Yes jij bent erbij!

De bevestiging met zoomlink ontvang je automatisch binnen 10 minuten in je mailbox. Heb je niets ontvangen? Kijk dan even goed in je spambox, misschien dat de mail daar terecht is gekomen. Nog steeds niets ontvangen? Mail mijn team op hello@brigittevanderwielen.nl

Ik kan niet wachten je te ontmoeten tijdens de masterclass. Tot snel!

Liefs, Brigitte

Orthomoleculair therapeut hormoontherapeut

Loop jij al langer rond met klachten zoals een pijnlijke menstruatie, een onregelmatige menstruatie, acné, hoofdpijn, overbeharing of lukt het jou maar niet om af te vallen?

Al deze klachten hebben met elkaar te maken doordat ze allemaal voortkomen uit hormonen die niet goed met elkaar samenwerken. De hormonen oestrogeen en progesteron worden voor meer dan 300 processen in je lichaam gebruikt en testosteron voor meer dan 100. Dat verklaard al die klachten als de hormonen niet goed meer kunnen functioneren.

In mijn masterclass deel ik alles over de hormonen oestrogeen, progesteron en testosteron. Hoe horen deze te werken, wat gebeurd er als ze niet goed werken en ook leer je wat je kunt doen om deze hormonen beter te laten werken

Over Brigitte

 

Na in 2005 en 2012 in het ziekenhuis beland te zijn met een half verlamd lichaam gaf ik aan mezelf in 2018 toe dat het echt niet meer zo kon en ik een burn out had. Jaren lang leefde ik onder hoge druk maar vond ik dat heel normaal. De woorden van de dokter: “We kunnen niets vinden het zal wel stress zijn” sloeg ik in de wind. Wat een onzin.. Nu weet ik wel beter.

Mijn lichaam stopte er letterlijk mee. De huisarts en de psycholoog konden geen oorzaak vinden, maar het kan toch niet zo zijn dat ik hiermee door moet leven?
Via een orthomoleculair therapeut krabbelde ik binnen een paar weken op en kwam de energie weer terug. Waarom wist niemand dit?
Dat is voor mij het startschot geweest om me te laten omscholen. Van accountant naar orthomoleculair therapeut en vervolgens mezelf helemaal gespecialiseerd in hormonen.

Hormoontherapeut | Business mentor

Tijdens de training van Brigitte heb ik volgens mij heel vaak ja zitten knikken. De kennis die gedeeld werd was interessant en veel was herkenbaar. Door de opdrachten ging je bovendien direct aan de slag met wat je leerde. Een toptraining dus!

Kim

Ik heb de training kickstart jouw lichaam gevolgd bij Brigitte. Tijdens deze training heb ik veel nieuwe inzichten en kennis gekregen over hele belangrijke zaken in het leven: Voeding, stress en ontspanning. Brigitte vertelt duidelijk en enthousiast en geeft handvatten om het direct toe te kunnen passen in je eigen leven. Ik vind het een aanrader!

Anne-Mieke