Opzoek naar een orthomoleculair therapeut Den Bosch?

Hallo, ik ben Brigitte, een ervaren orthomoleculair therapeut en gespecialiseerde hormoontherapeut, en ik sta klaar om jou te begeleiden in Den Bosch en online, waar je ook bent.

Als je een vrouw bent en last hebt van stemmingswisselingen, een kort lontje, vage klachten, heftige menstruatie, uitblijvende menstruatie, PMS, PCOS, vermoeidheid, overgangsklachten, een sterke kinderwens, miskramen of het gevoel hebt niet lekker in je vel te zitten, dan begrijp ik hoe belangrijk het is om de juiste ondersteuning te krijgen.

Orthomoleculaire therapie is mijn expertise, en ik richt me op het herstellen en optimaliseren van de balans in jouw lichaam door de juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden aan te vullen. Ik begrijp dat elke vrouw unieke gezondheidsuitdagingen heeft, en daarom werk ik nauw met je samen om een behandelplan op maat te maken dat past bij jouw behoeften en doelen, vervolgens gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij begeleiding hebt bij het uitvoeren van het behandelplan.

In Den Bosch, mijn thuisbasis, en online, bied ik gespecialiseerde hormoontherapie aan in combinatie met energetische NEI-sessies om jou te helpen je hormonale balans te herstellen. Of je nu in Den Bosch woont of ergens anders, ik ben hier om je online te begeleiden bij hormonale disbalansen, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, stress en andere gezondheidskwesties.

Ik begrijp dat gezondheid een persoonlijke reis is, en ik ben er om je te ondersteunen op jouw pad naar welzijn en een betere gezondheid. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een online intakegesprek, waarin we kunnen bespreken hoe ik je het beste kan helpen, zowel in Den Bosch als waar je ook bent.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een gezondere, gelukkigere versie van jezelf.

Hormoonchecklist Brigitte van der Wielen

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Je mag mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nlĀ  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Den Bosch