Masterclass Stress

Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen

Heb jij het gevoel dat jouw lichaam de controle van je overneemt en je totaal niet lekker meer in je vel zit?
Waarom voel jij je zo zoals je je nu voelt? Wat doet stress allemaal met je lichaam? Dat ga ik je allemaal leren tijdens deze masterclass

op 9 en 11 november geef ik op allebei de dagen de masterclass over stress. Wat doet stress met je lichaam en wat zijn de gevolgen daarvan?

Wil jij mee doen?

 Hoe vind je het om

Elke dag vermoeid te zijn

Je hebt een kort lontje, je bent snel geïrriteerd omdat je zo druk bent. Waarom stel je die vraag aan mij, kan je dat niet zelf bedenken? (herkenbaar ;))

Het gevoel te hebben dat je een marathon gelopen hebt, zo snel adem je en zo hoog zit je ademhaling

Je hoofd zit zo vol dat je niks meer kunt onthouden

Je wilt graag een ontspannen, alleen dan voel je jezelf heel onrustig

En stel je eens voor 

Je wordt in de ochtend wakker, start je dag rustig op. Hebt een duidelijke planning en signaleert bij jezelf wanneer het even teveel wordt. Even gas terug, de ademhaling weer omlaag brengen voordat je verder kan.
Daarnaast heb je door je goede planning ook je maaltijen voorbereidt zodat je niet snakt naar suikerrijke producten om energie uit te halen maar de verantwoorde keuzes maakt om je dag vol energie door te komen.

Energie

Kan jij wel wat extra energie gebruiken? Als je lichaam ook maar een klein beetje uit balans is zal je dat meteen merken aan je energielevel. Belangrijk dus om te weten wat je kan doen om meer energie te krijgen
Hormonen

Hormonen

Hormonen bepalen (bijna) alles in het lichaam en als die ontregelt zijn door stress kan je daar veel last van hebben. Hoe werkt dat? Ik ga je er alles over leren.

Ontspanning

Ze zeggen wel eens dat stress schadelijker is voor je lichaam dan elke dag naar de Mc Donalds gaan. Ontspanning en een gezonde mindset kunnen dus niet ontbreken in het rijtje.

Voeding

Hoe eet jij? Wat eet jij? Hoe vaak eet jij? Allemaal factoren die meespelen om goed met stress om te kunnen gaan.

Als orthomoleculair therapeut leer ik jou in deze masterclass wat je kan doen om weer lekker in je vel te zitten.

Drukke baan, familie, vrienden, sporten, social media.. een dag heeft maar 24 uur, hands up als jij ook tijd tekort komt en vaak zwicht onder de druk en daarom maar even een snelle maaltijd op tafel zet.
Wanneer heb jij voor het laatst lekker buiten in de zon gezeten of een wandeling door de natuur gemaakt om je hoofd leeg te maken? Misschien spookt het vaak door je hoofd dat je daar zo erg naar verlangt maar je neemt/maakt er geen tijd voor.
Nu merk je aan je lichaam dat het gewoon niet fijn voelt. Pijntjes, vage klachten. Je hebt er dagelijks last van, maar je weet eigenlijk niet wat je er aan kunt doen om er vanaf te komen.
Daarvoor heb ik deze gratis masterclass ontwikkeld.

Samen gaan we aan de slag! In deze masterclass ga ik jou leren wat stress doet met je lichaam. Welke invloed heeft voeding, onstpanning en mindset op jouw lichaam. Na deze masterclass herken jij stress, weet jij wat het met je lichaam doet en ook hoe jij ervoor kunt zorgen dat je beter met stress om kunt gaan.

               Na deze masterclass

Weet jij waarom het je tot nu toe niet gelukt is om lekker in je vel te zitten

Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

Ben je in staat ‘nee’ te zeggen en luister je beter naar je eigen lichaam

Weet je hoe je beter in balans blijft en stress niet over jou gaat regeren.

Weet jij hoe je aan die klachten bent gekomen en kan je nu ook aan de slag om er vanaf te komen

Heb jij de handvaten om meer energie te krijgen

Wat andere van mijn masterclass vinden:

[kiyoh-klantenvertellen]

Orthomoleculair therapeut

Over Brigitte

Ik ben Brigitte, 33 jaar en moeder van twee kindjes; een geweldige dochter van zes en een super vrolijke zoon van een. Door het drukke gezinsleven lukte het mijzelf niet meer om alle ballen hoog te houden. ’s morgens vroeg in de auto in de file aansluiten om naar mijn werk te gaan om vervolgens klokslag 17.00u alles in te pakken zodat er hopelijk nog niet zoveel file was. Snel Isabeau ophalen, ben je om 18.00u thuis, snel eten koken want ze moest om 19.00u weer op bed liggen want de volgende dag was het weer school. Een burn out was het gevolg. Ik wilde ook niet meer met zoveel stress leven. Tijd om het roer om te gooien en doen waar ik écht gelukkig van wordt. Dat is dit! Vrouwen helpen om zich lichamelijk weer fijn te voelen.