kickstart jouw hormonen

Vermoeidheid, onregelmatige cyclus, acné, opgezette buik, hoofdpijn, niet af kunnen vallen, haaruitval en het altijd koud hebben.
Heel veel vrouwen lopen rond met vage klachten. Grote kans dat je hier al wat aan hebt proberen te doen. Misschien ben je al bij de huisarts geweest en hebben ze al bloed geprikt maar was alles goed.
Je klachten blijven aanhouden en je bent er helemaal klaar mee.
Heb jij het gevoel dat jouw lichaam de controle van je overneemt?
Waarom voel jij je zo zoals je je nu voelt? Dat ga ik jou allemaal uitleggen tijdens deze driedaagse gratis training kickstart jouw hormonen!

Van 27 t/m 29 september bespreken we hoe je het beste om kunt gaan met stress, hoe je meer energie krijgt, hoe je jouw hormonen weer in balans brengt én welke invloed voeding heeft op je hormonen en energie.

Wil jij meedoen? Schrijf je hieronder in.

Is dit o zo herkenbaar?

Je wekker gaat maar het liefst had je nog uren doorgeslapen. Je bent moe. Aan het einde van de dag krijg je weer een inkakker en juist op het moment dat het bedtijd is, krijg je een opleving waardoor je elke avond wéér te laat naar bed gaat.

Elke maand wéér die heftige menstruaties, krampen, migraine, pijnlijke borsten of stemmingswisselingen. Je gebruikt anticonceptie om het te onderdrukken maar eigenlijk is dat ook niet echt de oplossing voor je.

Altijd die eeuwige strijd met de weegschaal. Hoe weinig je ook eet, hoe streng je ook bent voor jezelf: het lukt je niet om af te vallen.

Elke avond na het eten lijk je hoogzwanger en doet je buik ook pijn, omdat hij zo opgezet is

Je bent de puberteit allang voorbij maar je gezicht staat nog vol acné. Ook schaam je je voor de overbeharing die steeds erger wordt. Je wilt niet meer jezelf hoeven bedekken of scheren.

En stel je eens voor

Dat je weet hoe jouw lichaam in elkaar zit. 

Dat je weet welke hormonen de boosdoener zijn van jouw pijnlijke menstruaties elke maand weer. 

Hoe je aan de slag kunt gaan om de acné en overbeharing écht te stoppen, zonder dat je elke dag anticonceptie moet slikken.

Je avonden zullen veranderen van met opgezette buik hangend op de bank Netflix kijken en doelloos door Instagram scrollen, naar genoeg energie hebben om te sporten of te daten met je partner of vriendinnen!

Misschien denk je wat een uiteenlopende klachten worden hier omschreven. Dat klopt! Al deze klachten worden door dezelfde hormonen veroorzaakt.
Hormonen zijn signaalstofjes die in je lichaam worden aangemaakt en signalen geven aan de cellen zodat die weten wat ze moeten doen. 

Hormonen

Hormonen

Hormonen bepalen (bijna) alles in het lichaam en als die ontregelt zijn, kan je daar enorme last van hebben. Wist je dat als je bijvoorbeeld meer testosteron hebt je dan ook meer kans hebt op maag- en darmklachten? Hoe werken die hormonen? Ik ga je er alles over leren

Energie

Kan jij wel wat extra energie gebruiken? Als je lichaam ook maar een klein beetje uit balans is, zal je dat meteen merken aan je energielevel. Belangrijk dus om te weten wat je kan doen om meer energie te krijgen

Ontspanning

Ze zeggen wel eens dat stress schadelijker is voor je lichaam dan elke dag naar de Mc Donald’s gaan. Ontspanning en een gezonde mindset kunnen dus niet ontbreken in het rijtje. Vandaar dat er een dag helemaal in het teken staat van dit onderwerp.

