fbpx

Opzoek naar een orthomoleculair therapeut Tilburg?

Welkom bij orthomoleculair therapeut Tilburg. Ben jij klaar met vage klachten en wil je weer fit en energiek zijn? Afrekenen met die moodswings en je overvolle hoofd? Tijd om actie te ondernemen!
Als orthomoleculair therapeut help ik jou om beter in je vel te zitten. Door voeding, mindset & beweging aan te passen garandeer ik jou dat jij je beter gaat voelen.

Ik ben een orthomoleculair therapeut en dat wil zeggen dat ik samen met jou opzoek ga naar de oorzaak van je klachten. Waar komen de klachten vandaan? Waarom ben je zo moe? Misschien ligt het aan de voeding of heb je veel stress? Als we dat weten kunnen we de oorzaak aanpakken waardoor de klachten weg gaan. Klinkt simpel maar kan een leuke zoektocht zijn. Daarom starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ook wel bekend als de EMB bloedtest en een uitgebreid intakegesprek. Dit samen zorgt ervoor dat we gericht aan de slag kunnen en we binnen enkele weken al resultaat behalen en jij je fitter voelt.

Orthomoleculair therapeut

Kies je voor het coachingstraject? Dan gaan we minimaal 4 maanden samen aan de slag. 1 op 1 neem ik je mee in het traject om jou kennis te geven waarom jouw leefstijl aangepast moet worden en hoe we dat dan doen. Allemaal zodat jij aan de nieuwe leefstijl went en vervolgens zonder mij verder kunt.

Waarom je voor mij als orthomoleculair therapeut Tilburg moet kiezen? Omdat ik jouw coach naar een nieuwe leefstijl maar er ook voor wil zorgen dat je deze vol kunt houden.

Ik ben gevestigd in Uden ongeveer 30-40 minuten rijden vanaf Tilburg. Vind je het vervelend om zo ver te rijden? Dan kunnen we de consulten ook online laten plaats vinden via beeldbellen.

Maak hier meteen online je afspraak bij orthomoleculair therapeut Tilburg

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jou vragen kunt stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Tilburg 

Orthomoleculair therapeut Tilburg is gevestigd in Uden, echter kunnen de consulten ook online plaats vinden als je liever niet naar Uden komt

 

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X
Hormoonchecklist Brigitte van der Wielen

Gratis training 27 t/m 29 sept:
Kickstart jouw hormonen

Vermoeidheid, onregelmatige cyclus, acné, opgezette buik, hoofdpijn, niet af kunnen vallen, haaruitval en het altijd koud hebben.
Heel veel vrouwen lopen rond met vage klachten. Grote kans dat je hier al wat aan hebt proberen te doen. Misschien ben je al bij de huisarts geweest en hebben ze al bloed geprikt maar was alles goed.
Je klachten blijven aanhouden en je bent er helemaal klaar mee.

 

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen? Doe dan mee met de gratis driedaagse online training en schrijf je hieronder in

Je bent succesvol ingeschreven, binnen enkele minuten ontvang je meer informatie over de training in je mailbox