Wie is Brigitte?

Orthomoleculair therapeut

Ik ben Brigitte en ik wil samen met jou ervoor zorgen dat je lekker en energiek in je lichaam zit! Zelf ben ik van 2012 tot 2018 lichamelijk aan het “sukkelen” geweest. Vele huisartsbezoeken, en zelfs een opname in het ziekenhuis (de helft van mijn lichaam werkte niet meer) later wist ik nog steeds niet wat er aan de hand was. Het zal wel stress zijn werd er gezegd.

Toen ik in 2018 echt een Burn Out en Bijnieruitputting kreeg ben ik verder gaan zoeken want het kon toch niet zo zijn dat ik hier mee moest leren leven? Uiteindelijk ben ik bij een orthomoleculair therapeut terecht gekomen en daar ging een wereld voor me open. Ze heeft de EMB bloedtest bij mij afgenomen en ik bleek roofbouw op mijn lichaam gepleegd te hebben. Ik kwam veel vitamines en mineralen tekort en daarnaast had ik door alle stress ook nog parasieten in mijn lichaam. Het plaatje van al mijn klachten was compleet.

Nieuwe leefstijl

Ik werd gefascineerd door wat voeding met mijn lichaam ging doen. Geen diëten meer van 1000 calorieën, vetarm eten of weinig koolhydraten. dit had allemaal tot deze problemen geleid. Nee ik moest gezond gaan eten en juist mijn lichaam gezonde vetten gaan geven. Samen met supplementen om de vitamines en mineralen weer aan te vullen werd ik een compleet anders mens en de klachten verdwenen. Hier wilde ik iets mee doen! Dit moeten veel meer mensen weten.

Daarom ben ik de opleiding tot orthomoleculair therapeut gaan volgen, ik wilde graag alle kennis op doen die nodig was. Naast de algemene opleiding heb ik ook al de specialisatie Kindercoach gevolgd om vrouwen en kinderen te kunnen begeleiden van zwangerschapswens, zwanger zijn tot de geboorte en kinderen tot 16 jaar. Dat is de toekomst, die moeten we gezond op laten groeien zonder klachten en ziektes.

In dit vak ben je nooit uitgeleerd en daarom zal ik de komende jaren nog vele opleidingen gaan volgen.

Opleidingen:

Kindervoedingscoach

EMB Bloedtest

Orthomoleculair Kindercoach

Orthomoleculaire Voeding & suppletie adviseur

Life coaching

Meditatiecursus

HBO Bedrijfseconomie