Deep Inner Health Event 

Leer in één dag hoe je de kern van jouw onbewuste stress loslaat, zodat je de regie over jouw lichaam, leven en business weer terugkrijgt

“Ik ben ondernemer, ik run mijn eigen business.
Natuurlijk ben ik moe!”

Jouw bedrijf draait op jouw inzet, op jouw energie. Daarom steek je er veel tijd, aandacht en liefde in.
En eerlijk? Je bent ook best goed in wat je doet.

Maar het is wel veel.

Want het is niet alleen werk. Je houdt ook thuis de boel in de gaten, en je probeert tussendoor zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen door genoeg te bewegen en gezond te eten.

Misschien ben je zelfs al steeds meer bezig met je mentale gezondheid en leer je steeds meer manieren om daar beter mee om te gaan.

Toch wil het allemaal nog niet zo.
Je blijft je vermoeider voelen dan je zou willen. En als je dan eens een avond lekker op de bank kan zitten, voel je je ergens toch onrustig – er is vast iets dat je nu ook had kunnen doen en waar je straks spijt van hebt dat je het nog niet gedaan hebt.

Het is niet normaal om elke dag geen energie te hebben,
je bang te voelen of vol onrust te zitten.

Dat je je zo voelt is heel logisch, maar het is niet normaal.

Het is zo logisch, omdat we allemaal heel veel leren over de juiste mindset en hoe je door positief te denken jouw lichaam in de gewenste richting zou moeten kunnen sturen.

Maar als jouw lijf vol zit met stress, dan kun jij manifesteren zoveel je wil, maar er gaat niets gebeuren.

Wat je éérst te doen hebt, is het oplossen van de blokkades die nog in jouw lichaam zijn. Op het moment dat jij namelijk nog onbewuste trauma’s of emoties met je meedraagt, staat jouw lichaam op ‘onveilig’ en is jouw stresshormoon (cortisol) hoog.

Lukt het je om jezelf weer vrij te maken, dan merk je direct: alles wordt lichter en makkelijker.

 • Je voelt wanneer het tijd is voor ontspanning, zodat je jezelf niet meer opbrandt met zogenaamd dringende taken
 • Dat het goed gaat met jouw bedrijf zorgt niet langer voor ongemakkelijkheid (‘verdien ik dit wel?’ of ‘kan ik dit wel waarmaken?’), maar maakt dat je trots voelt op wat je bereikt
 • Je krijgt een regelmatiger menstruatie die ook nog eens veel minder pijnlijk verloopt
 • Als je het podium op moet stappen, voel je daar geen paniek meer bij, maar enthousiasme om jezelf te laten zien en uit te spreken
 • Het opgejaagde gevoel dat je altijd op de achtergrond had, is weg: je kunt oprecht genieten van de momenten waarop je ‘uit’ staat en het lukt je ook om echt in het moment te zijn

Om je te helpen met het oplossen van de blokkades die zich in jouw lichaam bevinden, heb ik het Deep Inner Health Event opgezet. Tijdens het event leer ik je hoe je jouw systeem vrij maakt van onbewuste stress en wat je kunt doen om dit zo te houden.

We staan uitgebreid stil bij onderwerpen als voeding, (onbewuste) stress, ontspanning, emoties en we doen veel energetisch werk.

Kom je ook naar het

Deep Inner Health Event

en leer in één dag hoe je de oorsprong van jouw onbewuste stress loslaat, zodat je de regie over jouw lichaam, leven en business weer terugkrijgt!

Wat je gaat ontdekken tijdens het event:

N

Hoe je voor échte ontspanning zorgt, in plaats van te denken dat je klaar bent met af en toe een relaxmomentje

N

Op welke manier je jezelf onbewust saboteert waardoor jouw bedrijf niet doorgroeit naar wat het kan zijn

N

Waar je op moet letten qua voeding om je lichaam te geven wat het nodig heeft om jouw plannen waar te maken

N

Waar jouw (onbewuste) trauma’s echt vandaan komen, hoe ze doorwerken in jouw hele leven en wat je kunt doen om ze voor eens en altijd los te laten

N

Hoe het kan dat je zelfs met de beste mindset er niet altijd komt

N

Wat de enorme invloed is van stress op jouw lichamelijke gesteldheid. Vermoeidheid, angst, paniek en onrust wordt allemaal getriggerd door te veel stress

N

Waarom het allemaal soms zo zwaar voelt en stroef gaat, terwijl ‘er niets aan de hand is’ – spoiler: er is dus wel iets aan de hand, je hebt veel te veel cortisol in je systeem 😉

Je bent al voor € 129 bij het Deep Inner Health Event, zie ik je daar?

Mocht je fysieke en/of emotionele klachten hebben, gun jezelf een samenwerking met Brigitte. Die vrouw verandert echt je leven!

Ik stapte in vlak nadat ik was gestopt met de pil en mijn hormonen behoorlijk in de war waren. Ik zat onder de acné, kreeg meer haargroei en mijn emoties gingen op en neer.

We zijn begonnen met een EMB bloedtest die me al heel veel waardevolle inzichten gaf. Daarna heeft Brigitte een super uitgebreid persoonlijk plan gemaakt en tussendoor is ze er altijd als ik haar nodig heb.

