fbpx

Opzoek naar een orthomoleculair therapeut Den Bosch?

Welkom bij orthomoleculair therapeut Den Bosch. Wil jij graag weer fit en energiek zijn en de dag doorkomen zonder vage klachten? Afrekenen met die moodswings en je overvolle hoofd? Tijd voor actie!
Als orthomoleculair therapeut help ik jou om beter in je vel te zitten. Door voeding, mindset en beweging aan te passen garandeer ik jou dat jij je beter gaat voelen.

Ik ben een orthomoleculair therapeut en dat wil zeggen dat ik samen met jou opzoek ga naar de oorzaak van je klachten. Waar komen ze vandaan? Waarom ben je zo moe? Ligt het aan de voeding of heb je misschien veel stress? Als we dat weten kunnen we de oorzaak aanpakken waardoor de klachten verdwijnen. Klinkt simpel maar kan een leuke zoektocht zijn. Daarom starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Beter bekend als de EMB bloedtest en een uitgebreid intakegesprek. Deze combi samen zorgt ervoor dat we gericht aan de slag kunnen en we binnen enkele weken al resultaten halen en jij je fitter voelt.

Orthomoleculair therapeut

Kies je voor het coachingstraject? Dan gaan we minimaal 4 maanden samen aan de slag. 1 op 1 neem ik je mee in het traject om jou kennis te geven waarom je leefstijl aangepast moet worden en hoe we dat dan doen. Allemaal zodat jij zelf helemaal wegwijs wordt in je nieuwe leefstijl en daarna zonder mij verder kunt.

Waarom je voor mij als orthomoleculair therapeut Den Bosch moet kiezen? Omdat ik jou coach naar een nieuwe leefstijl maar er ook voor wil zorgen dat je deze vol kunt houden.

Ik ben gevestigd in het gezondheidscentrum in Heesch ongeveer 15-20 minuten rijden vanaf Den Bosch. Vind je het vervelend om zo ver te rijden? Dan kunnen we de consulten ook online laten plaats vinden via beeldbellen.

Orthomoleculair therapeut Den Bosch

Maak hier meteen online je afspraak bij orthomoleculair therapeut Den Bosch

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jouw vragen mag stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nlĀ  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Den Bosch

Orthomoleculair therapeut Den Bosch is gevestigd in Uden, echter kunnen de consulten ook online plaats vinden als je liever niet naar Uden komt.

 

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X