fbpx
health boost programma

Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen ❤

                        Hoe vind je het om

Elke dag vermoeid te zijn. Je staat ‘s morgens op maar je bent helemaal niet uitgerust.

Elke maand wéér die heftige menstruaties, krampen, migraine, pijnlijke borsten, stemmingswisselingen

Je bent niet blij met jezelf dus altijd ben je bezig met afvallen, calorieën tellen, maar het lukt niet om af te vallen.

Elke avond na het eten lijk je hoogzwanger en doet je buik ook pijn, zo opgezet dat die is

Je wilt graag gezonder eten maar je weet niet waar je moet beginnen

En stel je eens voor 

Je wordt in de ochtend wakker en vol energie start je aan de dag. Je hebt geen koffie meer nodig voordat je iemand onder ogen durft te komen. Je stapt de badkamer in en je wordt blij van jezelf als je in de spiegel kijkt. De tijd dat je jezelf straft als je je doelen niet gehaald hebt is verleden tijd. Ik ben gezond en dat is het belangrijkste! 
Je weet ook waar die opgezette en pijnlijke buik elke dag vandaan komt. Dus nu bereid je je maaltijden goed voor en die opgezette buik? Die behoort tot het verleden! Je avonden zijn veranderd van met opgezette buik hangend op de bank netflix kijken en door instagram scrollen naar nog genoeg energie hebben om iets te doen. Sporten of quality time met je partner of vrienden is weer mogelijk!

Health Boost Programma

Als orthomoleculair therapeut leer ik jou in dit online programma wat je kan doen om weer lekker in je vel te zitten

Drukke baan, familie, vrienden, sporten, social media.. een dag heeft maar 24 uur, hands up als jij ook tijd tekort komt en vaak zwicht onder de druk en daarom maar even een snelle maaltijd op tafel zet.
Wanneer heb jij voor het laatst lekker buiten in de zon gezeten of een wandeling door de natuur gemaakt om je hoofd leeg te maken? Misschien spookt het vaak door je hoofd dat je daar zo erg naar verlangt maar je neemt/maakt er geen tijd voor.
Nu merk je aan je lichaam dat het gewoon niet fijn voelt. Pijntjes, vage klachten. Je hebt er dagelijks last van, maar je weet eigenlijk niet wat je er aan kunt doen om er vanaf te komen.
Daarvoor heb ik dit online programma ontwikkelt. In het Health Boost Programma neem ik je 12 weken mee op reis. Een reis om te leren hoe jij goed voor je lichaam leert zorgen en het geeft wat het nodig heeft.

Je gaat opzoek naar de oorzaak van je klachten, wanneer is het begonnen en DAAR gaan we starten om de klachten te verhelpen.
In het online programma ga je zelfstandig aan de slag maar elke twee weken hebben we een live Q&A waarin je mij alle vragen kunt stellen die je hebt zodat ik je persoonlijk kan ondersteunen

 

               Na dit programma

Heb jij geleerd waarom het je tot nu toe niet gelukt is om lekker in je vel te zitten

Heb je handvaten hoe je wel voor veranderingen kunt zorgen

Ben je in staat ‘nee’ te zeggen en luister je beter naar je eigen lichaam

Ga jij maaltijden voor jezelf samenstellen die ‘hormoonproof’ zijn

Weet jij hoe je aan die hormonale klachten bent gekomen en kan je nu ook aan de slag om er vanaf te komen

Weet jij wat je moet doen om meer energie te krijgen

Lukt het je om af te vallen

Orthomoleculair therapeut

Over Brigitte

Ik ben Brigitte, 33 jaar en moeder van twee kindjes; een geweldige dochter van zes en een super vrolijke zoon van een. Door het drukke gezinsleven lukte het mijzelf niet meer om alle ballen hoog te houden. ‘s morgens vroeg in de auto in de file aansluiten om naar mijn werk te gaan om vervolgens klokslag 17.00u alles in te pakken zodat er hopelijk nog niet zoveel file was. Snel Isabeau ophalen, ben je om 18.00u thuis, snel eten koken want ze moest om 19.00u weer op bed liggen want de volgende dag was het weer school. Een burn out was het gevolg. Ik wilde ook niet meer met zoveel stress leven. Tijd om het roer om te gooien en doen waar ik écht gelukkig van wordt. Dat is dit! Vrouwen helpen om zich lichamelijk weer fijn te voelen. 
Voor deze cursus heb ik alle thema’s die bij een druk leven horen samen gegoten tot een cursus: Voeding, beweging, omgaan met stress en die gezellige hormonen.

