health boost programma

                        Hoe vind je het om

Elke dag vermoeid te zijn. Je staat ’s morgens op maar je bent helemaal niet uitgerust.

Elke maand wéér die heftige menstruaties, krampen, migraine, pijnlijke borsten, stemmingswisselingen

Je bent niet blij met jezelf dus altijd ben je bezig met afvallen, calorieën tellen, maar het lukt niet om af te vallen.

Elke avond na het eten lijk je hoogzwanger en doet je buik ook pijn, zo opgezet dat die is

Je wilt graag gezonder eten maar je weet niet waar je moet beginnen

Waarschijnlijk ben jij al druk bezig geweest

Je hebt al vaker de (huis)arts bezocht met jouw klachten. Deze neemt dan bloed af maar altijd zijn de uitslagen goed. Je krijgt de anticonceptie pil voorgeschreven zodat je klachten verdwijnen en op het moment dat je een kinderwens hebt dan kom maar terug.

Je moet maar leren leven met je klachten want er is niets aan de hand

Je hebt medicatie en die kan je de rest van je leven blijven slikken om de klachten onder controle te houden.

Wat nou als ik je vertel dat het allemaal onzin is. Dat ook jij je gezond en fit kan voelen zonder acné, pcos, pms, migraine, overgewicht of een andere hormonaal gerelateerde klacht.

We leven nu ook in een tijd waarin het super belangrijk is om gezond te zijn. Je immuunsysteem krachtig te maken en dit gebeurt automatisch als je met jouw leefstijl aan de slag gaat.

Health Boost Programma

Als orthomoleculair therapeut / hormoonexpert leer ik jou in dit online programma wat je kan doen om weer lekker in je vel te zitten

Drukke baan, familie, vrienden, sporten, social media.. een dag heeft maar 24 uur, hands up als jij ook tijd tekort komt en vaak zwicht onder de druk en daarom maar even een snelle maaltijd op tafel zet.
Wanneer heb jij voor het laatst lekker buiten in de zon gezeten of een wandeling door de natuur gemaakt om je hoofd leeg te maken? Misschien spookt het vaak door je hoofd dat je daar zo erg naar verlangt maar je neemt/maakt er geen tijd voor.
Nu merk je aan je lichaam dat het gewoon niet fijn voelt. Pijntjes, vage klachten. Je hebt er dagelijks last van, maar je weet eigenlijk niet wat je er aan kunt doen om er vanaf te komen.
Daarvoor heb ik dit online programma ontwikkelt. In het Health Boost Programma neem ik je 12 weken mee op reis. Een reis om te leren hoe jij goed voor je lichaam leert zorgen en het geeft wat het nodig heeft.

Je gaat opzoek naar de oorzaak van je klachten, wanneer is het begonnen en DAAR gaan we starten om de klachten te verhelpen.
In het online programma ga je zelfstandig aan de slag maar elke maand hebben we een live Q&A waarin je mij alle vragen kunt stellen die je hebt zodat ik je persoonlijk kan ondersteunen

 

               Na dit programma

Heb jij geleerd waarom het je tot nu toe niet gelukt is om lekker in je vel te zitten

Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

Ben je in staat ‘nee’ te zeggen en luister je beter naar je eigen lichaam

Ga jij maaltijden voor jezelf samenstellen die ‘hormoonproof’ zijn

Weet jij hoe je aan die hormonale klachten bent gekomen en kan je nu ook aan de slag om er vanaf te komen

Weet jij wat je moet doen om meer energie te krijgen

Lukt het je om af te vallen

Hormonen bepalen alles. Dankzij de wetenschap en onderzoeken blijkt dit keer op keer. 
Hormonen zijn de informatie doorgevers van je lichaam. Hoe jij je voelt, jouw gedrag en jouw uiterlijk. ALLES wordt bepaald door je hormonen.

Hormoonexpert & Orthomoleculair therapeut

Over Brigitte

Ik ben Brigitte, 34 jaar en moeder van twee kindjes; een geweldige dochter van zeven en een super vrolijke zoon van twee. Door het drukke gezinsleven lukte het mijzelf niet meer om alle ballen hoog te houden. ’s morgens vroeg in de auto in de file aansluiten om naar mijn werk te gaan om vervolgens klokslag 17.00u alles in te pakken zodat er hopelijk nog niet zoveel file was. Snel Isabeau ophalen, ben je om 18.00u thuis, snel eten koken want ze moest om 19.00u weer op bed liggen want de volgende dag was het weer school. Een burn out was het gevolg. Ik wilde ook niet meer met zoveel stress leven. Tijd om het roer om te gooien en doen waar ik écht gelukkig van wordt. Dat is dit! Vrouwen helpen om zich lichamelijk weer fijn te voelen.
Voor deze cursus heb ik alle thema’s die bij een druk leven horen samen gegoten tot een cursus: Voeding, beweging, omgaan met stress en die gezellige hormonen.

