Zijn jou hormonen uit balans?

Helaas zal die kans groot zijn als je op deze pagina bent uitgekomen. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen!

Hormonen, vaak wordt dat gezien als zo’n verschrikkelijk vervelend vrouwendingetje.. maar wist je dat mannen ook hormonen hebben? Wij vrouwen zijn dus niet de enige die de hormonen uit balans kunnen hebben.

Ken je dat gevoel dat je klachten krijgt als je ongesteld moet worden? Je boos bent om alles? zo maar uit het niets kunt huilen, hoofdpijn, buikpijn, pijnlijke borsten noem maar op.. Er zijn maar weinig vrouwen die geen last van de hormonen hebben.
We weten niet zoveel van de hormonen en wat we er aan kunnen doen als we heftig ongesteld zijn of juist een onregelmatige cyclus hebben worden we al snel aan de anticonceptiepil gezet door de arts. Maar de anticonceptiepil legt onze complete cyclus stil en daar kunnen we ook veel klachten van ondervinden. Er zijn vrouwen die worden zelfs een compleet ander mens. Zonde! Daarom help ik je graag om je hormonen weer in balans te krijgen.

Hormonen en voeding

Voeding en stress zijn de 2 grootste veroorzakers van hormonen die uit balans zijn. Heb jij bijvoorbeeld PCOS? Dan kan je met voeding en stress verminderen echt onwijs veel doen om de klachten te verminderen en als je echt geduldig bent kan je zelfs weer een normale cyclus krijgen.
Waar de gynaecoloog vaak tegen de patiënt zegt: Helaas kunnen we hier niets aan doen kom maar terug als je een kinderwens hebt kunnen we er wel degelijk iets aan doen en bespaard het je wellicht een ziekenhuis traject als je zwanger wilt worden.

Naast PCOS, PMS, Oestrogeendominantie kan ik je ook helpen als je het idee hebt dat je hormonen uit balans zijn; kan je niet afvallen? Ben je opgefokt en niet jezelf? last van haaruitval? Altijd koud hebben? altijd moe? Grote kans dat er iets mis is.Wist jij dat je schildklier ook een hormoon is? Een trage of snelle schildklier is ook een teken dat je hormonen uit balans zijn en moeten worden hersteld.

Ik help je graag met het herstellen van je hormonen en heb daarom een pakket gemaakt om jou te helpen. Om echt specifiek te weten hoe je lichamelijk ervoor staat en welke hormonen allemaal uit balans zijn raad ik je aan om ook een EMB bloedtest af te nemen.

Cannot find required Table
 
 
 
 
Wat mijn cliënten zeggen
[kiyoh-klantenvertellen]