fbpx
Orthomoleculair therapeut Oss

Ben jij opzoek naar een orthomoleculair therapeut Oss?

Welkom! Wat goed dat je opzoek bent naar een orthomoleculair therapeut in Oss. Ik ben een orthomoleculair therapeut en ik help je graag naar een gezonde leefstijl om je lichaam in balans te krijgen en alle vage klachten tot het verleden laten behoren. Met orthomoleculaire therapie gaan we opzoek naar de oorzaak van de klachten. Vaak is voeding de basis en gaan we een behandelplan opstellen om voeding voor je te laten werken ipv tegen je. Vitamine tekorten, stress en bewerkte voeding zijn allemaal mogelijke oorzaken voor de klachten.

Als we een intakegesprek plannen krijg je vooraf een vragenlijst die je in moet vullen zodat we tijdens de intake al de oorzaak in kaart kunnen brengen en van start kunnen gaan met het voorlopige behandelplan. Tijdens het intakegesprek kan ik ook bloed bij je afnemen middels een vingerprik voor een energetisch morfologisch bloedonderzoek ( EMB bloedtest ). Uit deze test kunnen we nog veel meer informatie halen om je lichaam weer in balans te brengen.

Wanneer ga je naar een orthomoleculair therapeut toe?

Heb jij bijvoorbeeld last van een burn out? vermoeidheid? buikpijn? eczeem? haaruitval? depressief? niet lekker in je vel zitten? onregelmatige menstruatie? heftige menstruatie? andere vage klachten? of heeft jou baby/kind klachten zoals reflux? darmklachten? oorontstekingen? concentratieproblemen? ADHD? woede uitbarstingen? slecht slapen? Maak dan snel een afspraak. Als orthomoleculair therapeut Oss heb ik een praktijk in Heesch bij het Gezondheidscentrum dus ideaal te bereiken vanuit Oss, Berghem, Geffen, Haren, Herpen, Lith, Lithoijen, Macharen, Maren-Kessel, Megen, Oijen, Neerloon, Ravenstein, Teeffelen. Vind je het vervelend om naar Heesch te komen? Dat is geen probleem want we kunnen ook een consult online via beeldbellen laten plaats vinden.

Maak hier meteen online je afspraak

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jouw vragen mag stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nl 

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X
Hormoonchecklist Brigitte van der Wielen

Gratis training 27 t/m 29 sept:
Kickstart jouw hormonen

Vermoeidheid, onregelmatige cyclus, acné, opgezette buik, hoofdpijn, niet af kunnen vallen, haaruitval en het altijd koud hebben.
Heel veel vrouwen lopen rond met vage klachten. Grote kans dat je hier al wat aan hebt proberen te doen. Misschien ben je al bij de huisarts geweest en hebben ze al bloed geprikt maar was alles goed.
Je klachten blijven aanhouden en je bent er helemaal klaar mee.

 

Wil jij weten waar jouw klachten vandaan komen? Doe dan mee met de gratis driedaagse online training en schrijf je hieronder in

Je bent succesvol ingeschreven, binnen enkele minuten ontvang je meer informatie over de training in je mailbox