Optimaliseer je gezondheid
en laat klachten verdwijnen

 

Ontdek de Hormoon Reset Methode waarmee jij als drukke ambitieuze vrouw  een dagelijks ritueel creëert om gezondheid op nummer 1 te zetten zonder dat het extra tijd kost.

“Ik zou dat ook wel willen…”

Hoe fijn zou het zijn om afspraken te plannen zonder rekening te houden met je energieniveau of klachten. Maar de realiteit is anders. 
In de avond plof je op de bank. Uitgeteld.

De kinderen liggen in bed, de tafel is afgeruimd en hoe veel plannen je in je hoofd nog hebt met wat je graag zou willen doen. Je komt niet verder dan een serie kijken op Netflix en doelloos rond scrollen op Instagram.

Na de zoveelste verloren avond ben je er he-le-maal klaar mee.  Jij (en je partner) zijn helemaal klaar met je klachten, tijd voor actie!

En daar beginnen de struggles

Waar moet ik beginnen? Op internet vertelt iedereen wat anders.

Ik heb geen energie en tijd om uren in de keuken te staan.

Ik heb de klachten al zo lang, moet ik er niet gewoon mee leren leven?

Ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zal het me nu wel gaan lukken?

 

Gezondheid is eerst investeren en daarna
ga je pas écht resultaat krijgen

Ik geloof dat het voor iedere vrouw mogelijk is om lekker in je vel te zitten. Dat je blij bent met jezelf en het leven wat je leidt. Het kan alleen zijn dat het voor jou nog niet zo is omdat je nog niet goed weet wat jouw lichaam fijn vindt en nodig heeft.

Nu lijkt het misschien alsof ik makkelijk praat, maar dat komt omdat je nog niet goed naar je lichaam kunt luisteren. Check jij wel eens na een maaltijd of die maaltijd goed voor je was? Of je er energie van hebt gekregen of juist energie verloren hebt en een opgezette buik ervan gekregen hebt?

Als je weet wat je lichaam nodig heeft dan is het heel makkelijk om te leven volgens jouw eigen gebruiksaanwijzing. Daarvoor is de Hormoon Reset Academy!

Welkom bij

de Hormoon Reset Academy!

De enige academy die voeding, beweging, ontspanning, mindset én energetisch – het onbewuste – meeneemt om je hormonen te herstellen

N

Online video’s vol tips en adviezen van Brigitte

N

11x Online inloop spreekuur om al jouw vragen aan Brigitte te stellen

N

4 maanden lang online begeleiding in de community

N

Naast video ook de mogelijkheid om de filmpjes in audio te luisteren.

N

Een jaar toegang tot de academy, en vanaf dag 1 toegang tot alle content.

Jouw investering naar een lichaam dat hormonaal in balans is: € 399,00

Ik stapte in vlak nadat ik was gestopt met de pil en mijn hormonen behoorlijk in de war waren. Mijn gezicht, rug en borst zaten onder de acné, ik kreeg meer haargroei, ik was verslaafd aan suiker, mijn emoties gingen op en neer en mijn menstruatie was alles behalve regelmatig.

De ene keer duurde het 3 weken voordat ik ongesteld werd, dan weer 6…

We zijn begonnen met een EMB bloedtest die me al heel veel waardevolle inzichten gaf. Daarna heeft Brigitte een super uitgebreid persoonlijk plan gemaakt op het gebied van voeding, beweging, supplementen en ontspanning.

Dit geeft mij heel veel houvast en tussendoor is Brigitte er altijd. Om praktisch met je mee te denken. Om je een hart onder de riem te steken. Om je een schop onder je kont te geven. Maar ook om simpelweg naar je te luisteren als je ergens mee zit.

Het hele traject heeft me daarom in korte tijd al enorm veel gebracht. Mijn acné is inmiddels voor 80% verdwenen, mijn haargroei is weer normaal, mijn emoties zijn een stuk stabieler, mijn suikerbehoefte wordt steeds minder en mijn cyclus wordt ook steeds regelmatiger.

Door het traject met Brigitte ben ik echt gaan beseffen hoeveel invloed onze hormonen op ons hebben. Dat heb ik eerder echt zwaar onderschat.

Mocht je dus fysieke en/of emotionele klachten hebben, gun jezelf een samenwerking met Brigitte. Die vrouw verandert echt je leven!

Tineke Zwart

Ik ben bij Brigitte gekomen omdat ik veel last had van mijn maandstonden.

Aangezien ik ondernemer ben, kon het echt niet meer dat ik er telkens 1 week uit lag per maand.

Dus ik was op zoek naar een manier om dat patroon te doorbreken. 

Ik had enorm last van migraine, algemeen ziek voelen, grieperig, kon amper op mijn benen staan en hevige bloedingen.

Ik heb heel wat gehad aan het advies van Brigitte en is die week maandstonden ook drastisch veranderd! 

