fbpx

Klachten bij baby en kind

Klachten bij baby en kind vanaf de geboorte reflux, krampjes, snotterig terwijl ze nog niet buiten zijn geweest het lijkt heel normaal hoe kan dat toch?

Baby’s krijgen bij de geboorte het darmmicrobioom van de moeder mee als ze vaginaal geboren worden. Dat is de start van een baby op de wereld. Worden ze met een keizersnede geboren dan krijgen ze niets mee. Heeft moeder een slechte darmflora (Wat bijna de meeste mensen wel hebben) dan krijgt de baby ook een slechte start. Een baby start eigenlijk al met -1 op de wereld en ontwikkeld zo al heel snel klachten als reflux, darmklachten, verkouden, oorontstekingen, eczeem enz. Gelukkig is daar wat aan te doen!

Ben je de babytijd voorbij? Ook oudere kinderen kunnen klachten krijgen. KNO-klachten kunnen nog altijd opspelen, maar ook klachten na vaccinatie, gedragsproblemen, niet kunnen concentreren op school, ADHD, spontaan van de stoel af vallen, nachtmerrie’s, niet willen slapen of pas heel laat in slaap vallen. Meiden die al jong gaan menstrueren en dit is heel heftig, of die pubers die de energie niet meer hebben om naar school te gaan.

Kinderen moeten al zoveel als ze naar school gaan, er word zoveel van ze gevraagd en ze eten vaak niet gezond waardoor ze vitaminen en mineralen te kort komen maar ook heel veel blootgesteld worden aan stress. Jonge kinderen met burn out zijn al niet gek meer, bizar toch?!

Daarom heb ik een opleiding gevolgd speciaal gericht op kinderen. Kinderen zijn de toekomst dus daar moeten we beginnen met gezond opvoeden zodat ze geen chronische ziektes krijgen en kanker steeds minder voor gaat komen.

Wat ik voor jou kind kan doen? Klachten bij baby en kind vinden vaak de oorsprong al bij de bevalling of zelfs tijdens de zwangerschap. Samen met jou zoek ik graag naar de oorzaak en hoe we dit op kunnen lossen. Ik heb hieronder een pakket staan, speciaal samen gesteld voor kinderen maar je kan ook altijd een losse afspraak maken. Bij de tarieven staan de standaard prijzen.Accounts

Free Trial

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Kinder Traject

€ 139,00

Intakegesprek 

2 vervolgconsulten


3 maanden online begeleiding

Persoonlijk voedingsplan om je kind beter te laten eten

Persoonlijk suppletieadvies n.a.v. de klachten

15% korting op supplementen

€ 40 korting op EMB Bloedtest