het verleden behoren. Met orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten. Vaak is voeding de basis en gaan we een behandelplan opstellen om voeding voor je te laten werken ipv tegen je. Vitamine tekorten, stress en bewerkte voeding zijn allemaal mogelijke oorzaken voor de klachten.

Je kan starten met of zonder intakgesprek. Vooraf stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen zodat ik je al wat adviezen mee naar huis kan geven om te starten. Wil je graag een EMB Bloedtest om te kijken welke verstoringen er allemaal in je lichaam zijn? Dan neem ik tijdens het intakegesprek een aantal druppels bloed bij je af via een vingerprik of ik stuur de EMB Bloedtest naar je toe als je kiest voor een traject zonder intakegesprek.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut?

Heb jij bijvoorbeeld last van een burn out? ben je hormonaal uit balans? altijd moe? heb je vaak buikpijn of een opgezette buik? lukt het niet om af te vallen? heb je haaruitval? ben je depressief? zit je niet lekker in je vel? heb je een onregelmatige menstruatieof een heftige menstruatie? andere vage klachten?
Maak dan snel een afspraak. Als orthomoleculair therapeut Uden heb ik een praktijk in Heesch, aan de snelweg. Ideaal te bereiken vanuit Uden, Volkel, Odiliapeel en Mill

Maak hier meteen online je afspraak

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nlĀ