Wat kan je verwachten in dit 12-weekse online programma:

10 modules

Elke week krijg je een nieuwe module met teksten, opdrachten, checklisten en filmpjes 

Besloten facebookgroep

De facebookgroep is jouw lijntje met mij en alle andere die met het programma starten. Hier vind je allemaal vrouwen die hetzelfde doel hebben dan jij en kunnen jullie elkaar inspireren.

Opdrachten

Elke module eindigt met een opdracht. Deze opdracht gaat over de informatie die is besproken tijdens de module. Meteen toepassen wat je net geleerd hebt 🙂

 

Q&A

Elke twee weken is er een live Q&A waarin jij al jouw vragen aan mij kunt stellen om nog meer uit het programma te halen.

Jouw investering naar een fijn lichaam

€ 525,-
Pilotprijs: € 324,-

In deze 12 weken ga jij volledig aan de slag met jezelf. Voor jou geen excuus meer. Je bent er helemaal klaar mee en klaar voor om eindelijk weer lekker in je vel te zitten. Wat heeft jouw lichaam nu nodig? Ik ga het je allemaal de komende 12 weken leren. Doordat er tweewekelijks een live Q&A is kan je me toch je persoonlijke vragen stellen en kan jij van dit online programma jouw persoonlijke programma maken.

→ 11 modules
→ Elke 2 weken een live Q&A
→ Werkboeken
→ Checklists
→ Weekmenu’s
→ Filmpjes
→ Beweegadvies
→ Weekplanner
→ Dagoverzicht
→ Besloten facebookgroep
→ 6 maanden toegang tot het programma

Ik werk in mijn praktijk alleen maar met ambitieuze vrouwen die écht helemaal klaar zijn met de vermoeidheid, buikpijn, hormonale klachten, overgewicht of elke lichamelijke klacht die je maar kan bedenken en bereid zijn zichzelf nu op 1 te zetten. Voor jou geen excuses meer!

Wat ga je allemaal leren..

$

Stress

Wat is stress, hoe herken je stress en wat doet stress

$

Ontspanning

Nu je weet wat stress met je lichaam doet is het héél belangrijk om te leren ontspannen

$

Wat is gezonde voeding?

Naast stress is voeding onwijs belangrijk. In deze module leer ik je alles over wat gezonde voeding is

$

Aan de slag!

In deze week ga je aan de slag met je voeding, hoe kan je zelf een gezonde maaltijd samen stellen zodat jouw klachten verdwijnen

$

Hormonen

Stress check! voeding check! dan gaan we nu door naar de klachten en we starten met de hormonen

$

Laaggradige ontstekingen

Heel veel mensen hebben laaggradige ontstekingen en dat zuigt zoveel energie, tijd om te zorgen dat jouw darmen optimaal functioneren

$

Lever

Je bent nu super goed bezig om je lichaam te herstellen, maar als de afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden blijf je klachten houden! Tijd om aan de slag te gaan met de lever

$

Beweging

Belang van beweging? Daar hebben we het in deze module over

$

Menstruatiecyclus

Complete uitleg van de menstruatiecyclus, hoe is jouw cyclus en hoe moet deze zijn? Je leert het in deze module!

$

En hoe nu verder?

En dan zit het er bijna op, hoe ga je om met tegenslagen? Wat doe je als je een feestje hebt? Ik leg het je in deze module uit

Health boost programma

Niet twijfelen maar doen ❤

Woon je ver weg of blijf je liever thuis? Consulten kunnen volledig online plaats vinden

X