Ik heb amper nog hoofdpijn, de bloedingen zijn veel minder hard en duren ook veel minder lang.

Een totale ommekeer dus, ik kan weer functioneren en daardoor heb ik zoveel meer tijd gecreëerd in mijn business.

Echt verrijkend dit traject! Dank je wel Brigitte, er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. ?

Sofie de Bleser

Waar ik bij andere programma’s afhaakte omdat of 1. de gedeelde kennis vrij algemeen en oppervlakkig was of 2. de kennis niet in Jip & Janneke taal werd gedeeld, is het Brigitte gelukt om ontzettend waardevolle informatie en tips op een laagdrempelige manier te delen, waardoor ik er echt concreet mee aan de slag kon gaan. Naar mijn mening is Brigitte een autoriteit binnen haar vakgebied, maar juist doordat ze zich niet autoritair gedraagt, durf je vragen te stellen en zo je doel te behalen.

Yannicke

Hoe het allemaal begon..

Ik denk dat ik wel voorop liep met de mentaliteit: Niet zeiken maar doorgaan, iedereen heeft het druk. 
Tot twee keer toe (Op mijn 18e en 25ste) ben ik in het ziekenhuis belandt omdat de helft van mijn lichaam was uitgevallen. Ze konden niets vinden en ik werd naar huis gestuurd met “het zal wel stress zijn”  Wat een onzin! en ben gewoon door gegaan. 

Tot ik in januari 2018 toch echt wel aan mezelf moest toegeven dat mijn leven niet zo leuk was. Ik was altijd moe, had nergens zin in, vond alles stom en zat totaal niet lekker in mijn vel. Conclusie van de huisarts: Burn-out.

De huisarts en psycholoog konden mij mijn energie en plezier niet terug geven waardoor ik zelf verder ging zoeken. Nog nooit had ik van een orthomoleculair therapeut gehoord (heb zelfs lang moeten oefenen voordat ik het kon uitspreken en opschrijven ?) maar binnen een maand had ik meer energie. HOEZO wist niemand dit?! 

Nu 4 jaar en 9 opleidingen en meer dan 1100 vrouwen, mannen en kinderen helpen verder, is het mijn beurt om jou te helpen.

 

Brigitte van der Wielen Hormoontherapeut

Waarom uitstellen? Breng je hormonen in balans!

Hormonen bepalen alles in je lichaam. Hoe je er van buiten uit ziet, hoe jij je gedraagt en hoe jij je voelt. Het lastige is dat ze niet zichzelf in balans brengen. 
Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg. Je kop in het zand steken gaat je niet helpen om van je klachten af te komen. Het kan er zelfs nog voor zorgen, als jij door blijft gaan dat de klachten erger worden.

Zit je daar op te wachten?

De connectie tussen je hoofd en je lichaam zijn we de laatste jaren steeds meer kwijt geraakt. Vanuit het hoofd bedenken we dat we van alles willen. Zoals 3-4 dagen blijven werken, daarnaast de opvoeding van de kinderen, het huis schoon maken, de leuke vrouw voor je partner zijn, 3x per week sporten én met vriendinnen afspreken. Maar jouw lichaam, die piept en kraakt als teken dat die vooral meer rust wil, toe is aan een warm bad vol met heerlijk ruikend badschuim, kaarsjes en een goed boek. Je lichaam wil behandeld worden zoals je iedereen om je heen behandelt. 

Dit gaan we samen doen:

Benieuwd hoe de academy eruit ziet? Hieronder zie je een schermopname waarin ik je de academy laat zien

Omdat dit de eerste keer is dat ik de Hormoon Reset Academy draai geef ik je hier nog wat reviews van vrouwen die andere online programma’s bij mij gedaan hebben zodat je een indruk krijgt wat mijn programma’s met andere vrouwen doet.

Op Instagram zag ik Summer course voorbij komen die direct mijn aandacht trok. De prijs was een no-brainer. Ik was echter wel nieuwsgierig wat ik voor die prijs zou krijgen, m.a.w. of het weggegooid geld zou zijn. Maar ik werd verrast door de Summer course. Ik heb zelf behoorlijk wat kennis over de onderwerpen die aanbod kwamen. Maar de opbouw, de kennis en het de energie van Brigitte maakte het een hele mooie inspirerende training. De kracht van kleine stappen komt tot zijn recht bij de Summer course. Ik leerde nieuwe dingen. En door de uitleg van Brigitte begreep ik bepaalde onderwerpen nu echt. Ik heb kleine stappen gezet en ik weet hoe ik hiermee verder kan. Dank je wel!

Monique

Brigitte geeft in behapbare stukken veel informatie. Ik heb echt eyeopeners gehad en ik ben zo blij dat ik deze (basis)kennis nu heb en dat ik dit al als basis aan mijn kinderen mee kan geven. Ik vind deze summercourse een echte aanrader! Ik ben enthousiast en ik hoop dat zoveel mogelijk mensen deze course volgen om zo goed te weten hoe ons lichaam eigenlijk werkt!