Wat kan je verwachten in dit 12-weekse online programma:

10 modules

Elke week krijg je een nieuwe module met teksten, opdrachten, checklisten en filmpjes 

Besloten community

De besloten groep is jouw lijntje met mij en alle andere die met het programma starten. Hier vind je allemaal vrouwen die hetzelfde doel hebben dan jij en kunnen jullie elkaar inspireren.

Opdrachten

Elke module eindigt met een opdracht. Deze opdracht gaat over de informatie die is besproken tijdens de module. Meteen toepassen wat je net geleerd hebt 🙂

 

Q&A

Elke maand is er een live Q&A van 30 minuten waarin jij al jouw vragen aan mij kunt stellen om nog meer uit het programma te halen.

Prachtig online programma om jezelf bewust te maken hoe jou lichaam werkt. Deze kennis kun je stap voor stap toepassen voor een gezondere en fittere leefstijl. Het heeft mij heel veel gebracht!! Ik voel mij energieker, kan beter met stress omgaan en vooral zorgen voor meer rust in mij en om mij heen.

Nadine

Toen ik bij Brigitte aanklopte voelde ik me ‘wel oké’, maar ik had het idee dat het beter kon. Bovendien was ik benieuwd of anders eten zou kunnen helpen bij mijn angstklachten. Na een EMB-bloedtest ging ik aan de slag met het Heath Boost Programma om mijn nieuwe eetpatroon in de praktijk te brengen. En dat is gelukt! Het programma was een goede stok achter de deur om het vol te houden en het was fijn dat ik met vragen bij Brigitte terecht kon. Al snel merkte ik resultaat. Ik heb meer energie, voel me blijer en heb veel minder last van angstklachten. Het is echt een wereld van verschil.

Kim

Waar ik bij andere programma’s afhaakte omdat of 1. de gedeelde kennis vrij algemeen en oppervlakkig was of 2. de kennis niet in Jip & Janneke taal werd gedeeld, is het Brigitte gelukt om ontzettend waardevolle informatie en tips op een laagdrempelige manier te delen, waardoor ik er echt concreet mee aan de slag kon gaan. Naar mijn mening is Brigitte een autoriteit binnen haar vakgebied, maar juist doordat ze zich niet autoritair gedraagt, durf je vragen te stellen en zo je doel te behalen.

Yannicke

Het programma van Brigitte is een algemeen programma, maar voelt heel persoonlijk. Je leest (en hoort en ziet) veel informatie over allerlei super interessante onderwerpen waar je goed induikt. De opdrachten zorgen ervoor dat je ook echt aan de slag gaat en inzichten krijgt in wat je nu doet en hoe je dat kunt verbeteren. Brigitte legt alles duidelijk uit. De vormgeving van de opdrachten is heel prettig en het is superfijn om met andere mensen hetzelfde programma te volgen en onderling contact te hebben. Ook geeft Brigitte altijd snel antwoord op je vragen, heel fijn 🙂

Diana

Jouw investering naar een lichaam dat hormonaal in balans is

€ 397,-
Start aanstaande maandag

In deze 12 weken ga jij volledig aan de slag met jezelf. Voor jou geen excuus meer. Je bent er helemaal klaar mee en klaar voor om eindelijk weer lekker in je vel te zitten. Wat heeft jouw lichaam nu nodig? Ik ga het je allemaal de komende 12 weken leren. Doordat er maandelijks een live Q&A is kan je me toch je persoonlijke vragen stellen en kan jij van dit online programma jouw persoonlijke programma maken.

→ 10 modules
→ 4x  live Q&A | 30-45 minuten
→ Werkboeken met opdrachten
→ Extra masterclass over bio-identieke hormonen
→ 2 masterclasses van externe experts
→ Checklists
→ Weekmenu’s
→ Filmpjes
→ Beweegadvies
→ Weekplanner
→ Dagoverzicht
→ Besloten community
→ één jaar toegang tot het programma

Ik werk in mijn praktijk alleen maar met ambitieuze vrouwen die écht helemaal klaar zijn met de vermoeidheid, buikpijn, hormonale klachten, overgewicht of elke lichamelijke klacht die je maar kan bedenken en bereid zijn zichzelf nu op 1 te zetten. Voor jou geen excuses meer!

