Kickstart jouw lichaam

Dag 3 Meer energie krijgen

Jahoor.. dat was dag 3! alweer. Wat gaat het snel. Super heftig en intens allemaal. Dit kost me bakken met energie máár het geeft ook enorm veel energie. 
Heb jij vandaag weer nieuwe inzichten gekregen waarmee je aan de slag kan? Ik hoop dat ik je met deze masterclass in heb kunnen laten zien dat het van zoveel verschillende factoren afhankelijk is. Je lichaam is een samenhangend geheel en als dan 1 tandwieltje stroever gaat lopen dan draait niks lekker meer door en juist vermoeidheid is dan de eerste klacht die optreedt. 
Niet gek dus dat iedereen tegenwoordig vermoeid is! Tijd voor actie dus om hier wat aan te gaan doen!  

Met behulp van de opdracht van vandaag wil ik je inzichten geven hoe je de maaltijden aan kunt passen zodat je voeding je energie gaat geven ipv vermoeid maakt. 
Lever deze opdracht voor vanavond 0.00u weer bij mij in op het e-mailadres: academy@brigittevanderwielen.nl om kans te maken op het online programma.
Vind je het lastig om jouw dagmenu te maken? Laat het mij weten onder de instagrampost van vandaag dan denk ik met je mee.

Was jij niet live bij de masterclass of wil jij de masterclass graag nog eens terug kijken? Hieronder staat de replay!

Ben jij er morgen weer bij? Om 9.30u start de allerlaatste masterclass en dan duiken we vooral in de hoe. Hoe ga je nu alles aanpakken om je weer topfit te voelen? Kijk morgen mee en ik vertel het je!

Liefs, Brigitte