Alsjeblieft, hierbij ontvang je het e-book.

 

Wat fijn dat jij jouw kindje wilt helpen om van zijn of haar klachten af te komen.

Het e-book bevat praktische orthomoleculaire tips en energetische aanvullingen.
Wat ik je vooral mee wil geven is luister goed naar je eigen gevoel. Het kan zijn dat mijn adviezen haaks staan op wat dokter, vrienden of familie tegen je gezegd hebben. Allemaal met de goede bedoelingen – ook van mij- maar jouw moeder of vader instinkt is vaak goed, luister daar naar.

Via de knop hieronder kan je het e-book downloaden.
Ik ben heel erg benieuwd wat jij van het e-book vindt en of je met de tips aan de slag gaat. Wil je mij laten weten wat je er van vindt?

 

 

Vind je het leuk om ondertussen wat extra informatie te lezen? Op instagram deel ik veel tips en ik vind het leuk als je me gaat volgen 🙂