Uitzondering: Vrouwen die zwanger zijn kunnen het programma beter niet volgen tijdens hun zwangerschap. Tijdens de zwangerschap mag je niet ontgiften en/of afvallen wat met dit programma wel kan gebeuren. Daarnaast is dit programma wellicht ook niet geschikt voor jou als je een ernstige ziekte hebt. Wil je daarvoor een check doen mag je mij altijd een berichtje sturen.

Wat ga je allemaal leren..

$

Stress

Wat is stress, hoe herken je stress en wat doet stress

$

Ontspanning

Nu je weet wat stress met je lichaam doet is het héél belangrijk om te leren ontspannen

$

Wat is gezonde voeding?

Naast stress is voeding onwijs belangrijk. In deze module leer ik je alles over wat gezonde voeding is

$

Aan de slag!

In deze week ga je aan de slag met je voeding, hoe kan je zelf een gezonde maaltijd samen stellen zodat jouw klachten verdwijnen

$

Hormonen

Stress check! voeding check! dan gaan we nu door naar de klachten en we starten met de hormonen

$

Laaggradige ontstekingen

Heel veel mensen hebben laaggradige ontstekingen en dat zuigt zoveel energie, tijd om te zorgen dat jouw darmen optimaal functioneren

$

Lever

Je bent nu super goed bezig om je lichaam te herstellen, maar als de afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden blijf je klachten houden! Tijd om aan de slag te gaan met de lever

$

Beweging

Belang van beweging? Daar hebben we het in deze module over

$

Menstruatiecyclus

Complete uitleg van de menstruatiecyclus, hoe is jouw cyclus en hoe moet deze zijn? Je leert het in deze module!

$

En hoe nu verder?

En dan zit het er bijna op, hoe ga je om met tegenslagen? Wat doe je als je een feestje hebt? Ik leg het je in deze module uit

Health boost programma

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik starten met het programma?

Elke maandag is er de mogelijkheid om te starten. Je krijgt dan automatisch toegang tot het programma. Maandelijks wordt er een groep gevormd waarin de Q&A’s plaats vinden.

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt een jaar lang toegang tot het programma. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module en na 10 weken heb je toegang tot het hele health boost programma. Je kunt daarmee het programma in je eigen tijd volgen én je behoud toegang tot alle nieuwe content die toegevoegd gaat worden.

Hoeveel tijd kost het programma?

Gemiddeld ben je een uur per week bezig om de content te lezen of te kijken en de opdrachten te maken. Veel opdrachten zijn meteen in de praktijk toe te passen en kosten ze geen extra tijd.

Ik heb geen tijd

Hoe belangrijk is het voor jou om je hormonen in balans te krijgen? Meer energie te hebben of van je buikpijn af te komen? Alle nieuwe dingen kosten in het begin extra tijd. Maar doordat je meer energie gaat krijgen, gaat het je ook tijd opleveren.
Maak prioriteit van je gezondheid en besteed de tijd die je nu verbruikt aan netflix of instagram aan dit online programma.

Ik gebruik medicatie kan ik dan mee doen?

Jazeker! In het health boost programma gaan we jouw gezondheid optimaliseren en dat is komt altijd ten goede voor jouw klachten en. medicatie. Wel moet je met bepaalde medicatie opletten met supplementen. Hierover kan je contact opnemen met Brigitte dan kijkt ze persoonlijk met je mee wat je wel en niet kunt gebruiken.

Wat als ik niet tevreden ben?

Gelukkig heb ik nog nooit een negatieve reactie ontvangen op mijn programma. Daarom durf ik een niet goed geld terug garantie te bieden. Heb jij binnen 14 dagen het gevoel dat dit programma niet bij jou past. Stuur een mail naar contact@brigittevanderwielen.nl en dan zorgen wij dat jij jouw geld terug ontvangt.

Ik weet hoe lastig het is om in je gezondheid te investeren. Te duur, geen tijd of ik heb al zoveel geprobeerd waarom zou dit me wel helpen?
Als jij graag van jouw klachten af wilt zal je er iets voor moeten doen. Vanzelf zullen ze nooit weg gaan. Voor 3,30€ per dag investeer jij in jouw gezondheid en als jij dit programma volgt durf ik jou te garanderen dat je er altijd resultaat mee bereikt.

Heb je nog een andere vraag die op deze pagina niet beantwoordt is? Stuur dan een mailtje naar contact@brigittevanderwielen.nl en mijn team beantwoord je vraag graag!

Niet twijfelen maar doen ❤