Voeding

Hoe eet jij? Wat eet jij? Hoe vaak eet jij? Allemaal factoren die meespelen bij jouw klachten. Daarom een héél belangrijk onderdeel binnen deze training

Als hormoonexpert leer ik jou in deze training wat je kan doen om weer lekker in je vel te zitten

Drukke baan, familie, vrienden, sporten, social media.. een dag heeft maar 24 uur, hands up als jij ook tijd tekort komt en vaak zwicht onder de druk en daarom maar even een snelle maaltijd op tafel zet.
Wanneer heb jij voor het laatst lekker buiten in de zon gezeten of een wandeling door de natuur gemaakt om je hoofd leeg te maken? Misschien spookt het vaak door je hoofd dat je daar zo erg naar verlangt maar je neemt/maakt er geen tijd voor.
Nu merk je aan je lichaam dat het gewoon niet fijn voelt. Pijntjes, vage klachten. Je hebt er dagelijks last van, maar je weet eigenlijk niet wat je er aan kunt doen om er vanaf te komen.
Daarvoor heb ik deze gratis training Kickstart jouw hormonen ontwikkeld.

Samen gaan we drie dagen lang aan de slag! Elke ochtend om 9.30u starten we met een masterclass. In die masterclass ga ik jou leren waar jouw klachten vandaan komen en wat je kunt doen om daar vanaf te komen. Na deze drie dagen heb je inzicht in de oorzaken maar kan je ook zelf een dagmenu samenstellen dat ervoor zorgt dat jouw hormonen in balans komen en je elke dag meer energie zult hebben.

Na deze training

Weet jij de nummer 1 reden waarom bijna 90% van de vrouwen zich niet energiek voelt (en dat is niet wat je denkt dat het is ;))

Heb je de 3 stappen geleerd die je kunt nemen om weer fit en energiek te zijn, maar die huisarts en psycholoog je niet vertellen. (dit is hoe ik herstelde van mijn hormonale chaos)

Leer je welke 6 hormonen in balans moeten zijn om je weer gelukkig en lekker in je lichaam te voelen

Weet je hoe je een dagmenu voor jezelf kan opstellen dat ‘hormoonproof’ is

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!

Maaike

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!

Kim

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!

Anne-Mieke

Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!

Eva

Hormoonexpert & Orthomoleculair therapeut

Over Brigitte

Ik ben Brigitte, 33 jaar (29 september it’s my Birthday ;)) en moeder van twee kindjes; een heerlijke dochter Isabeau van zeven en een super vrolijke zoon Lev van twee. Door het drukke gezinsleven lukte het mijzelf niet meer om alle ballen hoog te houden. ’s morgens vroeg in de auto in de file aansluiten om naar mijn werk te gaan om vervolgens klokslag 17.00u alles in te pakken zodat er hopelijk nog niet zoveel file was. Snel Isabeau ophalen, ben je om 18.00u thuis, snel eten koken want ze moest om 19.00u weer op bed liggen want de volgende dag was het weer school. Een burn-out was het gevolg. Ik wilde ook niet meer met zoveel stress leven. Tijd om het roer om te gooien en doen waar ik écht gelukkig van word. Dat is dit! Vrouwen helpen om ook hormonaal in balans te komen.
Voor deze training heb ik alle thema’s die bij een druk leven horen samen gegoten: Hormonen, voeding en omgaan met stress.

Wat kan je verwachten in deze driedaagse gratis training:

Masterclasses

Van 27 t/m 29 september is er elke ochtend van 9.30 tot 10.30u een online masterclass. Tijdens de masterclasses ga ik je alles vertellen en volgt er een opdracht. Kan je er niet live bij aanwezig zijn? Geen probleem! Je ontvangt de replay

Opdrachten

Elke dag ontvang je na de masterclass een opdracht. Deze opdracht gaat over de informatie die is besproken tijdens de masterclass. Meteen toepassen wat je net geleerd hebt 🙂

En als bonus: Wie elke dag de opdrachten maakt, maakt kans om een prijs te winnen! Ik verloot 3x mijn online programma en 2x een 1:1 call

Q&A

Van 27 t/m 29 september ben ik helemaal beschikbaar voor jou! Al je vragen kan je stellen tijdens de masterclass. Maak daar gebruik van om het maximale uit de training te halen 🙂