Door het traject met Brigitte ben ik echt gaan beseffen hoeveel invloed onze hormonen op ons hebben. Dat heb ik eerder echt zwaar onderschat

Tineke Zwart

Business Coach

Ik ben bij Brigitte gekomen omdat ik veel last had van mijn maandstonden en aangezien ik ondernemer ben, kon het echt niet meer dat ik er telkens 1 week uit lag per maand.

Ik heb heel wat gehad aan het advies van Brigitte! Ik heb amper nog hoofdpijn, de bloedingen zijn veel minder hard en duren ook veel minder lang.

Een totale ommekeer dus, ik kan weer functioneren en daardoor heb ik zoveel meer tijd gecreëerd in mijn business.

Echt verrijkend dit traject! Dank je wel Brigitte, er ging voor mij een heel nieuwe wereld open. ?

Sófie de Bleser

Business Coach

Hoe het allemaal begon..

Ik denk dat ik wel voorop liep met de mentaliteit: ‘Niet zeiken, maar doorgaan. Iedereen heeft het druk.’
Tot twee keer toe (op mijn 18e en 25ste) ben ik in het ziekenhuis beland omdat de helft van mijn lichaam was uitgevallen. Ze konden niets vinden en ik werd naar huis gestuurd met “het zal wel stress zijn, wat een onzin!” en ben gewoon op dezelfde manier door gegaan.

Tot ik in januari 2018 toch echt wel aan mezelf moest toegeven dat mijn leven niet zo leuk was. Ik was altijd moe, had nergens zin in, vond alles stom en zat totaal niet lekker in mijn vel. Conclusie van de huisarts: burn-out.

De huisarts en psycholoog konden mij mijn energie en plezier niet teruggeven, waardoor ik zelf verder ben gaan zoeken. Ik had nog nooit van een orthomoleculair therapeut gehoord (heb zelfs lang moeten oefenen voordat ik het kon uitspreken ?), maar binnen een maand had ik meer energie. HOEZO wist niemand dit?!

Nu 4 jaar en 9 opleidingen verder, heb ik meer dan 1100 vrouwen, mannen en kinderen geholpen en lijkt het me een eer om jou te helpen.

 

Brigitte van der Wielen Hormoontherapeut

Maak een deep dive in jouw innerlijke gezondheid!

Met de inzichten en tips die je tijdens het event krijgt, ontwikkel je meer bewustwording van je lichaam. Je leert de signalen die je ontvangt beter te begrijpen en je weet wat je kunt doen om los te laten wat je los mag laten.

Maar voor twee deelnemers heb ik een speciale mogelijkheid.
Tijdens het event ga ik namelijk met twee mensen live op het podium aan de slag.

Ik heb een methode ontwikkeld waarmee ik je kan helpen jouw blokkades op te sporen en op te ruimen, zonder dat je diep moet graven of je jouw hele geschiedenis precies moet kunnen herinneren.

Het enige dat jij hoeft te weten is waar je vanaf wil. Vervolgens ga ik aan het werk en ontdekken we samen welke emotie jou blokkeert en wat je mag doen om die liefdevol los te laten.

Deze deep dive is een unieke kans om nog tijdens het event jouw faalangst los te laten, om je te bevrijden van de paniek die je voelt als het allemaal te goed lijkt te gaan of om elke andere emotie je de in de weg zit achter te laten.

 

 

Deep Inner Health Event
13 april 2023

Ticket voor het
Deep Inner Health Event

€ 129,00

 

 • Een kleine groep, maximaal dertig deelnemers
 • Live event op 13 april 2023, locatie volgt later
 • Lunch en dranken inbegrepen
 • Je wordt je bewust van jouw energie en waar je jezelf blokkeert, privé en zakelijk
 • Je leert hoe je jezelf kunt losmaken van jouw trauma’s, waardoor je alle onbewuste stress achter je laat
 • Je weet wat je moet doen om met meer energie je bedrijf te kunnen laten groeien
 • Je krijgt op de dag een energetische sessie waarbij ik je blokkade op een specifiek onderwerp weghaal, zodat je als een vrije vrouw naar huis gaat

VIP ticket voor het
Deep Inner Health Event

€ 249,00

 

 • Let op: slechts twee tickets beschikbaar
 • Live event op 13 april 2023, locatie volgt later
 • Lunch en dranken inbegrepen
 • Je wordt je bewust van jouw energie en waar je jezelf blokkeert, privé en zakelijk
 • Je leert hoe je jezelf kunt losmaken van jouw trauma’s, waardoor je alle onbewuste stress achter je laat
 • Je weet wat je moet doen om met meer energie je bedrijf te kunnen laten groeien
 • Je krijgt op de dag een energetische sessie waarbij ik je blokkade op een specifiek onderwerp weghaal, zodat je als een vrije vrouw naar huis gaat
Brigitte van der Wielen

Waar wacht je nog op?

Het Deep Inner Health Event is hét moment om jouw onbewuste stress op te ruimen. Je laat jouw angsten, vermoeidheid en onrust achter en kunt er weer vol energie tegenaan.

Door vanuit rust en zonder ongewenste spanning aan jouw bedrijf te bouwen, creëer je een business die enorm stevig staat en die bestand is tegen de ups en downs van het leven.

Je leert de kern aan te pakken, waardoor je het werk maar één keer hoeft te doen. Dus ja: het kost je nu een dag, maar die tijd heb je razendsnel terugverdiend.

Zie ik je 13 april?
Lijkt me leuk!