fbpx

Health boost online platform

Health Boost Online

Ontdek welke invloed jij zelf hebt op jouw energie en hormonen

 

Als ik vertel dat ik glutenvrij én lactosevrij eet dan krijg ik standaard een van de twee opmerkingen:
1) Dan kan je ook niks lekkers meer eten
2) Hoe doe je dat dan want echt overál zitten gluten in.

Dit laatste hoor ik ook vaak in mijn praktijk en daarom neem ik je graag mee zodat ik jou  kan leren en inspireren om gezond maar ook lekker voor jezelf te zorgen!

Wil jij:

Inspiratie voor lekkere recepten die glutenvrij en lactosevrij zijn? 

Weten waarom je dingen aanpast zodat je écht leert wat voeding en leefstijl met je doet

Leren hoe je fit en energiek wordt. Geen buikpijn meer hebt of een regelmatige menstruatie krijgt

Health Boost Online

 

Mijn puzzeltocht naar een nieuwe gezondere leefstijl

Ik kan van mezelf zeggen dat ik altijd wel gezond at. Light producten, vetvrij en niet teveel calorieën. drie keer per dag een hoofdmaaltijd en daartussen tussendoortjes. In de ochtend mijn schaaltje kwark of magere yoghurt met muesli werd later een bak havermout want ik las overal dat je daar uren van vol zat.
Ik snapte er niks van.. Ik at echt een hele grote bak havermout met lekker een geprakte banaan, appel, kaneel en rozijnen. Het was net een appeltaart werd er dan gezegd. Maar waarom zat iedereen er uren vol van en had ik echt na een uur weer honger? Ik werd er een beetje radeloos van want elk uur leek ik wel te moeten eten en op de weegschaal bleef mijn gewicht maar stijgen. Nu weet ik waarom dat ik daar toen niet vol van zat. Nu weet ik ook wat ik anders moet doen om wél uren vol te zitten van die havermout, maar ja als niemand je dat verteld kan je het ook niet weten, toch?

In 2018 ben ik bij een orthomoleculair therapeut terecht gekomen nadat ik een burn out had gekregen. Ik kreeg mijn energie maar niet terug terwijl ik alles volgens het boekje deed van de psycholoog. Bij haar deed ik een EMB Bloedtest en bleek dat mijn darmen niet optimaal waren. Gek want ik ervaarde eigenlijk helemaal geen klachten van mijn darmen. Oké ik had wel eens een opgezette buik maar ik dacht dat het erbij hoorde. Het eten van suikers en koolhydraten maakte mij heel erg moe. Toen ik mijn voedingspatroon hierop aanpaste merkte ik na een aantal weken al dat ik al meer energie kreeg.
Mijn nieuw voedinspatroon was even wennen. Niet alleen voor mij, maar ook voor alle mensen om mij heen. Gezellig gaan eten bij andere mensen werd toch een stukje lastiger want die waren helemaal niet bekend met glutenvrij en lactosevrij en hadden ineens het gevoel dat ze niets meer konden maken. Zelf was ik ook veel op internet en in boeken aan het zoeken naar lekkere recepten dus ik werd er steeds handiger in maar wat een tijd kost het allemaal!

Nu in mijn praktijk zie ik mijn eigen reactie bijna bij iedereen terugkomen als ik ze vertel dat ze beter (tijdeliljk) geen gluten of lactose kunnen eten omdat je daarmee je lichaam kunt herstellen. Help?! Hoe ga je dat doen? Wat mag ik dan nog wel eten? Kan ik dan nog wel uit eten? Dat was voor mij de basis voor het online platform. Ik wilde graag een centrale laagdrempelige plek waarin ik jou kan inspireren, je kan helpen met jouw puzzeltocht en het je makkelijker te maken. Al mijn kennis en inspiratie deel ik daar met je. Je kunt er recepten vinden (elke maand komen er tientallen nieuwe bij) artikelen (ook die worden maandelijks aangevuld) mijn favorieten, templates om je planningen in te maken en elke maand is er een masterclass over een ander onderwerp.

