Wat is er toch aan de hand met mijn lichaam?

Wat kan het toch zijn? Ik heb allemaal van die (vage) klachten die ik niet kan plaatsen, ben al bij een dokter of een dietist geweest maar het heeft niets geholpen. Ik zal er dus maar mee moeten leren leven.. NEE!

Orthomoleculair betekent dat je het juiste doet voor jouw lichaam. Dat wil zeggen, wat is de oorzaak van deze klacht? Hoe kunnen we de oorzaak aanpakken zodat de klachten verdwijnen. Dit is een andere visie dan we in de westerse wereld gewend zijn daarom ben ik onwijs blij dat je op mijn website terecht bent gekomen, samen met jou wil ik de puzzeltocht starten.

Alle trajecten starten bij mij met een EMB Bloedtest. Waarom? Ik hoor heel graag van jou wat jouw klachten zijn maar sommige zijn “gewoon” geworden voor je terwijl ze helemaal niet gewoon zijn. Uit de bloedtest komt duidelijk naar voren welke klacht nu het ernstigste is en als eerste aangepakt moet worden voor we verder kunnen met de rest. Het liefst ga ik samen met jou 4 maanden aan de slag met coaching. In deze 4 maanden kan ik jou helpen om de nieuwe leefstijl eigen te maken. Jij hebt het al druk genoeg dan is het wel fijn als je op iemand terug kan vallen als je het even niet meer weet. Of iemand die je verteld welke stap je nu het beste kunt nemen. Alle nieuwe onbekende dingen zijn eng toch..? Daarom help ik je om te laten zien dat het minder eng is dan het misschien lijkt.

Doe jij het liever helemaal alleen? Dat kan natuurlijk ook. Je krijgt van mij dezelfde intake en nemen de EMB Bloedtest bij je af. Als de uitslag binnen is dan neem ik het hele rapport met je door en geef ik je advies hoe je het beste aan de slag kan gaan. Daarna ga je zelf aan de slag met mijn adviezen om je klachten aan te pakken.

Wil je graag weten wat het beste bij jou past?

Mijn werkwijze

Om een beter beeld te geven wat de mogelijkheden zijn heb ik pakketten gemaakt. Elk persoon is uniek en aan de hand van de klacht kunnen we ook een persoonlijk plan op maat maken. Elk traject start met een intake deze duurt ongeveer 60 minuten. Voor de intake stuur ik je een intake formulier en een voedingsdagboek toe die vooraf ingevuld moet worden. Zo kan ik me alvast voorbereiden op jou komst en kunnen we tijdens het eerste consult al gericht aan de slag met jou klachten. Voor het beste resultaat raad ik je aan om tijdens de intake ook een EMB bloedtest af te nemen. Door samen alles in kaart te brengen herken ik al jou klachten en kunnen we samen bepalen waarmee we als eerste aan de slag gaan en hoe het traject er ongeveer uit gaat zien.

Na het eerste consult stuur ik je nog een mail toe met alle informatie en tips die we besproken hebben zodat je dit altijd nog na kunt lezen. Je gaat hiermee aan de slag om dit helemaal eigen maken. Na een paar weken volgt er een vervolg consult van ongeveer 45 minuten, Hierin bespreken we hoe de weken ervoor gegaan zijn, waar je tegenaan gelopen bent, wat er al verbeterd is en of er andere dingen eventueel verslechterd zijn. We hebben de uitslag van de EMB bloedtest binnen die we helemaal bespreken. Uiteraard kan je dan ook al je vragen aan mij stellen en maken we een vervolgplan om verder te gaan.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als orthomoleculair therapeut wil ik je graag helpen opzoek te gaan naar de oorzaak van de klachten en deze samen met jou aan te pakken.

Voorbeelden van klachten kunnen zijn:

 • Prikkelbaar darm syndroom (PDS)
 • Hormoonklachten (bijv. PMS, PCOS, Oestrogeen dominantie, Endometriose, overgang)
 • Schildklierproblemen
 • Zwangerschapswens
 • Zwangerschapsklachten
 • Reflux & Darmkrampjes bij Baby’s
 • KNO klachten bij kinderen
 • ADHD
 • Voedsel intoleranties
 • Burn out
 • Depressies
 • Overgewicht
 • Slechte weerstand

Als jou klacht hier niet bij staat kan je altijd even contact met me opnemen om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

 

“Gezond eten hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen weten hoe!”