Hedy

Ik heb met de summer course van Brigitte meegedaan, omdat ik me maar futloos voelde. Ik dacht heel gezond te eten, maar ik leerde van Brigitte dat ik te weinig gezonde vetten at en de gluten zijn zo langzamerhand volledig uit m’n menu geschrapt. De recepten vond ik erg lekker en een fijne bijkomstigheid is dat je er niet uren voor in de keuken hoeft te staan. Inmiddels zijn we een tijdje verder en ik heb wat meer energie, mijn huid ziet er beter uit en mijn menstruatie kwam sneller door en duurde wat korter! Wel waren het aantal calorieën van de weekmenu’s te weinig voor mij (ik viel af, terwijl ik maar 50 kg weeg en niet hoef af te vallen), dus maakte ik de maaltijden wat groter.

Annelies

Ik heb de summercourse van Brigitte met veel plezier gevolgd. De filmpjes en uitleg zijn duidelijk en Brigitte heeft een fijne, laagdrempelige manier van communiceren. Alles wordt heel helder uitgelegd. Ik heb uit enthousiasme ook de EMB bloedtest besteld en daar heb ik geen spijt van gekregen!
Ik heb een bak aan waardevolle informatie gekregen, wat een reguliere arts me nooit had verteld. Ik heb in een duidelijk Plan van Aanpak een heleboel tips gekregen, waar ik nu zelf mee aan de slag kan. Ik kijk er naar uit om over een half jaar opnieuw de EMB bloedtest te doen zodat ik het verschil kan zien!

Stefanie

Praktisch betekent dat..

$

9 modules met meer dan 60 filmpjes en audio vol met tips en adviezen van Brigitte

$

11x live mogelijkheid om Brigitte al jouw vragen te stellen tijdens het inloop spreekuur (op maandag tussen 12.00-12.30u). Heb je vragen over jouw proces, gebruik van supplementen of jouw medicatie. Stel ze persoonlijk.

$

Heb je niet de mogelijkheid om naar het inloop spreekuur te komen of kan jouw vraag niet wachten? Stel je vraag in de community. Brigitte is twee keer per week in de community waardoor jouw vraag snel beantwoord wordt.

$

De community is dé plek om andere vrouwen te vinden die ook hun leefstijl aanpassen. Deel je struggles, tips en recepten om elkaar te inspireren. Er zijn zelfs al echte vriendschappen ontstaan door de gezamenlijke interesses.

$

Je hebt toegang tot recepten, weekplanner, opdrachten en templates om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Gebruik alle tools om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken en ontdek waar jouw lichaam blij van wordt.

Hormoon Reset Academy

Je kunt kiezen uit twee pakketten

Hormoon Reset Academy

Original

✓ 11x live inloop spreekuur op maandag van 12.00-12.30u

✓ Één jaar toegang tot de Hormoon Reset Academy ( 9 modules)

✓ Besloten community

✓ Masterclass van externe experts

✓ Recepten

✓ Weekplanner

✓ Dagoverzicht

✓ Opdrachten

✓ De handleiding van jouw lichaam voor de rest van je leven

 

 

 

 

 

 

 

Hormoon Reset Academy
Original

€ 399,00

Of 4 x € 111,00

 

Hormoon Reset Academy

Gold

✓ Één jaar toegang tot de Hormoon Reset Academy ( 9 modules)

✓ 11x live inloop spreekuur op maandag van 12.00-12.30u

✓ Besloten community

✓ Masterclass van externe experts

✓ Recepten

✓ Weekplanner

✓ Dagoverzicht

✓ Opdrachten

✓ De handleiding van jouw lichaam voor de rest van je leven

Extra in de gold editie:

★ 2 Persoonlijke Energetische NEI sessies waarin we samen kijken welke onbewuste blokkades in jouw lichaam opgeslagen zitten waardoor jij je hormonale klachten hebt ontwikkelt.

★ 1 maand Voxer coaching bij de start, waarin je mij via de app al jouw vragen mag stellen.  

 

 

Hormoon Reset Academy
Gold

€ 749,00

of 4 x € 195,00

 

Waar wacht je nog op?

 

Creer je eigen leven met de Hormoon Reset Academy!
De academy waarin je leert naar je lichaam luisteren, uitzoeken, testen en ervaren wat iets met je lichaam doet.

Stop met trucjes doen want daarmee gaan je klachten niet weg. Samen zoeken we naar de oorzaak, ga je leren en snappen wat iets met jouw lichaam doet en dat zorgt voor levenslang resultaat.

Zie ik je 10 oktober?

 

Brigitte van der Wielen hormoon therapeut | hormoon expert