Wat krijg je allemaal op het Health Boost Online Platform:

 

 

  • Iedere week nieuwe recepten →
    Ontbijt, lunch, diner, snacks, soepen, smoothies
  • Iedere week nieuwe tips, adviezen en informatie
  • Plan overzichten
  • Elke maand een live masterclass met een ander onderwerp
  • Altijd de mogelijkheid om vragen te stellen
  • Online community met andere vrouwen die dezelfde leefstijl hebben net als jij
  • Regelmatig een Q&A
  • Voorrang op Health Boost Formule 
Orthomoleculair therapeut hormoontherapeut

Het is mijn doel om jou op een laagdrempelige manier te helpen.
Je alle kennis te geven om te starten én om vol te houden!SSL

Storage

Domains

Domains

Sub-domains

Sub-domains

Sub-domains


Health Boost Online

1 maand


€ 17,00


Iedere week nieuwe recepten  

Iedere week nieuwe tips,  adviezen en informatie

Planners 

Elke maand een live masterclass

Altijd de mogelijkheid om mij vragen te stellen

Online community

Regelmatig een Q&A


Health Boost Online

3 maanden


€ 47,00


Iedere week nieuwe recepten  

Iedere week nieuwe tips,  adviezen en informatie

Planners 

Elke maand een live masterclass

Altijd de mogelijkheid om mij vragen te stellen

Online community

Regelmatig een Q&A

Helder, deskundig, cliëntgericht

De afgelopen dagen heb ik de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd. Brigitte is helder in haar uitleg, de video’s zijn goed te volgen, prettig stem en ze straalt rust uit. Leuke opdrachten waarbij ze íedereen feedback geeft! Oprechte interesse en betrokkenheid. Leuke training, een aanrader!

Linda

Ik wist niet dat ik weer zo fit kon zijn!

Ik zit nog midden in het traject maar ik heb al ontzettend veel geleerd over voeding en wat de effecten zijn op je lijf. Ik dacht altijd dat ik al redelijk gezond leefde en dat de dingen die ik voelde er gewoon bij hoorde. Iedere jonge moeder is toch moe? En mijn buikpijn die merkte ik niet eens meer op.. Nu, na twee maanden, weet ik dat het echt beter kan. Ik voel mezelf zo veel fitter al en ik ben nog niet eens klaar. Brigitte staat altijd klaar voor vragen waardoor het echt goed toe te passen is, ook in het drukke leven van een werkende jonge moeder. Ik zou dit traject zeker aanraden!

Maaike

Heel blij dat ik gestart bent!

Ik ben nu ongeveer 2 maanden onder behandeling bij Brigitte en ik ben er heel tevreden over. Ik heb jarenlang gehoord gekregen van doktoren dat er niks te vinden was ondanks dat ik zelf voelde dat er dingen in mijn lichaam niet goed werkte, maar ik voel mij nu binnen 2 maanden al een stuk beter en het blijft vooruit gaan. Ook al ben ik nog lang niet op het punt waar ik wil zijn. Ik heb er wel vertrouwen in dat ik mij nog veel beter zal gaan voelen. Brigitte heeft heel veel kennis over gezondheid, en denkt goed mee over verschillende opties en ik voel mij gehoord bij haar. Ik beveel haar dus zeker aan bij andere vrouwen ( die onverklaarbare klachten hebben,vermoeidheid zijn ,hormoonklachten etc)

Manoek

Zo blij dat ik bij Brigitte terecht ben gekomen

Na zo’n beetje alles te hebben geprobeerd qua gezondheid kwam ik bij Brigitte uit. Ik kan dit iedereen aanraden zeker als je wat ‘vage’ klachten/ongemakken hebt. Ikzelf heb een autoimmune ziekte met nogal wat bijkomende klachten. Ik heb nu samen met Brigitte een plan van aanpak met daarbij de benodigde vitamines die ik tekort kwam. Mijn beste uitkomst tot nu is dat mijn jeuk echt zo goed als weg is en dat is een geweldig resultaat al! Super bedankt Brigitte.

Chantal