fbpx
Orthomoleculair therapeut

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut in Uden?

Welkom! Wat goed dat je opzoek bent naar een orthomoleculair therapeut in Uden. Ik ben een orthomoleculair therapeut, gevestigd in Uden en ik help je graag naar een gezonde leefstijl om je lichaam in balans te krijgen zodat alle vage klachten tot het verleden behoren. Met orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten. Vaak is voeding de basis en gaan we een behandelplan opstellen om voeding voor je te laten werken ipv tegen je. Vitamine tekorten, stress en bewerkte voeding zijn allemaal mogelijke oorzaken voor de klachten.

Elke behandeling start met een intakegesprek. Vooraf stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen zodat ik je al wat adviezen mee naar huis kan geven om te starten. Wil je graag een EMB Bloedtest om te kijken welke verstoringen er allemaal in je lichaam zijn? Dan neem ik tijdens het intakegesprek een aantal druppels bloed bij je af via een vingerprik. 
Mochten je klachten meer darm gerelateerd zijn dan zal een ontlastingsonderzoek beter bij je passen. Tijdens het consult zullen we samen beslissen welk onderzoek het beste bij jouw behandeling past.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut?

Heb jij bijvoorbeeld last van een burn out? ben je hormonaal uit balans? altijd moe? heb je vaak buikpijn of een opgezette buik? lukt het niet om af te vallen? heb je haaruitval? ben je depressief? zit je niet lekker in je vel? heb je een onregelmatige menstruatieof een heftige menstruatie? andere vage klachten?
Of heeft jou baby/kind klachten zoals reflux? darmklachten? oorontstekingen? concentratieproblemen? ADHD? woede uitbarstingen? slecht slapen? Maak dan snel een afspraak. Als orthomoleculair therapeut Uden heb ik een praktijk aan de Loopkantstraat in Uden (locatie d’n Office) dus ideaal te bereiken vanuit Uden, Volkel, Odiliapeel en Mill

Maak hier meteen online je afspraak

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jouw vragen kunt stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl 

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X