fbpx

Opzoek naar een orthomoleculair therapeut Breda?

Welkom bij orthomoleculair therapeut Breda. Wil je niet meer elke avond uitgeput op de bank liggen? Of telkens veranderen in een persoon die je liever niet bent? Tijd om dit te veranderen! Ik help je graag om erachter te komen wat de oorzaak van de klachten is en vervolgens samen met jouw aan de slag te gaan met voeding, beweging & mindset om weer energiek van het leven te genieten

Ik ben een orthomoleculair therapeut en dat wil zeggen dat ik samen met jou ga uitzoeken waar de klachten vandaan komen. Wanneer zijn de klachten begonnen? Waarom ben je zo moe? Komt dit door de voeding of misschien zelfs door te veel stress? Als we dit te weten zijn gekomen kunnen we de oorzaak aanpakken waardoor de klachten verdwijnen. Dit klinkt eenvoudig maar kan een flinke puzzel zijn. Daarom starten we met een energetisch morfologisch bloedonderzoek. Ook wel bekend als de EMB bloedtest en een uitgebreid intakegesprek. Deze combinatie zorgt ervoor dat we gericht aan de slag kunnen en we binnen enkele weken al resultaten halen en jij je energieker voelt.

Orthomoleculair therapeut

Als de uitslag binnen is wil je dan graag zelf met de uitslag aan de slag of kies je voor het coaching traject? In het health boost traject gaan we minimaal 4 maanden samen aan de slag. 1 op 1 neem ik je mee in het traject om jou kennis te geven waarom je leefstijl veranderd moet worden en hoe we dat gaan doen. Allemaal zodat jij zelf helemaal wegwijs wordt in je nieuwe leefstijl en vervolgens zonder mij verder kunt.

Waarom je voor mij als orthomoleculair therapeut Breda moet kiezen? Omdat ik jouw coach naar een nieuwe leefstijl maar er ook voor wil zorgen dat je deze vol kunt houden doordat ik jouw leer waarom je bepaalde keuzes maakt.

Mijn praktijk is gevestigd in Uden, ongeveer 40-50 minuten rijden vanuit Breda. De EMB bloedtest kan bij mij in de praktijk afgenomen worden tijdens de intake. Dan heb ik je ook meteen real life gezien wat ik wel fijn vind voor de eerste keer als ik dingen uitleg. Daarna zouden de consulten online plaats kunnen vinden als je dat graag wilt. Maar eventueel kan ook het intake gesprek op afstand met beeldbellen.

Maak hier meteen online je afspraak bij orthomoleculair therapeut Breda

Heb je liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan! Kies hierboven voor een gratis informatiegesprek van 20 minuten waarin je jou vragen kunt stellen. Ook mag je mij altijd een mailtje sturen: hello@brigittevanderwielen.nlĀ  | Brigitte van der Wielen orthomoleculair therapeut Breda

Orthomoleculair therapeut Breda is gevestigd in Uden, echter kunnen de consulten ook online plaats vinden als je liever niet naar Uden komt