laad jouw batterij op challenge

De laad-je-batterij-op challenge

Begint jouw batterij een beetje leeg te raken? Dat is niet zo gek. 
Je zit al een jaar in het ‘nieuwe normaal’ en dat vraagt behoorlijk veel van je. Van kantoor naar thuiswerken, kinderen die thuis online les volgen (en die je soms wel achter het behang wilt plakken), geen sociale uitjes meer en zelfs jouw uurtje sporten kan niet doorgaan.
Nogal wiedes dat je moe bent, niet lekker in je vel zit en helemaal klaar bent met de situatie. Dat je dan de neiging krijgt om diep onder de dekens weg te kruipen, is ook heel herkenbaar.
Tijd dus voor wat extra selfcare. En daar ga ik jou bij helpen!

Na het succes van de eerste ‘Kickstart jouw lichaam’-training van afgelopen september ga ik nu voor een tweede ronde die volledig in het teken staat van jouw batterij opladen: de laad-je-batterij-op challenge. Doe je mee? Superleuk!

Meedoen is gratis en simpel: schrijf je in en in de week van 18 tot en met 21 mei blokkeer je elke dag een uur in je agenda om die batterij weer op te laden. Elke ochtend ontvang je rond 07:00 uur een mail van mij waarin staat hoe wat dat precies gaan doen. Klinkt goed toch?

Is dit o zo herkenbaar?

$

Op maandagochtend wil je na herhaaldelijk de wekker snoozen het liefst nog vier uur slapen?

$

Na een drukke werkdag plof je op de bank en in plaats van een serie te kijken of een boek te lezen, scrol je doelloos door Instagram?

$

Je roept dagelijks dat je ‘morgen echt gaat beginnen met sporten’, maar het ontbreekt je aan zin en energie?

$

Dat je niet meer met iedereen hoeft af te spreken vanwege de lockdown is eerlijk gezegd eigenlijk best wel lekker?

 

Schrijf je in voor de gratis challenge:
Laad je batterij weer op!

 

Ik heb de vierdaagse Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ Van Brigitte gevolgd. Wauw! Wat een hoeveelheid informatie deelt Brigitte, echt ontzettend waardevol! Je ziet en merkt aan alles dat ze over heel veel kennis beschikt. En daarnaast deelt ze die met zoveel enthousiasme! Het kan niet anders dan dat ze jou (ook) meeneemt in haar enthousiasme en dat jij zelf gelijk alles in de praktijk wilt brengen om een betere versie van jezelf te worden. Een dikke aanrader!

Maaike

Tijdens de Instagramtraining van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!

Kim

Ik heb de Instagramtraining Kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over heel belangrijke zaken in het leven: voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!

Anne-Mieke

Ik heb ontzettend veel kennis op kunnen doen door alleen al te luisteren naar wat Brigitte mij te vertellen had. Ik heb na het volgen van de Instagram cursus ‘Kickstart jouw lichaam’ een goede bewustwording kunnen op doen over wat ik nu doe met mijn lifestyle dat dat niet de manier is. Ik ben blij dat ik hem gevolgd heb!!

Eva

Zal ik je eens iets vertellen..?

Je wilt vast weten waarom ik de laad-je-batterij-op challenge organiseer. Nou, ik heb zelf een burn-out gehad en daar maak ik geen geheim van. Sterker nog: ik ben onwijs blij dat ik die burn-out heb gehad. Het heeft lang geduurd, voordat ik aan mezelf (en de buitenwereld) durfde toe te geven dat mijn batterij helemaal op was, dat ik zo niet langer meer kon doorgaan. Ik dacht dat ik me nooit meer beter zou voelen en dat het onmogelijk was weer meer energie te krijgen. Maar hee, het is gelukt!

‘Hoe dan?’ hoor ik je denken. De huisarts en de psycholoog die ik bezocht, gaven me helaas mijn energie niet terug. Met hulp van een orthomoleculair therapeut ging ik aan de slag met een nieuwe leefstijl waar de focus lag op échte voeding. Zo leerde ik beter voor mezelf zorgen en binnen een paar weken had ik al veel meer energie dan al die maanden daarvoor. Ik was echt verbaasd en tegelijkertijd triggerde het mij: waarom weet niemand dit? Dat is voor mij de reden geweest dat ik me hierin ben gaan verdiepen en er mijn werk van heb gemaakt. Ik ben de opleiding tot orthomoleculair therapeut gaan volgen en heb me gespecialiseerd op het gebied van hormonen. Als expert kan ik jou helpen jouw hormonen weer in balans te brengen. En ik hoor je weer denken: ‘Wat heeft die lege batterij met hormonen te maken?’ Nou, alles! Jouw hormonen zorgen ervoor dat jij je voelt zoals jij je nu voelt. Laat mij je met deze challenge helpen die batterij op te laden, zodat je je weer energiek en blij voelt. Doe je mee?

Orthomoleculair therapeut hormoontherapeut

Meedoen met de
laad-je-batterij-op challenge?

Stap 1

Blokkeer 18 tot en met 21 mei in je agenda!

Elke ochtend rond 07:00 uur ontvang je van mij een mail met kennis, een recept of opdracht. Een mail om je batterij weer op te laden, dus.

Stap 2

Check je e-mail voor de bevestiging

Stel je voor dat de inschrijving niet goed is gegaan, dan mis je deze waanzinnige laad-je-batterij-op challenge. Zonde. Even goed je mailbox, ook je spam, checken, want in de bevestigingsmail staat alle belangrijke informatie over de challenge.

Stap 3

Deel deze gratis challenge met je vriendinnen

Want ik weet zeker dat er in jouw vriendenkring nog veel meer batterijen kunnen worden opgeladen. Daarbij: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Gezellig!

Stap 4

Vind je mei nog heel ver weg?

Volg me dan op Instagram en ontvang in de aanloop naar de laad-je-batterij-op challenge al extra tips van me. Hier kan je me volgen! Welkom!

BONUS BONUS BONUS

Als kers op de taart, als klap op de vuurpijl, als bonus der bonussen verloot ik tijdens de live op vrijdagavond onder alle deelnemers een te gekke giveaway (ter waarde van 184,00€) met de allerleukste selfcare producten. Hoe tof is dat?
Schrijf je nu in en doe mee. Ik zie je graag bij mijn laad-je-batterij-op challenge!